- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
- #1.821
canım bu ilacı kullanırken korunmalımıyım? Dostinex isminde ilaç. İçinde korunmam gerektiği yazıyor. 1 ay daha boşa geçicek öyleyseAyy iyi bari diğerlerinde bişey çıkmamış. Evet canım ya benim de yüksekti prolaktin 49 mu neydi. Şimdi nasıl bilmiyorum bi daha hic gitmedim dr.a gitsem olur işte ama niyese hiç canım istemedi :))
canım bu ilacı kullanırken korunmalımıyım? Dostinex isminde ilaç. İçinde korunmam gerektiği yazıyor. 1 ay daha boşa geçicek öyleyse
inşallah Allahım senın ve tüm isteyenlerin dualarını kabul etsınBen hamile kalinca esim dahil kimseye haykirmayacam 2 ay keyfini cikaracam o surecin sonrasinda paylasacam cevremdekilerle cunku bi evlat kaybettim bi ben tasidim acisini yoklugunun verdigi izdirabi o yuzden hamile oldugumu ogrendigimde birtek burdan paylasacam ve o surecte sukur secdeleri ve ibadetler edip keyfini cikaracam
Amin canim insaallahinşallah Allahım senın ve tüm isteyenlerin dualarını kabul etsın
Ben hamile kalinca esim dahil kimseye haykirmayacam 2 ay keyfini cikaracam o surecin sonrasinda paylasacam cevremdekilerle cunku bi evlat kaybettim bi ben tasidim acisini yoklugunun verdigi izdirabi o yuzden hamile oldugumu ogrendigimde birtek burdan paylasacam ve o surecte sukur secdeleri ve ibadetler edip keyfini cikaracam
Kizlar benim adet hiç leke olmadan 3 gün gecikti derken bugün pembe akimtim geldi. Çok mutsuzum. Adet olucam deglmi simdi ben((
Allah dualarını kabul etsin inşallah canım ama bu kadar kafaya takıp üzülme nolur. Bize düşen neden hamile kalamıyoruz onu araştırıp tedavimizi olup Allah'tan hayırlı zamanı beklemek. Ben de 1 senedir istiyorum ama ne zaman doktora gitsem bi olumsuzlukla karşılaşıyorum. Enfeksiyon mantar kist atlattım şimdi de prolaktin yüksek çıktı, onun tedavisini görüyorum. Bu iş hiiç kolay değilmiş anladım. Eğer yaptırmadıysan sen de kontrole git herşeyine baktır ondan sonra deneyin. Hakkında hayırlısı olsunartık hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm diye
haykırmak , bağırmak , çığlık atmak , deliler gibi ağlamakkkkkkkk istiyorummmmm
rabbim sen bize hayırlı evlat nasip etsin en kısa sürede insallah
isteyen herkese ver yarabbim.............
Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu en kısa zamanda ..[/QUOT
amin inşallah rabbim bizim gibi isteyen herkese nasip etsin.sanada hayırlısı ile sağ salim evladını kucağına almaya nasip etsin inşallah.rabbim yar ve yardımcın olsun....
Bizim konu iyice geriye düşmüş kızlar nerdesiniz tatilde mi? Ben yaptım tatili bitti geldim. Ovulasyon testi kullanıyorum. Bugün koyu çizgiyi gördüm. Yarın yum. günüm demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?