- Konu Sahibi papatyasevilir
-
- #1.381
bat ne zaman canım? benimki 5 temmuz.
4 temmuz ama adet olucam çünkü sana demistim ya dogm kont hapi kullandım bu ay. Önümüzdeki ay ilaca baslicak doktorum. Yumurtalarmn kalıntısı kalmasın ki klomen kist olusturmasin diye verdi onu da .
evet canım hap kullanıyordun sen, bi dahaki aya bomba gibi giricen inşallah
benim antibiyotik iğnem yarın son. ondan sonra korunmayı bıraksam bi zararı olur mu ki. antibiyotik aldım ya şimcik gebelik olursa etkiler mi ki:44:
tahmini yumurtlama günüm ayın 22si pazar. bakalım neler görüces
Insallh bakalm :) antibiyotik konusunu bilmiyrm ki canm ya ne desem yalan olur ://
naptınız kızlar. benim iğnem bugün sondu. yarın kontrole gitcem. bana şans dileyin:18:
Hadi bakalm insllh guzel gecer.. İğne mi hergun vuruldun canm nasil oluyor?
5 gün iğne vuruldum canım evet. her gün bi taneçok acıdı
Hapi bir de ignesimi var bununyumurta geliştirici mi bu ? Klomen tedavisi gibi mi
Kızlar, doktora gittim kontrole (inşallah bu son gidişimdir). kültür aldı. aslında gitmesem de olurmuş. verdiği iğnelerle enfeksiyonun geçmeme ihtimali yokmuş, zaten bununla da geçmesse hiçbişeyle geçmezmiş! yine de kesin emin olayım. sonucu cumartesi çıkacak.
bu arada 2 gündür beyaz, losyon kıvamında bir akıntım var. ovulasyona 2 gün kaldı ondan mı acaba?
Kızlar, doktora gittim kontrole (inşallah bu son gidişimdir). kültür aldı. aslında gitmesem de olurmuş. verdiği iğnelerle enfeksiyonun geçmeme ihtimali yokmuş, zaten bununla da geçmesse hiçbişeyle geçmezmiş! yine de kesin emin olayım. sonucu cumartesi çıkacak.
bu arada 2 gündür beyaz, losyon kıvamında bir akıntım var. ovulasyona 2 gün kaldı ondan mı acaba?
Inşallah geçmiştir canım enfeksiyon. Tabi yumurtladigin için akıntı oluyo iyi değerlendir bebeğim :) ben de dün adet oldumyeter artık valla ugrasmayacm sıkıldım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ondandr canm o. Akıni ne zmanlar normal onu da anlamış deglm aslnda :)
''akıntı'' kelimesinden nefret ettim artık yaa rengiydi kokusuydu kıvamıydı off off... neyin ne anlama geldiğini çözmeye çalışmaktan laborantlıkta master yapcak konuma geldim ha! ne olurdu bebeğimiz ilk denediğimiz ay gelseydi de biz bu hallere düşmeseydik.... ilk denemsinde hamile kalan arkadaşıma anlatıyorum bazen onun ne akıntıdan haberi var ne yumurtlama gününden. nasıl olduda geldi bebek haberi bile olmadı. ben ise ansiklopedi yutmuş gibiyim, bilmediğim şey kalmadı...
Aynen tatlım. Neden olmuyo anlamış değilim. Bizmi beceremiyoruz dicem.artik. kismet evet ama neden bukadr ugrasiyoruz ozman yok tikanliydi yok acikti yok yumurtaydi. Allahm isyan degl ama.akisina biraknca da insann içi kemiriyor ya sorun varsa diye. .
Kıskanacak bırsey yok cnm allah olmayan herkeze versin çocuk bende istiyorum ama olmuyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben çalışmalara başladım dün gece , operasyon tamam😜 bu gece mola, c.tesi yine çalışma. Pazar ovulasyon günüm, belki o akşamda çalışırız garanti olsun.😋Oyy oyy ne zor iş... Akışına bırakasak bizim bu sıklıkla çalışacağımız yok ki. Tembeliz tembelll. 😊😚😘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?