Hamileyken aldatılmak ve ayrılık kararı

ben kardeşimin toksik ilişkisinden ayrılmasına verdiğim yönlendirmede bile bi an şüpheye düşmüştüm, ayrıldıktan sonra ne kadar üzüldüğünü gördüğüm için. sizinki boşanma bir de. tabi ki böyle hissetmeniz normal bence. ama ablanızın şu an üzgün olması çok çok doğal, zamanla geçecek. eğer boşanmasaydı hayatının birçok döneminde bu üzüntüyü yaşamaya devam edecekti, şimdi 1 kere çok üzülecek, sonra tamamen geçecek

Gerçekten geçer dimi ben çok tecrübesizim bu konularda hep böyle mutsuz hep böyle hasta olacak diye korkuyorum

Ablan çok sağliksiz şekilde o adama bağimli hale gelmiş. Adam ne yapsa, ablan herşeyi es geçiyor. Bu bağimliliktan dolayida bebek yapti. Ne olursa olsun, o adam ile bağ olsun diye.

Bu yetiştirme tarzi, karakterden dolayi olabilir. En acilinden bir psikologa gitmesi lazim. Tekrar kendisini bulmasi lazim. O adamdan bağimsiz bir kişiliği olduğunu fark etmeli. Sağlam adimlar atmali. Yoksa sorun sadece aldatilmasi değil. Ablan tamamen kişiliğini kaybedip, o adam için yaşamiş ve yaşiyorda halen.

Ondan bu kadar zorlaniyor. Ama toparlanacak doğru tedavi ile.

Merhaba, ablam 6 aylık hamileyken aldatıldığını öğrendi

Daha önce de nişanlıyken aldatılmıştı.

Aldatan bir daha aldatır mı?
Cevabı kendiniz vermişsiniz.

Hani yapmaz belki diye düşünüyor olabilirsiniz ama bir defa aldatan ikinciye de aldatıyor üçüncüyede.
Ortada çocuk var diyorsunuz da ortadaki çocuğu düşünen baba böyle bir karaktersizliği yapmazdı.

Son düzenleme:
aldatan tekrar aldatmış, affetse daha da yüzsüzlüğe vuracak işi ki onu da yapmışlar, hem de ailecek.
siz ne yapacaksınız?
ablanız ne yapacak ?

Oldum ben, maalesef dinlemedi maalesef gerçekten maddi manevi herşekilde sonsuza kadar desteğim ona ama böyle üzülmesi arada kalması beni mahvediyo çok abartıyo herşeyi. Affederse bir daha mahfolacak ama biliyorum
üzülmesi normal değilmi . aldatılmış bunun için tabbiki üzülecek . üzüntüsünü yaşasın bırakın. kolay değil yaşadığı . normal bi süreç değil bu . zaman alacak

Tabiki mutlu olacak saçmalamayın
İnsanlar analarını babalarını evlatlarını kaybediyor tekrar mutlu oluyorda ablanız sadakatsiz bir herifi boşadı diye mi olamayacak
Abim yengemi aldattı, iki yeğenim vardı, 3 ve 6 yaşında, kendi elimle götürdüm yengemi mahkemeye abimi boşasın diye, doğru tektir kişiye göre değişmez
Aldatan bir daha aldatırmıymış görmüşsünüz işte daha bize niye soruyorsunuz, adam nişanlıyken aldatmış ablanıza yetmemiş evlenmiş yine aldatmış işte. Ha buda yetmezse 10 çocuk doğursun farketmez adamın mayası belli
Ablanızın şuan mutsuz olması kadar normal birşey var mı? Kimse göbek atarak boşanmıyor, kaldı ki artık annelik sorumlulukları da var üzerinde tabiki üzgün olacak
Kimse boşandığı için ölene dek mutsuz kalmıyor

Aldatan bir daha yaparmı yapmaz mı belli olmaz ama ablanız bu aldatmayı hiç unutamaz ve gerçek anlamda hiç affedemez ve güvenemez.
Güvensiz şüpheyle ve yaşadığının acısıyla evliliği asla eskisi gibi olmaz.
Ve bu kemiren duygularla mutlu olamaz.
Elbette bir bebekle yeni bir hayata başlamanın tedirginliği çevre baskısı onu hüzne itebilir ama en azından bu geçecek.Hayatını düzene koyunca yavaş yavaş unutacak.
Ama evliliğe devam etmesi onun acısını hep gözünün önünde tutacak.
Kimse istemez yuva yıkılsın babasından eksik çocuklar büyüsün ama bu mutsuz bir anneyle büyümesinden daha iyidir fikrimce.
Umarım ablanız bu üzüntüyü atlatır ve mutlu bir anne olur

Sizin olayın taraf olacak bir hali kalmamış ki. Bence asla mazur görülecek bir durumda değil ama hadi bir seferlik hata yaptı denilecek bir durumda değil, bu ikinci olmuş çünkü. Kusura bakmayın ama ben ablanızada üzülmedim. Ben sadece zayıf karakterli annesi, uçkur düşkünü babasının bencillikleri ile dünyaya gelecek olan o çocuğa üzüldüm. Allah ablanıza zamanında göstermiş ama eminim ablanız, diğer kadın elinin kiri, asıl beni seviyor, eminim benim koynuma girince diğer bütün kadınlara gözü kapanır diyerek affetmiştir. Şimdi görmüş gerçeği ama bence onada bir baha e bulur iki güne kadar affeder. Ablanızın bu hikayesi eniştenizin aldattığı kadınlardan biri eniştenize resti çekip , ablanızı gözden çıkarana kadar devam eder.
Bence bu olaya hiç dahil olmayın, sonunda ne derseniz gene siz suçlu olursunuz. Olumlu ya da olumsuz bir fikir beyan etmeyin.

Daha yeni öğrenmiş.Normal değil mi üzgün olması,üstelik bir de hamile.Bir ömür sürmeyecek bu durum.O eş ailesinin ağzına kürekle vurmak lazım.Boylelerine çocuk nasip etmesin inş allah.Son olarak da yapan bir daha yapar.

Canım bu yildirim degil ki düştüğü yere bi daha düşmesin. Aldatmayanin da aldatmicaginin garantisi yok ama simdiye kadar yaptiklarimiz bir nevi gelecekte yapacaklarimizin teminatidir. Bir de aldatma ölüm gibi bi kere o sınırı aşmışsan dönüşü yok. Az aldattim cok aldattim geri geldim ben tamam falan olamaz yani kanın bozuluyor resmen baska biri oluyorsun artik. Kimsenin bunu affedecegini sanmiorum affetmis gibi yapabilirsin en fazla. O yuzden mantiki olan ayrilmak. Ama insanlar duygularina yenilio ayrilmiolar genelde. Yani genelde affedio gibi gozukuolar. Bence siz dogru olani tam da yapılması gerekeni yapmissiniz karari ona bırakıp desteklemissiniz daha ne? Ne diyecektin ki abla size nazar değdi vala billa enistem aslinda seni cok sever falan mi? Adamin tavri da önemli bi de. Evden ayrılmadan nasil pişman olmuş neler demis sözler vermis mi yani ablanin sizlere rezil olduguna degecek bir pismanlik emaresi var mi adamda?

Bir kere aldatan bir daha aldatır tabi nişanlıyken de yapmış şimdi de yapmış bunun en güzel örneği zaten ablanızın eşi maalesef..
ablanız şuan git gel yaşıyor boşanma aşaması psikolojik olarak biraz sarsıyor olabilir hamilelik hormonları vs.. lütfen barışması için değil boşanması yönünde destek olun kendisine
Erkektir yapar diyen bir eş ailesiyle ilişkisi kalmasın lütfen , bekar bekar takılsın bolca gezsin kızlarla gecelere aksın anası uğraşsın ne de olsa erkektir yapar (!)

Konu ablanız değil de sizmisiniz

yakalandığı 2. aldatma olayı.
ablası affedecek ve adam tekrar aldatacak. sonra bu artık adamın suçu olmayacak ve kadın ol kocan karıya kaçmasın öğütleri dinleyecek

Kardeşim ablam ne derse o derim

Ben böyle büyük kararlar verilirken, karar veren kişiye karışılmaması taraftarıyım, ona her ne karar verirse versin yanında arkasında olduğunu söylemek en doğrusu diye düşünüyorum… İlerde ne siz pişman olursunuz nede karar veren kişi sizi suçlayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…