Hamileyken adet görme

Hamile miyim?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 5 100,0%

• Ankete Katılan
    5

elya1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
7
3
1
29
Merhaba kızlar ben 11 aylık evliyim. Eşimle artık bebek istediğinize karar verdik ve 3 aydır korunmuyoruz. Bu ay ovulasyon günümü hesapladim o günlerde eşimle denemeler yaptık. Ve kendimi hamile gibi hissediyordum belki psikolojik ama midem de bulantı, baş dönmesi, karin seyirmesi, uyku isteğive eti çok seven ben gittiğimiz piknik sonrası tiksindim artık yiyemiyorum. Diyorum ya psikolojik belki. Hiç test yapmadım. Adetimin gecikmesini bekledim. 2 gün erken geldi şuan hala karnım seyiriyor ve bazı şeylere hassasiyet var. Sizce böyle bişey olabilir mi yoksa benimki kuruntu mu?

Hamile değilsin. İnşallah sonraki denemelerde olursun canım.

şimdi ben bişey sorayım size. temmuz ve ağustos ayında aşılama oldum ne yazık ki negatif sonuçlandı. bu ay adetim tam 4 gün gecikti ve hiç belirti yok. normal adet günümden 4 gün önce pembe bi leke geldi sadece bi damla erken adet oluyorum sandım adet sancımda başlamıştı. ama gelen gide yok kaç tane dirar testi yaptım negatif çıktı hepsi. aşılama olup sonraki aylarda düzensizlik yaşayan var mı aranızda

hiçbir bilgim yok kuzum. inşallah hemencik hamile kalırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…