"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Kizlar ben cektirdim filmimi. Anestezili ama sersem seklindeydim tam uyumadim. Olanlari anladım ama ağrı olmadi baştan agrikesici de vurdular hiç aci ağrı hissetmedim. Sonrasinda da hissetmedim. Kısacası korkucak hiç bişey yokmuş. Yalnız sağ tupümde sıkıntı var sanırım. O yüzden moralm çok bozuk. Dua edin de kizlar sonucum iyi çıksın. Yarın almaya gidicem. :( tıkalı olabilir. Eğer tikaliysa ben napicam ????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam canım ben de şimdi hsg den çıktım 1 saat sonra çıkacak sonuçlar beklemedeyim. Ağrım yok denecek kadar az. Doktor bana hiç bir şey demedi. Ben de sonuçları dört gözle bekliyorum . Bugün doktoruma yetistirecegim inşallah ....sonuçları görmeden doktorun ile konuşmadan moralini bozma ne olur. Moral çok önemli biliyorsun

Kızlar Merhaba tatil bitti yine kaldığımız yerden devam :) bu ay hiç ilişki olmadı ya çok mutsuzum tatilde bile olmadı. Hala anlamış değilim niye böyle yaptığını. Bi sorun yok ama ama olmadı işte. Yani bu ay da boşa gecti. Şimdi taa adet zamanını bekle de yumurtlamani takip et de falan filan bekle Allah bekle amaaaaaaaaaan :)

Kızlar hsg sonucum temiz çıktı sıkıntı yok Rabbime şükürler olsun .... Bu yüzden çok mutluyum ama hersey normal ise neden olmuyor...... diye düşünüyorum bu sefer.... psikolojik moral ve motivasyona çok ihtiyacımız var..... Rabbim bizlere de anne baba olmayı tez zamanda nasip etsin insallah

Selam canım ben de şimdi hsg den çıktım 1 saat sonra çıkacak sonuçlar beklemedeyim. Ağrım yok denecek kadar az. Doktor bana hiç bir şey demedi. Ben de sonuçları dört gözle bekliyorum . Bugün doktoruma yetistirecegim inşallah ....sonuçları görmeden doktorun ile konuşmadan moralini bozma ne olur. Moral çok önemli biliyorsun
miştir.

Biliyorm da sordum duramadim öyle dedi çeken doktor. :( hem de radyolog dedi. Moralm iyi napalm kismet diyorm. Ama kafama cok takiyorum

Kızlar hsg sonucum temiz çıktı sıkıntı yok Rabbime şükürler olsun .... Bu yüzden çok mutluyum ama hersey normal ise neden olmuyor...... diye düşünüyorum bu sefer.... psikolojik moral ve motivasyona çok ihtiyacımız var..... Rabbim bizlere de anne baba olmayı tez zamanda nasip etsin insallah

Adina cok sevindim canm .. cok şükür. .

Adina cok sevindim canm .. cok şükür. .

Moral çok önemli canım sen doktorun ile görüş ona göre tedaviye devam pes etmek moral bozmak yok inşallah hepimiz anne olacağız tez zamanda ben buna inanıyor ve hayali kuruyorum hastane doktor insanı bunalıma sürüklüyor ama birbirimize destek olup bu zor günleri atlatacagiz ....bizden daha zor durumdaki leri düşünerek elhamdullah diyeceğiz. ....

Moral çok önemli canım sen doktorun ile görüş ona göre tedaviye devam pes etmek moral bozmak yok inşallah hepimiz anne olacağız tez zamanda ben buna inanıyor ve hayali kuruyorum hastane doktor insanı bunalıma sürüklüyor ama birbirimize destek olup bu zor günleri atlatacagiz ....bizden daha zor durumdaki leri düşünerek elhamdullah diyeceğiz. ....

Kizlar bende gittim doktora bgn klomene baslicak yrn yeniden sabah iki aksam iki sordum cok mu diye ignelerle ayni etkiyi yapicak dedi rahim filminden snra ilk yumurta tkibim olcakins tutar ve anne olabilirim:(

Kızlar Merhaba tatil bitti yine kaldığımız yerden devam :) bu ay hiç ilişki olmadı ya çok mutsuzum tatilde bile olmadı. Hala anlamış değilim niye böyle yaptığını. Bi sorun yok ama ama olmadı işte. Yani bu ay da boşa gecti. Şimdi taa adet zamanını bekle de yumurtlamani takip et de falan filan bekle Allah bekle amaaaaaaaaaan :)

HOŞGELDİN eylemm.. Aaa ama tatili değerlendirmeniz gerekiyordu. Çok mu yoruldunuz, denize mi girdiniz naptınız. Yum dönemin geçti mi yani bu ayki. Oyy oyy Allah bize sabır versin. Benim kociş de dün bana bozuk attı. Ramazandan sonra tahlilleri yaptırıp tedaviye başlıcaktık dedim, kızdı. Olucağı varsa olur, olmuyorsa hayırlısı budur, dedi. Müdahale etmemeliymişiz...

Moral çok önemli canım sen doktorun ile görüş ona göre tedaviye devam pes etmek moral bozmak yok inşallah hepimiz anne olacağız tez zamanda ben buna inanıyor ve hayali kuruyorum hastane doktor insanı bunalıma sürüklüyor ama birbirimize destek olup bu zor günleri atlatacagiz ....bizden daha zor durumdaki leri düşünerek elhamdullah diyeceğiz. .... r.

Amin canm benm. Amiiiiiin. Inss en kisa zamndaa gelcekk bebegimiz. Ben de inaniyorm Allahm ol dicek olcak hepimizin :)

Sonucunu bugün alıcaktın canım nedir durum?

Tatlim doktorum bugun de yokmus. Tatilde sanrm. Pazartesi hem muayene olcam hem raporumu gostercm ins.

HOŞGELDİN eylemm.. Aaa ama tatili değerlendirmeniz gerekiyordu. Çok mu yoruldunuz, denize mi girdiniz naptınız. Yum dönemin geçti mi yani bu ayki. Oyy oyy Allah bize sabır versin. Benim kociş de dün bana bozuk attı. Ramazandan sonra tahlilleri yaptırıp tedaviye başlıcaktık dedim, kızdı. Olucağı varsa olur, olmuyorsa hayırlısı budur, dedi. Müdahale etmemeliymişiz...

Ahhh bu kocalarr. :) benmki de benim her ay ki aglamalarma üzülüyo. Kiyamiyo yapio ne desem. Bana bosver ben böyle memnnm hayatmdan dio ama ben o cocuklri sevdkce kahroluurm

Ayy sinir oluyorum ya hep aynı kafadalar. Valla canım o kadar kür uyguladım ama boşa gitti. Her ay adet bitince bi hevesle başlıyorum ama mutlaka bişey çıkıyo. Bu ay 11.ayımdı ama nerdeyse bunun 5-6 ayı hep böyle boş geçti. Valla artık benim de hevesim kalmıyo ne yalan söyleyim :(

Ya ben acamiyim bilgi verin lutfen, nisanlimla surtunerek bi iliskimiz oldu adetim 5 gun gecikti. Gecikmenin uçuncu günu yani iliskiden 19 gun sonra kan testi yaptrdik gebelik cikmadi, gecikmenin 5. Gunude adet oldum. İliskiden 50 gun sonra da eczade ki testten yaptrdik o da negatif cikti. Simdi bu durumda gebelikten sozedebilirmiyiz bilgi istiyorum lutfen

Ayy sinir oluyorum ya hep aynı kafadalar. Valla canım o kadar kür uyguladım ama boşa gitti. Her ay adet bitince bi hevesle başlıyorum ama mutlaka bişey çıkıyo. Bu ay 11.ayımdı ama nerdeyse bunun 5-6 ayı hep böyle boş geçti. Valla artık benim de hevesim kalmıyo ne yalan söyleyim :(

Ben pes ettim artık uğraşmıcam, hiç bişey denemiycem.
ömrümün ve evliliğimin bi senesi bebeğe odaklanıp geri kalan herşeyi yoksayarak heba oldu. Hayattan tat alamaz hale geldim. Belki de hiçbir zaman bebeğim olmayacak ve ben bu yüzden hep böyle bunalım mı takılıcam. Herkez bebek sahibi olacak değil ya. Allah kaderimize bunu yazmışsa ne yapabiliriz ki.
Ben kabullenip yoluma devam edicem artık kızlar. Üzül üzül 1 senede saçımda beyazlar çıktı...

Son düzenleme:
Ben pes ettim artık uğraşmıcam, hiç bişey denemiycem.
ömrümün ve evliliğimin bi senesi bebeğe odaklanıp geri kalan herşeyi yoksayarak heba oldu. Hayattan tat alamaz hale geldim. Belki de hiçbir zaman bebeğim olmayacak ve ben bu yüzden hep böyle bunalım mı takılıcam. Herkez bebek sahibi olacak değil ya. Allah kaderimize bunu yazmışsa ne yapabiliriz ki.
Ben kabullenip yoluma devam edicem artık kızlar. Üzül üzül 1 senede saçımda beyazlar çıktı...

Yapma tatlim ama ya. Umidimuzi kaybetmeyelim. Bana sen diodun pes etmeyelm diyee :(

Bende 19 yasindayim 18imde evlendim 8 aydir istiyoruz ama olmuyor bekliyoruz bende hamileyimm die haykirmak isteyenlerdenim :(

Bende 20 yim canim 8 aydir deniyoruz. Insallah birlikte haykiririz. HAMILEYIMMM DIYEE

Bu arada bu ay olacakmis gibi hissediyorum niye bilmiyorum insallah yine yanilmam tatile gidecez yanima 10 yane test alacam :) secim gunu adeg gunum bakalim ne olacak meraklardayiiiimmm :-))))

Kızlar adetime 10 günüm var.Yarım saat önce bisikletle markete gittim 15 20 dk kullandım çok zorlandım bacaklarım çevirmedi resmen.Eve zor attım kendimi baygınlık geçirdim çarpıntı falan. Tuzlu ayran içtim uzanıyorum. Bu ay yumurtlama dönemimde çalıştık gebelik olabilir mi ? Bu kadar erken belirti olut mu ? Acile gitsek kan testinde sonuç çıkar mı ?

Yapma tatlim ama ya. Umidimuzi kaybetmeyelim. Bana sen diodun pes etmeyelm diyee :(

Canım ümidimi kaybetmedim sadece oluruna bırakıcam artık uğraşmıcam. Anne olmayı istiyorum ama böyle ugraştıkça ve olmadıkça çok üzülüyorum.
Ben böyle biri değildim. Olmadıkça daha da gaza geldim, saplantı halini aldı bebek isteğim. Oysa evlenmeden önce hiç düşünmezdim. Eşim olsun yeter derdim. Şimdi çevremde bebek sahibi arkadaşları gördükçe ve ailemin ısrarlarıyla kaptırdım kendimi.
Olursa çook güzel olur ama olmasa da hayat devam ediyor.

Back