"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Bazen bana da öyle gelir hiç olmayacak gibi ama böyle düşünürsek haksızlık etmiş oluruz. Daha bir yıl olmuş canım benim de 8 ay oldu. Sabır ve umutla beklemeliyiz bebişlerimizi hiç ummadığımiz bir anda gelecekler bunu biliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısın canım öyle bir sorunla uğraşıyoruz ki vazgeçip umutsuzluğa düşmek bi seçenek yok her ay yeniden başlamak gerek:(

Ben ve eşim öğretmeniz çalışma ortamımiz çok kötü özellikle son 4-5 aydir okuldan eve mutsuz ve sinirli donuyoruz stres bu bebis olaylarında gerçekten büyük etken mi buda bizi etkiliyor olabilir mi :25:
Yani bebisimiz henüz olmadi bu konuyu simdilik kafama çok takmamaya calisiyorum ama stresli günler geciriyoruz etkiler mi durumumuzu boyle bir şey yasayan var mi :((

Canim islerinizi degistirme imkaniniz yok mû? Stres buyuk olcude gebe kalmada sorun yasatiyor, hem senin acindan hem de esin acisindan. Ne kadar zamandir bebek deniyorsunuz? Uzun zaman olduysa bir jinekologa gorun, esin de doktora gorunsun. Biyolojik bir sorununuz yoksa psikiyatristten stres icin rahatlatici bir ilac alin. Insallah olur canim. Moralini yuksek tutmaya calis.

Adetinme 2 gün var ama tek çizgi cikti.hic umut yok dimi kİzlar.olsa silik cikardi

Adetinme 2 gün var ama tek çizgi cikti.hic umut yok dimi kİzlar.olsa silik cikardi

adet günü geçtikten sonra ancak silik çizgi çıkıyor ki canım. sen erken davranmışsın. bekle adetin geciksin sonra yap test :34:

adet günü geçtikten sonra ancak silik çizgi çıkıyor ki canım. sen erken davranmışsın. bekle adetin geciksin sonra yap test :34:

Canim bazilarinin önce cikiyor.s
Dayanamadım yaptım ve çok üzüldüm. Umudum pek kalmadi zaten..her. An olacakmis gibiyim. Artik inkansiz gelmeye basliyor;(

Bugüne kadar ne zaman test yaptiysam anında adet oldum hatta bazen test yapmaya gidiyorum bi bakıyorum ki adet olmuşum :) şimdi de inatlaştim adet olmadan yapacam diye :)) hakkımızda hayırlısı olsun canlarim. Sanki zaman geçtikçe biraz daha alışıyoruz dimi. Eskisi gibi oturup aglamiyoruz. Yani tabi yine üzülüyoruz ama en azından diğer aylar gibi değildir en azından benim öyle.

haklısın canım alışıyoruz tek çizgilere, kırmızılara... ilk aylardaki kadar üzmüyor artık.
doktorum bu ay testlerimizi yaptırmamızı söylemişti ama bugün eşimle uzun uzun konuştuk ve temmuza kadar oluruna bırakmaya karar verdik. olmazsa sonrasında ne gerekiyorsa yaptırıcaz. eşimle konuşmak çok iyi geldi. bu konudaki düşüncelerimi, ne kadar çok istediğimi, ne kadar üzüldüğümü ondan gizlemeye çalışıyordum aylardır. meğer bu benim üzerimde ne büyük bir yükmüş. onunla konuşunca hafifledim. şu 3 ayı kafam rahat geçirmeyi umuyorum, inşallah başarırım.

haklısın canım alışıyoruz tek çizgilere, kırmızılara... ilk aylardaki kadar üzmüyor artık.
doktorum bu ay testlerimizi yaptırmamızı söylemişti ama bugün eşimle uzun uzun konuştuk ve temmuza kadar oluruna bırakmaya karar verdik. olmazsa sonrasında ne gerekiyorsa yaptırıcaz. eşimle konuşmak çok iyi geldi. bu konudaki düşüncelerimi, ne kadar çok istediğimi, ne kadar üzüldüğümü ondan gizlemeye çalışıyordum aylardır. meğer bu benim üzerimde ne büyük bir yükmüş. onunla konuşunca hafifledim. şu 3 ayı kafam rahat geçirmeyi umuyorum, inşallah başarırım.

Canim esimzle konuşmak gerçektende çok iyi geliyor.ben de gecen gün n konuştum.konuşmadan önce sanki hep ben cabaliyormusum sanki onun umrunda değil gibime geliyordu.içten içe çok kiriliyordum ona.ama konuşunca gördüm ki o benim gibi değil.içinde yaşıyor ve o da çok istiyor. Sadece bizlere gore daha serinkanlilar.

Canim esimzle konuşmak gerçektende çok iyi geliyor.ben de gecen gün n konuştum.konuşmadan önce sanki hep ben cabaliyormusum sanki onun umrunda değil gibime geliyordu.içten içe çok kiriliyordum ona.ama konuşunca gördüm ki o benim gibi değil.içinde yaşıyor ve o da çok istiyor. Sadece bizlere gore daha serinkanlilar.

Aynen öyle kızlar eslerimizle konuşmak çok iyi oluyor.onlar belli edemiyor sadece isteklerini.oysaki onların da Bizden bi farkı yok. Onlar da strese giriyor. Bizim asıl görevimiz onları rahatlatmak sonra kendimizi tabi :))

010712 şimdi adet oldum :(

Son düzenleme:
Canim islerinizi degistirme imkaniniz yok mû? Stres buyuk olcude gebe kalmada sorun yasatiyor, hem senin acindan hem de esin acisindan. Ne kadar zamandir bebek deniyorsunuz? Uzun zaman olduysa bir jinekologa gorun, esin de doktora gorunsun. Biyolojik bir sorununuz yoksa psikiyatristten stres icin rahatlatici bir ilac alin. Insallah olur canim. Moralini yuksek tutmaya calis.

Maalesef ikimizde ogretmeniz ve ülkemin ücra koselerindeyiz gidebilecegimiz doğru düzgün bir doktorda yok 6-7 aydir bebisimiz olmuyor :( artik yaz tatilini bekliyoruz çünkü izin konusunda da çok sıkıntı yasatiyorlar bize :( ultrasyonla baktirdim bir şey yok dedi doktor ama inanamiyorum soylediklerine ne bilim yazin doktora gidip isinin ehli bir doktora iyice bir muayene olmak istiyoruz ins hepimiz bebislerimizi bir an once kucagimiza aliriz hayirlisiyla...

Yarin adet günüm ve çok asabilik var<br />
Eşime sabahtan beri catiyorum.bu bile adet belirtisidir dimi arkadaşlar.zaten 2gun önce idrar testinde.negatif cikmisti

Yarin adet günüm ve çok asabilik var<br />
Eşime sabahtan beri catiyorum.bu bile adet belirtisidir dimi arkadaşlar.zaten 2gun önce idrar testinde.negatif cikmisti

Ben de 2 gün boyunca evde terör estirdim ya :) canım insallah adet olmazsın da güzel haberleri verirsin bize

010712 ben çok mutsuzum yaa ne olacak bizim bu halimiz

Back