"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Peki acaba her kasinti mantar midir.üzüldüm ya simdi.kan testinde 1hafta varken belli olur mu ki of kafam karisti.belki kasintidir öylesine olamaz mi arkadaşlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabi canım sıradan bir kaşıntı da olabilir bu. Biz sadece sen kasintidan rahatsız oluyosun diye önlem alman için öyle diyoruz. Inşallah dediğimiz şeyler çıkmaz tabi. Bizim başımıza geldi ondan korkuyoruz :)

Endiselenme bence. Kimse teshis koymamali buradan. Bikac gunluk kasintiyi onemseme. Psikolojik de olabilur, bana da oluyor arada. Smear testimde temuz cikmisti.

Biz teşhis koymadık canım sadece olabilir dedik dikkat etsin diye

Peki acaba her kasinti mantar midir.üzüldüm ya simdi.kan testinde 1hafta varken belli olur mu ki of kafam karisti.belki kasintidir öylesine olamaz mi arkadaşlar

Her kaşıntı mantar değildir elbette, sen tedirgin oldum diye tahlil yaptır dedim. Tabi gebelikten şüphelendiğin için önce gebelik testi yaptır emin ol, hamile değilsen smear yaptır. Seni korkutmak için mantar demedim ki canım bu kadar büyütcek bişey yok, bende mantar geçirdim, çoğu kişide olur bu.

Her kaşıntı mantar değildir elbette, sen tedirgin oldum diye tahlil yaptır dedim. Tabi gebelikten şüphelendiğin için önce gebelik testi yaptır emin ol, hamile değilsen smear yaptır. Seni korkutmak için mantar demedim ki canım bu kadar büyütcek bişey yok, bende mantar geçirdim, çoğu kişide olur bu.

Canim ben buyutmedim ki siz tabiki bana yardimci olmak için soruyorsunuz yukarıda yazan arkadaş sanirim biraz asabi davranmis.tesekkur ederim fikrinizi söylediğimiz için burasi zaten paylasim alani

Tabi canım sıradan bir kaşıntı da olabilir bu. Biz sadece sen kasintidan rahatsız oluyosun diye önlem alman için öyle diyoruz. Inşallah dediğimiz şeyler çıkmaz tabi. Bizim başımıza geldi ondan korkuyoruz :)

Haklisin canim tesekkur ederim benimle bilgilerini paylastigin icin

Biz teşhis koymadık canım sadece olabilir dedik dikkat etsin diye

Saol canim CHP yazdigin için.arkadaşlar tabiki teşhis koymadilar onlar da senin gibi olabilir diye ihtimalleri yazmışlar

Evet ya umutlanmak yok. çok az kaldı şurda düşünmemek için çaba gösteriyorum yoksa zaman geçmiyor ;)

eylem008 canımmm sende durum nasıl? Benim akıntım su gibi bir hal aldı. Kasıklarım da sızlıyor, adet olcak gibi bir hisse kapılıyorum :(

Son düzenleme:
arkadaşlar ben şu karbonat testine nedense inanmış durumdayım.hatta hamile olan görümceme yaptırdım köpürdü.hamile olmayan örümceme yaptım köpürmedi.ben yaptım yumurtlama dönemiden bu yana ve hala köpürüyor:)siz de yapsanız acaba doğru mu ki:)

arkadaşlar ben şu karbonat testine nedense inanmış durumdayım.hatta hamile olan görümceme yaptırdım köpürdü.hamile olmayan örümceme yaptım köpürmedi.ben yaptım yumurtlama dönemiden bu yana ve hala köpürüyor:)siz de yapsanız acaba doğru mu ki:)

Karbonat testi de nasıl birşey canım hiç duymamıştım.

Karbonat testi de nasıl birşey canım hiç duymamıştım.

canım belki saçma ama işte umut dünyası.artık herseyi dener oldum
internete yazınca da çıkıyor.plastik bir kaba idrarını yapıp üstüne 1 çay kaşıgı karboant döküyormuşsun.köpüürse üzer,nde bayaz bi köpürme oluyorsa hamileymişsin köpürmeyip dibe çökerse değilmişsin.eskiler böyle yapıyormuş ama bazıları gerçek bazıları değil diyor.

canım belki saçma ama işte umut dünyası.artık herseyi dener oldum
internete yazınca da çıkıyor.plastik bir kaba idrarını yapıp üstüne 1 çay kaşıgı karboant döküyormuşsun.köpüürse üzer,nde bayaz bi köpürme oluyorsa hamileymişsin köpürmeyip dibe çökerse değilmişsin.eskiler böyle yapıyormuş ama bazıları gerçek bazıları değil diyor.

ayy evde karbonat olsa hemen denicektim ama yok:23:

eylem008 dün ve bugün evde bişeylerin kokusunu alıp duruyorum. az önce de mutfakta lavabodan kötü koku geldiğini hissettim, annem de ''hayırdır sana bikaç gündür herşey kokuyor, yoksa bebek mi geliyor'' demez mi. Ay Allah mı söyletti dedim içimden, sevindirik oldum ama belli edemedim.:9:

eylem008 dün ve bugün evde bişeylerin kokusunu alıp duruyorum. az önce de mutfakta lavabodan kötü koku geldiğini hissettim, annem de ''hayırdır sana bikaç gündür herşey kokuyor, yoksa bebek mi geliyor'' demez mi. Ay Allah mı söyletti dedim içimden, sevindirik oldum ama belli edemedim.:9:

Ayy canım benim yaa hadi insallah annen haklı çıkar. Ben hiç bişey hissetmiyorum ya akıntı var ama niye var bilmiyorum. Kasiklarim ve alt taraf biraz agriyo o yüzden adet olcam gibi geliyo bana. Ayy bilmiyorum ki yaa 3 günümüz kaldı çok heyecanlıyım :))

Kizlar adetim 3 gun gecti. 2 gun onceki idrar testi négatif cikti. Sasirmis durumdayim. Adetlerim hic sekmezdi benim. Insallah baska bir sorun yoktur.

Arkadaşlar bata 5gun var test yapsam erken dimi.

your_app_name uygulama sı kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.

Back