• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken adet olanlar yardımcı olabilir mi?

gizo35

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
6
0
16
28
Adet tarihimden 10 gün öncesinden beri midem bulanıyor ve ekşime oluyor göğüslerimde de büyüme var adet oldum bitti ama hala belirtiler devam ediyor gebelik düşündüğümüz için yumurtlama dönemimde ilişkiye girdik gebe olabilme ihtimalim var mı?

Test yaptın mı canım?

Hayır test yapmadım çünkü adetim biteli 4 gün oldu belirtiler daha devam edicekmi diye bekliyodum

Büyük ihtimalle hamile değilsin belirtiler psikolojik olabilir yine de test yap için rahatlasın

Hamilelikte Adet Görülür Mü?
Bu sorunun cevabı, hem evet hem de hayır olarak yanıtlanabilir. Pek çok kadın, normal olarak en son âdetini görür ve daha sonra yumurtlaması ile beraber hamile kalarak, adet olmaya son verir. Bazı kadınlarda ise, bu durum tam tersi şeklinde gerçekleşir. Kısacası, kadın yumurtlaması gerçekleşip hamile olduğu zaman dahi, adet olmaya devam edebilir. Bu durum, hamileyken adet olmanın istisnai bir durumdur. Hamilelik ve adet düzeni hakkında merak ettiklerinizin hepsi ve daha fazlasını Prof. Dr. Bülent Tıraş Kadınlar Kulübü TV’ye anlatıyor!
Kadınlar Kulübü'nün değerli forum üyeleri sizlere faydalı olması için açtığımız Kadınlar Kulübü TV için video izleme desteklerinizi, sosyal medyalarını takipte kalmanızı bekliyoruz. Haydi hanımlar görelim bakalım! :)

Ben varim canim adetim bittikten sonra 1 hafta sonra kasik batmasi icin dr gittimde degerim 850 cikmisti hatta dr yanlistir o ben 1 hafta once normal adet gordum demistim ustune gormussun dedi ama malesef hamileligim dis gebelikle sona erdi

Ben varim canim adetim bittikten sonra 1 hafta sonra kasik batmasi icin dr gittimde degerim 850 cikmisti hatta dr yanlistir o ben 1 hafta once normal adet gordum demistim ustune gormussun dedi ama malesef hamileligim dis gebelikle sona erdi
Adetiniz her zamanki gibi miydi

Adet tarihimden 10 gün öncesinden beri midem bulanıyor ve ekşime oluyor göğüslerimde de büyüme var adet oldum bitti ama hala belirtiler devam ediyor gebelik düşündüğümüz için yumurtlama dönemimde ilişkiye girdik gebe olabilme ihtimalim var mı?
Canim benim bir arkadasimin oglu var uc gun adet olmus 4 gun istifra etmis midesi cok bulanmis test yapmis pozitif cikmis.yillar sonfa yine ayni uc gun ader sonra yine isrifra edince gebe mi kaldim deyip test yapmis yine pozitif o dusmus ama ben boyle anladim hep dedi

Back