"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Hadi yaa( hiç belli olmaz canım ya hele bi gelsin bakalım o gün. Bazı aylar benim de erken oldu hep. Bu ay yine 28.gunu oldum. Hayirlisi diyorum yine.isin için de sevindim canım iyi olmuş en azından kafandan biraz silersin
eylem dün adetim kahverengi bir şekilde geldi yine kimyasal gebelik mi oldu diye şüpheleniyorum çünkü hem rengi normal değil hem de pıhtılı ve çok ağrım var. dün akşam çok ağladım. eşim bu halimi görünce yarın spermogram yaptırıcanı söyledi.

Amaaaan Ayy inşallah kimyasal değildir ya belki İlk gün diye kahverengi gelmiştir. Benim de son aylarda öyle oluyo niyese. Yani var ya şu heriflerin Dr a gitmesi için ille çileden çıkmak lazım heralde. Neyse bu sayede görünmüş olacak canım üzülme bence o yüzden. Benim de yumurtlama dönemim bugün test yapamadım eve gidince yapıcam hemen çizgi görürsem hemen ilişki :))

Bu ay çizgi görünce ardarda 3 gün çalışın bakalım canım. Bir gün ara verip denedik olmadı.
Eşimin test yaptıracağına seviniyorum. Kısmet bu zamanaymış demekki. İnşallah iyi çıkar sonucu da. Yarın akşama doğru belli olur.
Sonrasında iyi bi doktor araştırıp eşimle gitmeyi düşünüyorum. Benim yaptırdığım testler ve onun testiyle gidip bize bir yol çizmesini isticem. Artık sabrım kalmadı.

Merhaba kızlarrr bende bebeğim olsun çok istiyorum ama 'hamileyyiimmmmm' diye bağırmaktan daha çok 'doğurdummm sağlıklı bi bir bebeğim olduuu.. bende iyiyimm' diye bağırmayı daha çok istiyorum.. çünkü malesef bu ikinci gebeliğimdi ve malesef buda sonlandı.. :'( ilki kimyasal gebelikti. bu kezde malesef dış gebelik 2 hafta hastanede yattım.. taburcu oldum şükür ama değerlerim sıfırlanmadan risk devam ediyor ameliyat olmadan inşallah atlatırım inş.
anlıccağınız ikidir sevincimiz gursağımızda kaldı o yüzden bence marifet hamile kalmakda değil, sağlıklı bi şekilde devam ettirip bebişi kucağına almak önemli olan..
kesinlikle üzülmeyin olmadığı, adet olduğunuzu gördüğünüz her ay ki o yıkılmalarınızı çok iyi anlıyorum. Rabbimden herşeyin hayırlısı.. Rabbim benim yaşadıklarımı düşmanımın başına vermesin.. Bir dahakine sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inş. Sizler içinde hayırlısı.. umarım sizlerde en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde bebişlerinize kavuşursunuz ..

Çook geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın. Haklısın canım hamile kalmaya o kadar odaklandık ki gerisini düşünmüyoruz hiç. Önemli olan gebeliği sağlıkla tamamlayıp, sağlıklı evlat dünyaya getirmek elbette. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın, sana da sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

İyi akşamlar hanımlar..
Hamileyimmm diye haykırmak için iç çeken benimm..

Evliliğimizin 2. ayından itibaren her gören hamile misin?? bebek var mı?? diye sormalarından bıktım..
Hayır diyorum ama içim tuhaf oluyor öyle söyleyince.. evlenmeden önce istediğimiz zaman bebek olacak sanırdım ama öyle olmuyormuş..çok istiyoruz inşallah bebek bekleyen herkesin yüzünü ALLAH güldürsün..

eylemcim eşimin spermiogramı çok şükür iyi çıktı.
sperm sayısı 291.000.000
toplam hareketlilik %58
hızlı hareketli %21 (bu %30larda olsa daha iyimiş.)
yavaş hareketli %26
sadece hareketlilik biraz düşük. onuda araştırdım havuç suyu hareketi arttırıyormuş.her akşam yatmadan önce içiricem.
oh içim rahatladı şükürler olsun. ben kötü bir sonuç çıkarsa naparım die kara kara düşünüyordum. bu ay işi sıkı tutucam. yumurtlama döneminde 3 gün ardarda çalışcas ve akşam değil sabah çalışcas. sabah şans daha yüksek oluyormuş.
Allah'ım hepimizi kavuştursun yavrusuna artık.

anladm canm deneriz tabi :) elimde bolca var zaten senn testlernn de iyi çıktığına sevndim.
sen de bi film çektir o da önemli şeyler söylüyor canm. Bak bende film de sorun çıktı. boşuna uğraşıyordum. şimdi aşılamamnn bana faydası olmayacağını öğrendm.. yoluma bakıyrm şimdii.. bu arada bana hoşgeldm yokmuu eylemm vee 010712

HOŞŞGELDİNNN coffeyciimmm.... artık daha sık gir buraya bak yalnız bırakıyorsun bizi.
film olayını bikaç ay sonra düşünüyorum canım ben. kocişin supermenler hızlansın die ona bi sürü şey içiriom şimcik onlar bi etki etcekmi bakalım olmazsa bakcas artık.
peki canım senin şimdi bi tüp kapalı ya normal yoldan mı deniceniz? aşılamada da tek tüpün açık olması yetiyor die biliom. gerçi aşılama ile doğal denemek aynı kapıya çıkıyorda diyorlar ama.

kızlarr bende hamile kalmak istiyorum artık 6 aydr korunmuyorum ama olmuyor beklemek cok üzücü gercektenn en son adet tarihim 2 eylül bu aralar yumurtlama donemlerim insallah bu ay tutar cok istiyorum bebişim olsun

HOSBULDKK aynen canm aynı kapıya çıkıyomuş normal ile aşılama. birkaç doktora sordum bunu. hatta mucize olur aşılama ile dedi vardr herlde bildiği.. bekle demişti. 2 aydır açık olan taraftan yumurtam oluyor bu ayda bekliyrm bakalm normal olcakmı.

normal olmazsa nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun canım? aşılamada başarı olması için sperm sayısının 1 milyonun üstünde ve normal görünümlü sperm sayısının en az% 4-5 olması gerekmekteymiş. senin eşin spermigram yaptırmışmıydı canım. benimki 2 gün önce yaptırdı ama değerler ne kadar iyi bilemedim. buradan yazsam yorumlayan olur mu acaba.

konsantrasyon 97.000.000
total konsantrasyon 291.000.000

total hareketli %58
hızlı hareketli %21
yavaş haraketli %26
yerinde hareketli %11
hareketsiz %42

morfoloji
Kruger: %6
WHO: %42

durum nasıl kızlar?

Canm onu sen istersen doktoruna sorduysan baska bi doktora da yorumlat. Benmki 2 defa yaptrdi. Birinde harika çıktı digerinde cok iyi degil demisler ama ben inanmiyrm artk tedaviolsn diye yapms olablrler. Eski yere bidaha gider belki. Yada ggerçekten sonuç degisiyor. Ben tüp yaparm heralde kuzum. Kafayi bozdm artk. Yas 29 simdi 30 derken gidiuo zaman (

Doktora hiç göstermedim canım. İnternetten araştırdım. Hareket toplamı%60larda olsa daha iyimiş bide morfoloji krugere göre %4 ile %14 arası ise gebelik şansı %49 falan yazıyordu. Bizim%6 yani şans yarı yarıya. Bu ay kocama havuç suyu, çinko, multivitamin içiriyorum. Ben de bugün soğan kürüne başladım. Bu ay sıkı tutcas bakalım. Sen de maddi durumunuz varsa bekleme canım tüp yaptır bence de.

Amin canımm çok sağol inşallah bi gün Rabbim benide güldürecek elbet.. öle inanmak istiyorum yaşadıklarım kolay değildi. dr üzülmeyim die kem küm yaptı ama salak değilim ya anladım.. ikizmiş biri rahimde diğeri dışardamış. dışardakini yok etmek için geçireceğim operasyonlardan içerdeki etkilenip sağlıksız olacak diede içerdekinide almak zorunda kalmışlar
Rabbim sağlık versn herşeyden ewel.. inşallah bir gün bizlerde seviniriz ne diyim..

oylemi diyorsn ben de öyle dusunmustm ama herkes bekle deyince sen de oyle dersn diye dusunmutmm. Tupde sans yuksek demi beklemem gerek kalmaz ozmann

rabbim herseyin hayurlisi versin diye dua editrz. Bunda da vardir bir hayur canm. Uzulme. Olmasi da onemli degl dedigin gibi bir de onu saglikla kucagimiza almak varr. En guzel sekildee hyirkisiyla san a da bize de nasip edicktr insaa allahm

oylemi diyorsn ben de öyle dusunmustm ama herkes bekle deyince sen de oyle dersn diye dusunmutmm. Tupde sans yuksek demi beklemem gerek kalmaz ozmann
canım tamamen kendimi seni yerine koyup düşünüyorum ve durumu değerlendirdiğimde
1.tek tüpün kapalı, şansın %50.
2.eşin sperm kalitesi her ay değişkenlik gösterir. bazı ay şans daha da düşebilir %20 olur bazı ay %40 olur garantisi yok.
3.bekledikçe yaş ilerliyor.
okuduğum bir haberde şöyle yazıyor; tüp bebek tedavisinin başarı şansı, yaşa göre değişiyor. 30 yaşın altındaki hastalar için bu oran yüzde 60’a çıkarken, 35 yaş civarında yüzde 40’a düşüyor. yani zaman aleyhine işliyor.
ben kendime 2015 ocağa kadar zaman verdim. yaşım 27. o zamana kadar hamile kalamazsam ben de tüpe niyetlicem.
karar senin canım kendini hazır hissediyorsan sadece eşinle konuşup karar ver, başkalarına bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…