- 16 Mart 2014
- 3.356
- 1.106
- 148
- Konu Sahibi papatyasevilir
- #1.521
bende çok istiyorum haykırmak ama olmuyooo ![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çok istiyorum haykırmak ama olmuyooo![]()
şimdi idrar testi yapıp negatif görürsen moralin bozulacak, ve aslında hamile olabilirsin. eğer döllenmenin üzerinden 10 gün kadar geçtiyse kanda yaptırsan çıkar canım ama idrarda çıkmaz büyük olasılıkla. bence bekle adet gününe kadar. çünkü şuan kanda da çok yüksek çıkmaz ve doktor 2 gün arayla tekrar kan istiyor. bu sırada beklemek daha stresli oluyor. acaba bi sorun mu var acaba yükselicek mi die. en garantisi adet geçince yaptırmak.![]()
haklısın canımda insan panik oluyor karnımı yarıp bakasım geliyor:) bi de bu ay farklı ilk defa doktora gittim malum süreç önce ilaç sonra iğne , burdan öğrendiğim kürler falan derken bu ay çok çalıştım o yüzden hemen sonuca varmak istiyorum. en yorucu zamanlar , eğer bu ayda olmazsatam bir yıl olacak
![]()
moralini yüksek tut. belki de bebişin karnında şuan, onu üzmeseni çok iyi anlıyorum canım. umutlanıp sonra hayalkırıklığı yaşamak çok zoruna gidiyor insanın. klomen ve çatlatma iğnesi kullandın sanırım. inşallah haftaya buradan hamileyimmm die duyurursun
![]()
kaç aydır deniyorsunuz canım? üzülme hepimiz aynı durumdayız. sabırla bekliyoruz. bu arada da kürlerle, bitkilerle çare bulmaya çalışıyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım Allah yardimcin olsun ve inşallah en kisa zamanda bebeğine kavusursun. Ya bişey dicem amh testini ben de arkadasa bahsediyordum burda. Şimdi sen de yazınca aklıma geldi. Biz de mi yaptirsak acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eylem şu an feci bir sancı çekiyorum. kasığıma bıçaklar saplanıyor sanki:85: belime de vuruyor. anlamadım nerden çıktı bu şimdi. uzanıyorum inşallah geçer. incir havuç kürümü yaptı acaba...
Canm sen tatilde degilmiydin ?
Tatildeyim ama evde😊 Bir tatil yerinde değilim yani.
Off dün gece epey sıkıntılı geçti neyse ki bugün ağrım kalmadı. Yumurtlama günümdü de ondan oldu sanırım.
Sen neler yapıyon coffeylight epeydir yoktun.
Evet canm girmiyorm fazla. Daha da stres oluyorm diye. Arada bakiyrm iste :) benm de 1 haftam kaldı bekliyrm buarada. Bakalm nolck :) senin yumurtlama agrin bu karr cokmu oluyr ya ???
eylem şu an feci bir sancı çekiyorum. kasığıma bıçaklar saplanıyor sanki:85: belime de vuruyor. anlamadım nerden çıktı bu şimdi. uzanıyorum inşallah geçer. incir havuç kürümü yaptı acaba...
Inciri bilmem de havuç ağrı yapar canım yani catlattigi için sanırım o da. Benim de içtiğim dönem ağrım oluyodu yumurtlama zamanı. Ama artık olmuyo çatlamiyo mu acabayarın adet olmam lazım 28.gun oldu. Olsun bitsin hemen baslicam havuca. ya da bu sefer incir yapsam da olur sanırım. Bak geçen gün dedim ya sana adet zamanı ağır kaldırma diye.ayni şey yumurtlama dönemi için de geçerli. Çok fazla iş yapma o zamanlar. Belki o yüzden beline vurdu ağrısı is yaptiysan.
İş yapmadım da, benim salonda orta sehpam var 20-25 kg vardır, onu ittirdim😥 tabi yaa onu ittikten bi süre sonra sancı girdi, neden daha önce düşünemedim ki. Off dikkat edicem kendime die söz veriyorum sonrada unutup böyle şeyler yapıyorum..
Bizim senle adet günümüz yakındı, ama aramız açılmış epey canım. Benimki 26 temmuz.
Ben artık içmicem kürü. Zaten ovu dönemim bitti. Şimdi coraspin içiyorum. Bunuda forumda okudum. Kimyasal geçirenlere doktor veriyormuş. Pıhtılaşma kimyasala yol açıyormuş ve coraspin kanı sulandırıp düşüğü önlüyormuş. Zararı olmazmış ben de içicem.
Canım bak dikkat et kendine. Bırak ya senden önemli mi ev işleri. O ilacı da Dr demeden niye içiyorsun ki.bi sorsaydin keşke. Adet dönemlerimiz açıldı ya evet. Bazen sen erken oldun bazen ben erken oldum ya ondandir. Diğer adetim bittiğinden beri göğüslerime el degmiyo resmen. Taştılar maşallah :) bu kadar erken de şişmezdi ya dur bakalım her ay başka bi değişiklik yaşıyorum evlendigimden beri :)
Bildiğimiz aspirin bu canım. Çok araştırdım hiçbir zararı yokmuş. Pıhtılaşması olmayana bile tedbir amaçlı veriomuş doktor, düşük olmasın die. Benim çarpıntı sorunum var zaten canım, bence pıhtılı kanım o yüzden oluyor, iyi gelicek aspirin die düşünüyorum.
Bakarsın süpriz olur sana bu ay. Göğüs hassasiyeti öyle uzun sürmez normalde😉
Hayırlısı olsun canımcım, Allah sağlıklı evlat versin hepimize. Bak şimdi diğer konuda meyraaa bebeğini kaybettiğini yazmış. Çok üzüldüm😥yok canım artık daha neler hiç sanmıyorum :) yine beklemiyorum ki zaten bişey. yarın yazarım sana adet oldum diye :))
hayır hiç olmuyordu nerdeyse. ama 5-6 gündür incir-havuç kürü içtim yumurtayı geliştirip çatlatıyormuş ya onu denedim bi de çarşır suyu içtim 2 gün(tadı iğrenç olduğu için daha fazla içemedim). galiba bunlar ağrıya sebep oldu.
ben de geçen ay ki hüsrandan sonra girmicektim çok moralim bozulmuştu ama kimseyle konuşmayınca daha beter olmaya başladım ve giriom yine.
benim bat 26 temmuz.
Ben deli gibi saldirmiyirm artk. Olacağı varsa olck artk napim yaa. Ot yada kür de içmicem. Yanlış uygulama yaparsam die korkarm. Sevmiyrm da ayrica otlari. zaten ilaçlar aynu etkiyi goruyr. Senn de agrin ondn olablr dedgn gibi. Benm de bat 23 :)