- Konu Sahibi papatyasevilir
-
- #1.901
canım tamamen kendimi seni yerine koyup düşünüyorum ve durumu değerlendirdiğimde
1.tek tüpün kapalı, şansın %50.
2.eşin sperm kalitesi her ay değişkenlik gösterir. bazı ay şans daha da düşebilir %20 olur bazı ay %40 olur garantisi yok.yaş ilerliyor.
okuduğum bir haberde şöyle yazıyor; tüp bebek tedavisinin başarı şansı, yaşa göre değişiyor. 30 yaşın altındaki hastalar için bu oran yüzde 60’a çıkarken, 35 yaş civarında yüzde 40’a düşüyor. yani zaman aleyhine işliyor.
ben kendime 2015 ocağa kadar zaman verdim. yaşım 27. o zamana kadar hamile kalamazsam ben de tüpe niyetlicem.
karar senin canım kendini hazır hissediyorsan sadece eşinle konuşup karar ver, başkalarına bakma
ahh kuzucm. benm de hsg den sonra ikinci ayımdı ama olmadıselam kızlar
bende kırmızılar başladı bu ay da olmadı
umutlar yerle bir. hgs den sonra 2.ayım çok ümitlenmişti kısmet değilmiş hala vaktimiz var demek ki
ama moral motivasyon sıfır ne yapacağız biz kızlar , rabbim yardım et . yol göster
Sabırla denemeye devam edicez canım ve Allah'tan hayırlısını isticez. Başka yapıcak bişey yok. Elimizden gelen ne varsa yapıyoruz gerisi tevekkül.selam kızlar
bende kırmızılar başladı bu ay da olmadı
umutlar yerle bir. hgs den sonra 2.ayım çok ümitlenmişti kısmet değilmiş hala vaktimiz var demek ki
ama moral motivasyon sıfır ne yapacağız biz kızlar , rabbim yardım et . yol göster
Ben de imtihandan geçtiğimize inanıyorum canım. İnşallah alnımızın akıyla çıkarız.ahh kuzucm. benm de hsg den sonra ikinci ayımdı ama olmadıher ay daha da ümitsiz bekliyorz gibi hissediyruz. seni anlıyrm ama akışına bırakıp beklemek gerek sanırm. sabırla imtihan oluyoruz.. :/
eylem neredesin?? bu hafta yumurtlama haftandı dimi canım, iyi değerlendirdiniz inşallah. arada buraya da bak ama
yaaaa çok özledim seniiii. her gün bakıom gelcen die.010712 bu arada adet tarihin ne zaman canim
yaaaa çok özledim seniiii. her gün bakıom gelcen die.
bat 10 ekim canım. biz de bu ay öyle yapıcaz. adetim bittiğinden itibaren 1 gün arayla ilişki oldu şugüne kadar. tahmini ovulasyonum 26 eylül cuma. test ile de takip ediyorum. canım senin ne zaman bat?
aynen canım yaa evdeki hesap çarşıya uymadı bizim. biz 3 çift samimi arkadaşlarız. her yıl başı birimizde toplaşıyoruz. 2 sene önceki yılbaşında ilk arkadaşlarımızın bebeği yoldaydı, 5 aylık hamileydi. geçen sene diğeri 4 aylık hamileydi. bu sene de benden bekliyorlar doğal olarak...Ayy canım
Ayy canım benim ben de çok özledim seni. gözümü açar açmaz dedim bizim kız napti acaba diye :) ayin 3ü gibi benim tarih de.. inşallah bu ay ugurlu gelmiştir bize. Resmen bir yıldır cocugum olmuyor. Geçen yıl başı eşimle bunun muhabbetini yapmıştık gelecek yıl başına bebeğimizle gircez diye( kısmet olmadı. Nolur olsun artikkkk
aynen canım yaa evdeki hesap çarşıya uymadı bizim. biz 3 çift samimi arkadaşlarız. her yıl başı birimizde toplaşıyoruz. 2 sene önceki yılbaşında ilk arkadaşlarımızın bebeği yoldaydı, 5 aylık hamileydi. geçen sene diğeri 4 aylık hamileydi. bu sene de benden bekliyorlar doğal olarak...
ben bi de anneme ve bu arkadaşlarıma söyledim artık bebek istiyoruz diye. saklamaktan yıprandım iyice. bir yıl denediğimizi söylemedim, yeni istiyoruz diye söyledim.
canım inşallah bu ay hamişsindir. iyi değerlendirmişsin inşallah olmuştur.
010712 .!.:Ben de imtihandan geçtiğimize inanıyorum canım. İnşallah alnımızın akıyla çıkarıuğunda henüz de 2 yakın arkadaşıma artık bebek niyetinde olduğumuzu söyledim. Dua ediceklerini söylediler. Allah onların dualarıyla vericek belki de bebişimi.
Kismet istee.Ayy canım benim ben de çok özledim seni. gözümü açar açmaz dedim bizim kız napti acaba diye :) ayin 3ü gibi benim tarih de.. inşallah bu ay ugurlu gelmiştir bize. Resmen bir yıldır cocugum olmuyor. Geçen yıl başı eşimle bunun muhabbetini yapmıştık gelecek yıl başına bebeğimizle gircez diye( kısmet olmadı. Nolur olsun artikkkk
insllah cikicaz hayirlisiyla.
Ben hiç öyle düşünmedm kuzucm. Çünkü Allah içimizi biliyor. Onlar içimizin yandigini bilemezlerki. Boş konuşan çok insan var. Bilmeyen anlamaz zaten. O yüzden gelicek bebisimiz insallah. Saklasak da saklamasak da :) dualar kabul olcak insalh
Kismet istee.planlar yapios da . Allahn dedigi oluCak yine canlar..
ben napiyim bayram seyran :) bu kadunlar klübü bozukmu kizlar ya goremiyrm benBi gün olacak inşallah canım sen ne alemdesin bakalim
Daha cok az olmus isteyeli canim. Insanlar ilk gunden cocuk olsn dokuz ayi da beklemeden hemen dogusn istiolarBen de bebek var mı diye soranlara yok diyorum bu sefer peşinden düşünüyor musun diye devam sorusu geliyor bende nasip diyorum isterim tabiki diyorum. Ama bazılarının soruş tarzından nefret ediyorum. .1 yıllık evliyim bu 2.ayımız..
Bende bir gelişme yok ne yazık ki. Cuma günü adet olucam, onu bekliyorum. Bir dahaki ay adet bitiminden bikaç gün sonra başlayıp 1 gün ara ile birliktelik denemeyi düşünüyorum ama zor olucak. Uygulayabilcez mi bilmiyorum
010712 hadi yaaa( ah bı ne yapmamiz gerektiğini anlasak da keşke ona göre davransak. Sorun ne bilmiyoruz adet de dedigin gibi şaştı gitti. Geçen ay çok erken yumurtladim degerlendirmedik bu ay da ovu. Testinde bi türlü yakalayamadim cizgiyi. Bebeğim sıkma canini yeni bir umutla başla pes etmek yok
Merhaba kızlar...ben de hala haykırmak için analık duygusunu tatmak için sabredenlerdenim......(((( ama güzel topigimiz guclenmis ve hamile oldugunu haykiranlar olmuş....
Coffeylight çoook sevindim, gözün aydınkızlaaaaaarr.. Çok özledimm sizleririiii geri döndümm :) hangi topiklerdesiniz bulmak için buraya yazdım ilköncezaten burda da kimse kalmamış ben muradıma en sonunda sizinle paylaşmak istedimm.. Rabbim hepimizinkini hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. olmayanlara da hayırlı sağlıklı evlatla en kısa zamnda inşallh.. Anlatsanıza şimdi neler yapıyosunz hangi topikteysenz ben de oraya geleyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?