- Konu Sahibi papatyasevilir
-
aminnnnnnnhımm 36 saat içinde çatlıyor ama hazır sperm bulunması için biz bu kıymetli günleri değerlendiriyoruz.. anladımmmmmm ben de çatladığı an nasıl ayarlayacağım diyeee düşünüyordumm....bi ditede şöyşle yazıyor "Spermler 3 gün boyunca canlı kalabilir. Boşalmadan hemen sonra spermlerin dışarıya akması bile gebelik oluşmasını engellemez çünkü vajina içerisinde mutlaka az miltarda olsa da sperm kalacaktır ve bunlar hızla rahim içerisine ilerleyecektir."""
Ozellikle belirteyim canin fitil kullanirken iliski yasak.fitilin bitmeden iliskiye girmemn lazim
ama bu iyi olmadı şimdieğer fitile devam edersem ovulasyon dönemini boş geçmiş olucam neden yasak ki acaba? bıraksam mı ki şimdi bilemedim
Canim fitil spermin kalitesine zarar verebilir sanirim doktor kesin yasak demisti ovulasyonun yeni regl bittyse hemen olmaz ki kac gunde bir regl oluyosun?
Bencede canim oyle yap benim 30 gundeydi o yuzden denk gelmemisti fitile senin erknmis.rica ederim en kisa surede guzel haberlerini almak umidyle:)benim aslında adet döngüm 28 gündü ve çok da düzenliydi ama son aylarda bir gecikiyor bir erken geliyor anlayamıyorum artık. geçen ay 1 hafta erken geldi 24. günde oldum. bu ay da öyle olursa hafta içi ovulasyon olur diye düşünüyorum. ben en iyisi yarın bi ovulasyon testi yapayım da ona göre devam edeyim, canım çok sağol yardımın için.
BEnim de dün eşit koyulukta çıkan Ovulasyon testimde bugün T çizgisi gene silikleşti(sabah idrarıyla yapmıştım ondan mı yoksa dün çatladı ve bitti mi?:18::18::18:
bende bugün kırmızı kart yedim.umutlar bi dahaki aya kaldı.kızlar bişey sormak istiyorum bu ovülasyon testlerini ne kadara alıyosunuz?ben kaç yere sorduysam 60 tl dediler.her ay bu parayı ödemek de bana külfet
Esit koyulukta oldugu andan 36 saat sonra catlar canim yumurtan sabah ilk idrarla yapmaman lazim.tekrarlamana gerek yok canim bir kere ayni koyulukta gorduysen 3 gun boyunca dene.
ay inşaAllah..beklenen edet tarihi 10 marTTTTTTTTTTTTTTTTT:18::18::18::18::18::18::18:
kızlar bu ay da haykıramıyorummm... Regl oldumYarın olmam gerekiyodu. sağolsun çok bekletmedi. 3. gün doktor yolu göründü :'''((((
ben g..g.yordan aldım canım 20 ovulasyon testi +6 gebelik testi 19.90bu ay kullanıyorum ve ilk kez dün gördüm çift çizgiyi ..hadi hayırlısı
merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza..Ocak 1 de adet olmuştum,normalde hep düzensizdir fazla dikkate almadım ama adet belirtilerim bel ağrım oldu hala ortada bişe yok,,kan testi verdim.değer 7.91 çıktı..doktor çok yeni bir gebelik olabilir dedi..yarın tekrar test yaptırcam ama beklemek çokk zorrr...lütfen yardım edin..geç döllenme mi vardır sizce??
geçen hafta çarşamba canımkanı ne zaman verdin canım?
geçen hafta çarşamba canım
merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza..Ocak 1 de adet olmuştum,normalde hep düzensizdir fazla dikkate almadım ama adet belirtilerim bel ağrım oldu hala ortada bişe yok,,kan testi verdim.değer 7.91 çıktı..doktor çok yeni bir gebelik olabilir dedi..yarın tekrar test yaptırcam ama beklemek çokk zorrr...lütfen yardım edin..geç döllenme mi vardır sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?