Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk 3 ayda bir kaç kez ağlama krizi yaşadım sanırım hormonlardan. Şimdi biraz daha iyiyim ama olup olmadık her şeyi kafama takıp ağlıyorum böyle olan var mı
Benim de oluyor sürekli ailemle tartışıyorum öfkelenip bağırıp ağlıyorum tutamıyorum kendimi kriz gibi sonra da bebeğe bir şey olur diye korkuyorum sizin de mi krizdi
Benim de oluyor sürekli ailemle tartışıyorum öfkelenip bağırıp ağlıyorum tutamıyorum kendimi kriz gibi sonra da bebeğe bir şey olur diye korkuyorum sizin de mi krizdi
Valla kuzum kimse ne ağlamalarına değiyor. Ne göz yaşlarına. Şu an hormonların da etkisi var bu kadar etkilenmekte. Doğumdan sonra dönüp baktığımda diyorum ki ne salakmışım bu kadar üzmüşüm kendimi… ah keşke biri de bana deseydi. Geçiyor kızım geçiyor
Valla kuzum kimse ne ağlamalarına değiyor. Ne göz yaşlarına. Şu an hormonların da etkisi var bu kadar etkilenmekte. Doğumdan sonra dönüp baktığımda diyorum ki ne salakmışım bu kadar üzmüşüm kendimi… ah keşke biri de bana deseydi. Geçiyor kızım geçiyor