- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi papatyasevilir
- #1.221
Evet canımcım benziyoruz senle. Ben zaten unutmadım seni, epeydir girmiyordun mesaj yazmıştım sana nerelerdesin diye :) bende arkadaşlarımın bebişlerine hediye almadan duramıyorum. Kendi bebeğime alıyormuş gibi düşünüp mutlu oluyorum. kendime daha ilk bebiş istediğimiz ay 10lu bir zıbın takımı almıştım bebeğim hemen olcak sanıp. Arada açıp bakıyor, hayal kuruyordum bebişim bunları giycek diye. Çok zormuş isteyipte kavuşamamak. artık çok yıprandım sanırım, içimdeki istek soldu gitti. Pes ettim, artık uğraşmıcam. Allah'a teslim oldum. O isterse ol der olur zaten, bizim çabamız boşa kürek çekmekten ibaret...Seninle kadrlerimizi benzetiyorum.agustosta 2 senelik evli olacağım ve eylulden beri niyetlendik bebeğe..ilk sene ilk4 ay d.k.hapiyla sonra zarari oluyor yumurtaya diye ya dogal yollarla ya eşim korundu.sımdı...şimdi üzülüyor Ağlıyorum dua ediyorum benden sonra evlnen arkadaşlarimin çocuğu oldu maşaAllah. Beklemek çok zor......soruyorlar henüz erken diyorum ama aslinda deli gibi istiyor hayirlisiyla...ama olmuyo ben napimmm.......ov.testi kullandim onu bile tutturamiyorum heralde......
İŞİMİZ ALLAH A KALDI!
(işimiz Allah a kaldiysa olmuş Bilin(Şems-i tebrizi):)))))