- 4 Haziran 2014
- 75
- 7
- 18
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
- #1.481
İnsallah kistdir düsen sol yumurtaligim sizliyo gene. Valla bendemi kimyasal gebelik gecirdim yoksa 3 gün korunmadik cünkü ama onun disinda korunduk ondanmi olduki. Cünkü cok yogun bisi düstü hic normal diil yani. Neyse sali kontrole gidicem bakalim doktor nediycek. Birde canim yasini takma ben senden büyügüm ve benim daha birsürü arkadasim var benimle yasit daha cocugu yok yada daha evli bile degil. Güzel Allahim bize bir zaman biçmis onu bekliyoruz:)) moralini yüksek tut tamammi. Türkiyede dogurma yas orani daha kücük yasta biliyorum ama bak avrupada kadinlar 30 una kadar kariyer yapiyor(benim gibi) 30 dan sonra cocuk. Yani anliycan sen daha 30 bile degilsin zamana birak kocanla hayatin tadini cikar bol bol gezin) ben cocuk olmadigi sürece bolbol geziyorum zaten cocuk olunca eve baglancaz o aradada cocuk yapma islerine devam. Kendine zaman ver biraz. Daha yeni tedavi oldun.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Saol Burçincim sözlerin moral verdi😊 haklısın dediğin gibi yapmalıyım gezip bugünlerin tadını çıkarmalıyım. Tatil ya şimdi kendimi eve kapadım kafamda kurup duruyorum. Çalışırken çokta düşünücek vaktim olmuyordu. Annem ve kayınvalidem de sıksık torun istediklerini söylüyorlar ona da canım sıkılıyor. Kimse bilmiyor korunmayı bıraktığımızı ve olmadığını. Onlar hala düşünmüyoruz sandıkları için beni ikna etmeye çalışıyorlar akıllarınca. Bi gün patlıcam OLMUYOR die ama ne zaman...
Canım inşallah kisttir o düşen. Kimyasal olsaydı öyle büyük parça gelmezdi henüz bikaç milim olmalı ama kistler 3-5 santim olduğundan o parça kisttendir canım. Salı günü kontrolden sınra haber ver olur mu. Hakkında hayırlısı olsun.
Tekhecem bendede var kist sogan kürüne basla saracoglunun mutlaka bak ben yaptim birazdan icicem. Oruc tuttugum icin bu saate yapip iciyorum normalde öglen bir bardak ve aksam bir bardak icmelisin. Kist giderici özelligide var cünkü.
Eki Görüntüle 1177987
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Merhaba arkadaşlar bnde 2 yıldır evliyim hamile kalmam istiyorum olmuyo prolaktin değerim yüksek ama hamileliğe engel oluck yükseklik değil dedi doktr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ah o soranlar yokmu bende aynı senin gibi saklıyorum herkezden istemediğimi söylüyorum doktora gittiğimi bile kayınvalideme söylemedim ama gören herkez ne zaman diye soruyo yalan üstüne yalan takmamak elde değil.Şu mübarek günlerde Allah herkeze evladını kucağına almayı nasib etsin
Ahh ahh hele benim kaynana 2. Ayda demisti ki sen hamilesin bize soylemyn dimi dedi cok kizmistim dogum.kontrol hapi kullanyrdum birakali 6 ay oldu ama tik yok tedavimde biti pko vardi ama bakalim bu ay neler olacak
Ah o soranlar yokmu bende aynı senin gibi saklıyorum herkezden istemediğimi söylüyorum doktora gittiğimi bile kayınvalideme söylemedim ama gören herkez ne zaman diye soruyo yalan üstüne yalan takmamak elde değil.Şu mübarek günlerde Allah herkeze evladını kucağına almayı nasib etsin
ben bi de evlendiğimiz ilk senenin içindeyken soranlara hep 1 senemiz dolsun ondan sonra bebek alcas diyordum. 1 sene dolar dolmaz herkez başıma üşüşmüştü, hadi hamile misin die... çıldırcaktım bi dönem... kendi derdimiz yetmezmiş gibi bi de insanlara laf anlatmaya çalışmak çok yorucu.
neyse canım dökelim içimizi burada. ohh biraz daha iyiyim şimdi. bebişlerimiz gelsin bangır bangır bağıralım ben HAMİLEYİMMMMMM..... die....
Ahh ahh hele benim kaynana 2. Ayda demisti ki sen hamilesin bize soylemyn dimi dedi cok kizmistim dogum.kontrol hapi kullanyrdum birakali 6 ay oldu ama tik yok tedavimde biti pko vardi ama bakalim bu ay neler olacak
insallah birgün bizlerde '' hamileyimmmmm '' diyebiliriz ..
Amiiiinnnn eses07 şu mübarek günlerde Allah isteyen herkeze nasib etsin inşaAllah
kızlar ben de yine bir gariplik var. salı günü adetim başladı. 3 gün yoğun adet geldi, sonraki 3 gün az az kahverengi hatta siyaha yakın lekeler geliyor. bugün de devam ediyor. normalde adetim 5 gün içinde biterdi ve böyle bi lekelenme olmazdı. sadece kist olduğu ay bunu yaşamıştım. şimdi yine mi kist var die endişeleniyorum...:26:
Bencede sana öyle gelmistir. Kist bukadar cabuk tekrarlamazki. Benimde bu sefer uzun sürdü.
Canım daha yeni gitmişti ama senin kistin bu kadar çabuk tekrarlar mi ki. Sanmıyorum yani böyle bişey olduğunu. Bence normal adetini geciriyosun. Bazen 6.gune sarkabilir. Benim de 5 gün sürer ilk 2 veya 3 gün yogun sonra azalır leke gelir. Bazen de 6 gün geciririm.
kızlar ben de yine bir gariplik var. salı günü adetim başladı. 3 gün yoğun adet geldi, sonraki 3 gün az az kahverengi hatta siyaha yakın lekeler geliyor. bugün de devam ediyor. normalde adetim 5 gün içinde biterdi ve böyle bi lekelenme olmazdı. sadece kist olduğu ay bunu yaşamıştım. şimdi yine mi kist var die endişeleniyorum...:26:
hayırlısı ne ise o olsun canım. kimse bilmiyor ne çektiğimizi Allah'tan başka. eşim bile gayet rahat, zamanı gelince olur kafana takma, düşünme diyor. düşünmemek elde mi. her ay acaba hamile miyim die umutlanıp sonra hayalkırıklığı yaşamak kolay mı...
ben hap kullanmadım, ilk bir buçuk senemizde eşim korundu. korunmayı bırakınca hemen olacak sanıyordum ama öyle kolay değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?