- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
- #1.881
eylem dün adetim kahverengi bir şekilde geldiHadi yaa( hiç belli olmaz canım ya hele bi gelsin bakalım o gün. Bazı aylar benim de erken oldu hep. Bu ay yine 28.gunu oldum. Hayirlisi diyorum yine.isin için de sevindim canım iyi olmuş en azından kafandan biraz silersin
eylem dün adetim kahverengi bir şekilde geldiyine kimyasal gebelik mi oldu diye şüpheleniyorum çünkü hem rengi normal değil hem de pıhtılı ve çok ağrım var. dün akşam çok ağladım. eşim bu halimi görünce yarın spermogram yaptırıcanı söyledi.
Bu ay çizgi görünce ardarda 3 gün çalışın bakalım canım. Bir gün ara verip denedik olmadı.AmaaaanAyy inşallah kimyasal değildir ya belki İlk gün diye kahverengi gelmiştir. Benim de son aylarda öyle oluyo niyese. Yani var ya şu heriflerin Dr a gitmesi için ille çileden çıkmak lazım heralde. Neyse bu sayede görünmüş olacak canım üzülme bence o yüzden. Benim de yumurtlama dönemim bugün test yapamadım eve gidince yapıcam hemen çizgi görürsem hemen ilişki :))
Çook geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın. Haklısın canım hamile kalmaya o kadar odaklandık ki gerisini düşünmüyoruz hiç. Önemli olan gebeliği sağlıkla tamamlayıp, sağlıklı evlat dünyaya getirmek elbette. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın, sana da sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Merhaba kızlarrr bende bebeğim olsun çok istiyorum ama 'hamileyyiimmmmm' diye bağırmaktan daha çok 'doğurdummm sağlıklı bi bir bebeğim olduuu.. bende iyiyimm' diye bağırmayı daha çok istiyorum.. çünkü malesef bu ikinci gebeliğimdi ve malesef buda sonlandı.. :'( ilki kimyasal gebelikti. bu kezde malesef dış gebelik2 hafta hastanede yattım.. taburcu oldum şükür ama değerlerim sıfırlanmadan risk devam ediyor ameliyat olmadan inşallah atlatırım inş.
anlıccağınız ikidir sevincimiz gursağımızda kaldıo yüzden bence marifet hamile kalmakda değil, sağlıklı bi şekilde devam ettirip bebişi kucağına almak önemli olan..
kesinlikle üzülmeyin olmadığı, adet olduğunuzu gördüğünüz her ay ki o yıkılmalarınızı çok iyi anlıyorum. Rabbimden herşeyin hayırlısı.. Rabbim benim yaşadıklarımı düşmanımın başına vermesin.. Bir dahakine sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inş. Sizler içinde hayırlısı.. umarım sizlerde en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde bebişlerinize kavuşursunuz ..
eylemcim eşimin spermiogramı çok şükür iyi çıktı.
çıkıyormuş canım. forumda okumuştum ben de. sebebi hamile oluncada vücutta Lh artıyormuş, o da testi pozitif çıkarıyormuş. ben bu ay adetime 1 gün varken yaptım ovu testi çok çok silik çıktı, ertesi gün de adet oldum zaten.
bigün hamile kalabilirsek deneriz
HOŞŞGELDİNNN coffeyciimmm....anladm canm deneriz tabi :) elimde bolca var zatensenn testlernn de iyi çıktığına sevndim.
sen de bi film çektir o da önemli şeyler söylüyor canm. Bak bende film de sorun çıktı. boşuna uğraşıyordum. şimdi aşılamamnn bana faydası olmayacağını öğrendm.. yoluma bakıyrm şimdii.. bu arada bana hoşgeldm yokmuu eylemm vee 010712
HOŞŞGELDİNNN coffeyciimmm....artık daha sık gir buraya bak yalnız bırakıyorsun bizi.
film olayını bikaç ay sonra düşünüyorum canım ben. kocişin supermenler hızlansın die ona bi sürü şey içiriom şimcik onlar bi etki etcekmi bakalım olmazsa bakcas artık.
peki canım senin şimdi bi tüp kapalı ya normal yoldan mı deniceniz? aşılamada da tek tüpün açık olması yetiyor die biliom. gerçi aşılama ile doğal denemek aynı kapıya çıkıyorda diyorlar ama.
normal olmazsa nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun canım? aşılamada başarı olması için sperm sayısının 1 milyonun üstünde ve normal görünümlü sperm sayısının en az% 4-5 olması gerekmekteymiş. senin eşin spermigram yaptırmışmıydı canım. benimki 2 gün önce yaptırdı ama değerler ne kadar iyi bilemedim. buradan yazsam yorumlayan olur mu acaba.HOSBULDKKaynen canm aynı kapıya çıkıyomuş normal ile aşılama. birkaç doktora sordum bunu. hatta mucize olur aşılama ile dedi vardr herlde bildiği.. bekle demişti. 2 aydır açık olan taraftan yumurtam oluyor bu ayda bekliyrm bakalm normal olcakmı.
Doktora hiç göstermedim canım. İnternetten araştırdım. Hareket toplamı%60larda olsa daha iyimiş bide morfoloji krugere göre %4 ile %14 arası ise gebelik şansı %49 falan yazıyordu. Bizim%6 yani şans yarı yarıya. Bu ay kocama havuç suyu, çinko, multivitamin içiriyorum. Ben de bugün soğan kürüne başladım. Bu ay sıkı tutcas bakalım. Sen de maddi durumunuz varsa bekleme canım tüp yaptır bence de.Canm onu sen istersen doktoruna sorduysan baska bi doktora da yorumlat. Benmki 2 defa yaptrdi. Birinde harika çıktı digerinde cok iyi degil demisler ama ben inanmiyrm artk tedaviolsn diye yapms olablrler. Eski yere bidaha gider belki. Yada ggerçekten sonuç degisiyor. Ben tüp yaparm heralde kuzum. Kafayi bozdm artk. Yas 29 simdi 30 derken gidiuo zaman(
Amin canımm çok sağol inşallah bi gün Rabbim benide güldürecek elbet.. öle inanmak istiyorum yaşadıklarım kolay değildi. dr üzülmeyim die kem küm yaptı ama salak değilim ya anladım.. ikizmiş biri rahimde diğeri dışardamış. dışardakini yok etmek için geçireceğim operasyonlardan içerdeki etkilenip sağlıksız olacak diede içerdekinide almak zorunda kalmışlarÇook geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın. Haklısın canım hamile kalmaya o kadar odaklandık ki gerisini düşünmüyoruz hiç. Önemli olan gebeliği sağlıkla tamamlayıp, sağlıklı evlat dünyaya getirmek elbette. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın, sana da sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
eylem neredesin?? bu hafta yumurtlama haftandı dimi canım, iyi değerlendirdiniz inşallah. arada buraya da bak ama
oylemi diyorsnDoktora hiç göstermedim canım. İnternetten araştırdım. Hareket toplamı%60larda olsa daha iyimiş bide morfoloji krugere göre %4 ile %14 arası ise gebelik şansı %49 falan yazıyordu. Bizim%6 yani şans yarı yarıya. Bu ay kocama havuç suyu, çinko, multivitamin içiriyorum. Ben de bugün soğan kürüne başladım. Bu ay sıkı tutcas bakalım. Sen de maddi durumunuz varsa bekleme canım tüp yaptır bence de.
Amin canımm çok sağol inşallah bi gün Rabbim benide güldürecek elbet.. öle inanmak istiyorum yaşadıklarım kolay değildi. dr üzülmeyim die kem küm yaptı ama salak değilim ya anladım.. ikizmiş biri rahimde diğeri dışardamış. dışardakini yok etmek için geçireceğim operasyonlardan içerdeki etkilenip sağlıksız olacak diede içerdekinide almak zorunda kalmışlar
Rabbim sağlık versn herşeyden ewel.. inşallah bir gün bizlerde seviniriz ne diyim..
canım tamamen kendimi seni yerine koyup düşünüyorum ve durumu değerlendirdiğimdeoylemi diyorsnben de öyle dusunmustm ama herkes bekle deyince sen de oyle dersn diye dusunmutmm. Tupde sans yuksek demi beklemem gerek kalmaz ozmann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?