- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
- #1.781
Evt ama benim tüpümün biri kapaliymus. Yapsammi yine de bilmiyorm. Okullar da açılıyor tüp için de vakit olmicak. Karıştım gene ben
Canım ya en doğru kararı sen vericeksin. Doktorlar maddi sebeplerden ötürü hemen tüp bebeğe yönlendiriyor die düşünüyorum. Tek tüple hamile kalınır elbette. Ayrıca dier tüpü açtırmak istersen laparoskobi yaptırabilirsin.
Evt ama benim tüpümün biri kapaliymus. Yapsammi yine de bilmiyorm. Okullar da açılıyor tüp için de vakit olmicak. Karıştım gene ben
Ovulasyon testiyle yumurtam büyüdü büyük ihitmal çatladı da. Gunlerimi de degerlendrdm :)))) şimdi bekleme zamanı. Bu ay gelirmi acaba bebegmm. Gelsinn,, gell gel :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ovulasyon testiyle yumurtam büyüdü büyük ihitmal çatladı da. Gunlerimi de degerlendrdm :)))) şimdi bekleme zamanı. Bu ay gelirmi acaba bebegmm. Gelsinn,, gell gel :)
Inslah kuzm. :)Insallah bebesin gelir canim cok sevindim 😊
ü
Inşallah Rabbim bu ay bize bu mutluluğu yaşatır canım iştir.
010712 canımcım nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor
Geldim canım. Bikaç günüm yoğun geçti, bakamadım hiç. Neler yaptınız bu süreçte?
Ben aynıyım, bebek düşüncesinden uzak duruyorum. Arkadaşlarımın bebeklerini seviyorum.
Geldim canım. Bikaç günüm yoğun geçti, bakamadım hiç. Neler yaptınız bu süreçte?
Ben aynıyım, bebek düşüncesinden uzak duruyorum. Arkadaşlarımın bebeklerini seviyorum.
Kızlar nasılsınız? Yine uzattık arayı. Var mı yeni gelişmeler?Ben de aynı canım bu ay boş geçti ramazandan dolayi. Bayramdan sonra iliski oldu.Adet olmayı bekliyorum şimdi de hafta ici olurum sanırım. Yeni umutlarla giriş yapıcam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?