"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Evt ama benim tüpümün biri kapaliymus. Yapsammi yine de bilmiyorm. Okullar da açılıyor tüp için de vakit olmicak. Karıştım gene ben

Canım ya en doğru kararı sen vericeksin. Doktorlar maddi sebeplerden ötürü hemen tüp bebeğe yönlendiriyor die düşünüyorum. Tek tüple hamile kalınır elbette. Ayrıca dier tüpü açtırmak istersen laparoskobi yaptırabilirsin.

Laparoskopi nasil bisey ki. Doktor önermedi. Bir de tüp bebegi yapacak olan benm doktrum değil maddi çıkarı yok benim üzerinden. Oyüzden hakli olabilir. Direk aşılama sana faydasiz dedi. Tek tuplede kalırsın ama yipraniyorum beklemek ustemiyrm dersen paran da varsa yaptır dedi.

Insalh canm insalh. Gorulebilecegini söylüyorlar ama hep boşa çıkıyor. Adeti beklemek en iyisi kuzm[/QUOTE]

Beklemek de ne zor neyse hayırlısı bakalım.

Evt ama benim tüpümün biri kapaliymus. Yapsammi yine de bilmiyorm. Okullar da açılıyor tüp için de vakit olmicak. Karıştım gene ben

Bence yap tatlm yada dedigim gibi ibrahim saracoglunu arayin faydasi olmasa bile zararida olmaz. Denemeye deger olumlu ornekleri cok cunku

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ovulasyon testiyle yumurtam büyüdü büyük ihitmal çatladı da. Gunlerimi de degerlendrdm :)))) şimdi bekleme zamanı. Bu ay gelirmi acaba bebegmm. Gelsinn,, gell gel :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu ay sigan kuru yaptim adetime bi hafta var umudum yok akintim kesildi en azindan bu ayda incir kuru yapacam bakalim bu son olur ins insan yoruluyo yipraniyo heleki etrafinda hamileler varsa

Insallah bebesin gelir canim cok sevindim 😊

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kızlaaaaar nerdesiniz yahuuuu

Inşallah Rabbim bu ay bize bu mutluluğu yaşatır canım ...

010712 canımcım nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor

010712 canımcım nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor

Geldim canım. Bikaç günüm yoğun geçti, bakamadım hiç. Neler yaptınız bu süreçte?
Ben aynıyım, bebek düşüncesinden uzak duruyorum. Arkadaşlarımın bebeklerini seviyorum.

Geldim canım. Bikaç günüm yoğun geçti, bakamadım hiç. Neler yaptınız bu süreçte?
Ben aynıyım, bebek düşüncesinden uzak duruyorum. Arkadaşlarımın bebeklerini seviyorum.

Ben de aynı canım bu ay boş geçti ramazandan dolayi. Bayramdan sonra iliski oldu.Adet olmayı bekliyorum şimdi de hafta ici olurum sanırım. Yeni umutlarla giriş yapıcam yani :)

Kızlar dua edin hepimiz için bu ay bu hamileyiiiim diye bağıralım ben Allahın izniyle bu ay hamile kalırsam ki inşaallah kalırım balkona çıkıp bütün mahalleyi ayaga kaldıracam ondan sonra da kadınlar Kulübü sakinlerini :):)

ben bişi sormak istiyorum belki aranızda yaşayan vardır bu ay adetime 10-12 gün kala sanki adet olcakmışım gibi karın ağrısı ve göğüslerimde hassaslık yaşadım sonra geçti bugün hastalığıma 2-3 gün falan var olması lazım acaip bi sancıyla uyandım hatta rüyamda hastalandığımı gördüm dedim kesin oldum baktım olmamışım işe gelene kadar karnım sancıdı şimdi yine geçti. yaklaşık 8 aydır doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktım acaba ondan mı oluyor yoksa acaba mı diyorum ilk seferde oldumu bebiş bi kez test yaptım ilk sancılandığım zaman ama o negatif çıktı =( siz ne diyorsunuz ne olabilir acaba?

kızlar nolur cevap verin az önce doktora gittim kan testi istedi ultrasound dan da baktı ufak küçücük siyah bir noktacık gördü kesin bişi söliemem dedi allahım heyecanımın raddesini tarif edebilmeme sanırım kelime dağarcığım yetmez sonuçlar bugün 2 gb çıkcakmış ölcem ben heyecandan galiba

Kızlar nasılsınız? Yine uzattık arayı. Var mı yeni gelişmeler?

Kızlar ben kulübe kaç gündür telefon uygulamasından giremiyorum. Sanırım bi sorun var ya da samsung kullananlar giremiyor. Çok mutsuzum ya bura da olmazsa iyice yalnız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…