- Emoji Skoru
- 812
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
- #1.021
evt canım ben de o zamn oldu.ilişkiden sonra oldu.hala da ağrım devam ediyor.acaba çatlayamaz da kist mi olacak diye çok korkuyorum çünkü daha önce de olmuştu kist.doktor cuma günü kontrole çağırdı çatlatma iğnesi de vermedi.bakalım cuma günü anlaşılır ama çok tedirgininm.acaba kaç günde çatlıyor ki yumurta sanki uzun sürdü gibi geldi bana
arkadaşlar merhaba.benim ayın 14.günü yumurtlama günümün başlangıcıydı.16 sı oldu hala sağ kasığımda ağrı var.klomen kullandım bu ay.korkum şu yönde acaba çatlayamayıp kiste mi dönüştü daha önce de kist olmuştu.cuma günü kontrolüm varama yine de korkuyorum.akıntım da var ayrıca pıt pıt atma da hissediyorum.acaba bu süre normal mi?cevap veririseniz çok sevinirim.
bence korkulacak bir şey yoktur canım takma kafana sen. şöyle düşün belkide döllenme gerçekleşiyordur ve ağrının nedeni budur. 14ünde ilişki oldu mu? eğer olduysa döllenme ağrısı olabilir, olmadıysa yumurta çatlamaya çalışıyordur.
canım benim de dün yumurtlama günümdü ve akşamında ilişki oldu. dünden beri kasıklarım sızlıyor. birkaç kez de pıtpıt attığını hissettim.
yumurtanın çatlaması birkaç dakika süren bir olay. fakat çatlayana kadar ağrı yapıyor biraz. senin ki belkide daha çatlamamıştır uğraşıyordur.
Doktorlar yumurta çatlamadan önce rahimde sperm bulunmasının gebelik ihtimalini arttırdığını söylüyor. Sonuçta sperm 3-5 gün rahimde canlı kalabilirken yumurta sadece 1 gün canlı kalabiliyor. Yumurtlaman gerçekleşip bittiyse ilişkiye devam etmenin bir anlamı yok.Peki catlamadan önceki mi ilişki mi daha önemli yoksa catladiktan sonra mi.yani daha devam mi etmek lazim gün asiri
Olur tabi gebe olma ihtimalin var alma ilaç sakın. Tatlım sen kafaya çok mu taktın acaba psikolojikman yaratıyor olabilirsin bu ağrı ve bulantıyı. Uzan sakince istirahat et, düşünmemeye çalış. Geçmezse yarın doktora git.Of agrim hala çok midem de bulaniyor kizlar ne yapmaliyim bu sağ klasik agrisi için. Agri kesici alsam birşey olur mu
Olur tabi gebe olma ihtimalin var alma ilaç sakın. Tatlım sen kafaya çok mu taktın acaba psikolojikman yaratıyor olabilirsin bu ağrı ve bulantıyı. Uzan sakince istirahat et, düşünmemeye çalış. Geçmezse yarın doktora git.
eylem008 canım ya benim kasıklarım ve belim çok ağrıyor. dün gece ilişki oldu, yataktan kalkmadım ayaklarımı diktim falan, ve sabah kalktığımdan beri ağrım var. psikolojik midir bu neyin nesidir anlamadım. sen ne durumdasın canım?:26:
Saol canim benim mesajin için. Yok. Psikolojik değil canim çok agrim var cuma kontrolum var.catlayamadi DİE endişe ediyorum kist olup emeklerim boşa gitti diye tedirginim..
010712 bebeğim bişey yoktur ya bu ağrıları kafaya takmamak lazım bence. Çok aşırı olur hiç geçmez rahatsız eder anlarım dr git derim. ama bunlar sıradan ağrılar sanırım. Psikolojik olabilir bi de kendimizi cok dinliyoruz ya o da var. Belki de birileri hazırlık yapıyo orda onu da bilemem yani ::)))
Çok mu agriyo ki canım. Ben geçen ay doktora gittiğimde bu ay çok ağrım oldu dedim normaldir bişey olmaz ondan dedi. Bu ay da aksine hiç ağrım olmadı niye ağrımadi ki :))
Saol kuzum bugün ağrıdan eser kalmadışimdi çok iyiyim. Muhtemelen fazla sıktım kendimi bu ay da olmassa spermiogram vercek ya eşim, ben de gerek kalmasın inşallah bu ay gelsin bebiş diye kafama taktım birazcık :>
Gecen ay benim de hiiç ağrım olmamıştı. Kafaya takmayınca olmuyor ya ben çözdüm bu işi. Sen bu ay rahatsın demek ki canım ve bu rahatlık sana bebiş olarak geri döner inşallah)))))
Ayy bilemedim ki ya hiç ağrı Olmadi ama kafaya da takmadim değil yani gözümü açar açmaz buraya bakıyorum :)) inşallah dualarimiz kabul olur hayatım. Ne güzel esin gidecekse ya bizimkinde tık yok walla bişey de diyemiyorum. Zaten bu ay da olmazsa artık ipleri elime alırım heralde :))
Ayy bilemedim ki ya hiç ağrı Olmadi ama kafaya da takmadim değil yani gözümü açar açmaz buraya bakıyorum :)) inşallah dualarimiz kabul olur hayatım. Ne güzel esin gidecekse ya bizimkinde tık yok walla bişey de diyemiyorum. Zaten bu ay da olmazsa artık ipleri elime alırım heralde :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrb canim agrin geçti mi bugün. Benim dünkü kadar olmasa da yine de agrim var sağ tarafimda
ağrısı olan bendim tatlım karıştırdıngeçti geçti bugün hiç bir şey hissetmiyorum. sen de durumlar nasıl? sağdaki de geçer inşallah, başka bir şeyler hissediyor musun? batma, akıntı vs. var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?