ben kardeşimin toksik ilişkisinden ayrılmasına verdiğim yönlendirmede bile bi an şüpheye düşmüştüm, ayrıldıktan sonra ne kadar üzüldüğünü gördüğüm için. sizinki boşanma bir de. tabi ki böyle hissetmeniz normal bence. ama ablanızın şu an üzgün olması çok çok doğal, zamanla geçecek. eğer boşanmasaydı hayatının birçok döneminde bu üzüntüyü yaşamaya devam edecekti, şimdi 1 kere çok üzülecek, sonra tamamen geçecekMerhaba, ablam 6 aylık hamileyken aldatıldığını öğrendi. Daha önce de nişanlıyken aldatılmıştı. Biz bu durumda hiç müdahil olmadık babam da ben de annem de arkandayız ne karar alırsan al dedik. Ablam çok arada kaldı çocuk dolayısıyla bir şans daha verdi ama yapamadağını güveninin sarsıldığını söyledi.
Bir yandanda insanlar ortada çocuk var bir daha yapmaz gibi şeyler söylüyorlar aldatma dışında bir kusuru yoktu vs gibi şeylerle kafa bulandırıyorlar.. ablam geçen hafta kesin ayrılmaya karar verdi eşi de evden ayrıldı, ben de kararında destek verdim arkandayım dedim ama onu hala hüzünlü görüyorum acaba pozitif yönde affetmesi için mi motive etseydim diyorum. Lütfen linç etmeyin asla böyle birşeye karşı tavizim yoktur normalde ama ortada çocuk olunca bildiğimi sandığım herşey yokoldu. Eşinin ailesi de ablamı suçluyor erkektir yapar affet vs.. bu durumda ablanız/kardeşiniz olsa ne yapardınız? Ona nasıl destek olurdunuz? Acaba ben herşeye rağmen dene mi demeliydim ama bu şekilde de onu gözgöre göre ateşe atmış gibi hissedecektim.
3 gündür uyumuyorum üzüntüden lütfen fikir verin. Ablam iyi olacak mı? Aldatan bir daha aldatır mı? Herhangi bişeyi saçma yazdıysam kusura bakmayın aklım yerinde değil resmen.
Gerçekten geçer dimiben çok tecrübesizim bu konularda hep böyle mutsuz hep böyle hasta olacak diye korkuyorum
Merhaba, ablam 6 aylık hamileyken aldatıldığını öğrendi
Daha önce de nişanlıyken aldatılmıştı.
Cevabı kendiniz vermişsiniz.Aldatan bir daha aldatır mı?
aldatan tekrar aldatmış, affetse daha da yüzsüzlüğe vuracak işi ki onu da yapmışlar, hem de ailecek.Merhaba, ablam 6 aylık hamileyken aldatıldığını öğrendi. Daha önce de nişanlıyken aldatılmıştı. Biz bu durumda hiç müdahil olmadık babam da ben de annem de arkandayız ne karar alırsan al dedik. Ablam çok arada kaldı çocuk dolayısıyla bir şans daha verdi ama yapamadağını güveninin sarsıldığını söyledi.
Bir yandanda insanlar ortada çocuk var bir daha yapmaz gibi şeyler söylüyorlar aldatma dışında bir kusuru yoktu vs gibi şeylerle kafa bulandırıyorlar.. ablam geçen hafta kesin ayrılmaya karar verdi eşi de evden ayrıldı, ben de kararında destek verdim arkandayım dedim ama onu hala hüzünlü görüyorum acaba pozitif yönde affetmesi için mi motive etseydim diyorum. Lütfen linç etmeyin asla böyle birşeye karşı tavizim yoktur normalde ama ortada çocuk olunca bildiğimi sandığım herşey yokoldu. Eşinin ailesi de ablamı suçluyor erkektir yapar affet vs.. bu durumda ablanız/kardeşiniz olsa ne yapardınız? Ona nasıl destek olurdunuz? Acaba ben herşeye rağmen dene mi demeliydim ama bu şekilde de onu gözgöre göre ateşe atmış gibi hissedecektim.
3 gündür uyumuyorum üzüntüden lütfen fikir verin. Ablam iyi olacak mı? Aldatan bir daha aldatır mı? Herhangi bişeyi saçma yazdıysam kusura bakmayın aklım yerinde değil resmen.
üzülmesi normal değilmi . aldatılmış bunun için tabbiki üzülecek . üzüntüsünü yaşasın bırakın. kolay değil yaşadığı . normal bi süreç değil bu . zaman alacakOldum ben, maalesef dinlemedi maalesefgerçekten maddi manevi herşekilde sonsuza kadar desteğim ona ama böyle üzülmesi arada kalması beni mahvediyo çok abartıyo herşeyi. Affederse bir daha mahfolacak ama biliyorum
Tabiki mutlu olacak saçmalamayınMerhaba, ablam 6 aylık hamileyken aldatıldığını öğrendi. Daha önce de nişanlıyken aldatılmıştı. Biz bu durumda hiç müdahil olmadık babam da ben de annem de arkandayız ne karar alırsan al dedik. Ablam çok arada kaldı çocuk dolayısıyla bir şans daha verdi ama yapamadağını güveninin sarsıldığını söyledi.
Yuva kutsaldır o kutsallığı erkek bozsa kutsalligi önemli değil yuvaya karşılmaz ondan beğenmediler herhalde ..Su mesajin nesi var ki begenmedim atmislar diye 3 kere okudum. Adam daha nisanliyken bile aldatmis evlenince aldatmasina sasirmamak lazim.
yakalandığı 2. aldatma olayı.Sizin olayın taraf olacak bir hali kalmamış ki. Bence asla mazur görülecek bir durumda değil ama hadi bir seferlik hata yaptı denilecek bir durumda değil, bu ikinci olmuş çünkü. Kusura bakmayın ama ben ablanızada üzülmedim. Ben sadece zayıf karakterli annesi, uçkur düşkünü babasının bencillikleri ile dünyaya gelecek olan o çocuğa üzüldüm. Allah ablanıza zamanında göstermiş ama eminim ablanız, diğer kadın elinin kiri, asıl beni seviyor, eminim benim koynuma girince diğer bütün kadınlara gözü kapanır diyerek affetmiştir. Şimdi görmüş gerçeği ama bence onada bir baha e bulur iki güne kadar affeder. Ablanızın bu hikayesi eniştenizin aldattığı kadınlardan biri eniştenize resti çekip , ablanızı gözden çıkarana kadar devam eder.
Bence bu olaya hiç dahil olmayın, sonunda ne derseniz gene siz suçlu olursunuz. Olumlu ya da olumsuz bir fikir beyan etmeyin.
Kardeşim ablam ne derse o derimMerhaba, ablam 6 aylık hamileyken aldatıldığını öğrendi. Daha önce de nişanlıyken aldatılmıştı. Biz bu durumda hiç müdahil olmadık babam da ben de annem de arkandayız ne karar alırsan al dedik. Ablam çok arada kaldı çocuk dolayısıyla bir şans daha verdi ama yapamadağını güveninin sarsıldığını söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?