• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Ayy kuzum benimki de uykucu sorma. Ama ben uyuduğunu gördüğümde değişik stratejiler uyguluyorum;> mesela uyandırıyorum (genelde uyanması zor olduğu için dürtüyorum epey) ve acılı bir sesle kocacım ben çok üşüyorum karnım ağrıyor diyom hopp yufka yüreklim beni ısıtmak için
girişimlere başlıyor ve gerisi geliyor;)) sonracığıma aniden kocacımmm bir ses duydum kalk çabuk diyorum panikle uyanıyor, korktum tıkırtılar var derken hopp beni teselli etmeye çalışıyor ve gerisi geliyor:)) bazen de o uyurken ( genelde yüzüstü yatar) sırtına masaj yapmaya başlıyorum, biraz sert bastırdığım oluyor bilinçli olarak ve uyanıyor sonra tatlı tatlı masaja devam ediom hopp patladı gittii ..! ehehee çok mu kötüyümm :))))))

Allah seni napmasin yaaaa sabah sabah koptum deliii :)) bi dahaki sefere senin taktiği deneyecem :)) dün gece degerlendirildi yani 14.gun. Inşallah tutar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar aynı sekılde tarıhe bakarak, ateş ölçerek deniyordum. Doktora gittim bana sadece bu işi dusunmeyi bırak dedi. Bıraktım ve hamile kaldım. :) sizde rahat olun, uyandı uyanmadı dert etmeyın. Gunu gectı, tuh eyvah demeyın. Canınız istediğinde kocanızı oda sizi sevin birbirinizi. Meyvesi gelir. Ben eminim :)

Ahh canım ya ne güzel söylüyorsun. Ama işte kafaya takmicaz dedikçe daha beter oluyoruz. Keşke yapabilsek bunu. Bide ben sürekli evde olduğum için ugrasacak bişey de yok

Ahh canım ya ne güzel söylüyorsun. Ama işte kafaya takmicaz dedikçe daha beter oluyoruz. Keşke yapabilsek bunu. Bide ben sürekli evde olduğum için ugrasacak bişey de yok

Gercekten rahat ol. Ben canlı örneğim iste. Hiç takvıme bakmadan geçirdiğim 1 ayın sonunda hamileydim :)

Kızlar aynı sekılde tarıhe bakarak, ateş ölçerek deniyordum. Doktora gittim bana sadece bu işi dusunmeyi bırak dedi. Bıraktım ve hamile kaldım. :) sizde rahat olun, uyandı uyanmadı dert etmeyın. Gunu gectı, tuh eyvah demeyın. Canınız istediğinde kocanızı oda sizi sevin birbirinizi. Meyvesi gelir. Ben eminim :)
Canım inan ki ben de kafaya takmayınca olacağına inanıyorum kesinlikle. geçen ay hiiç takmadım hatta buradan destek olduk birbirimize takmıcas diye ve o ay kimyasal gebeliğim oldu. sonlanınca da dünya başıma yıkıldı. biz takmamaya çalışsak ta hayatın getirdiği olumsuzluklar bizi üzüyor yıpratıyor. bu ay yine yeni umutlarla mücadeleye devam ediyoruz. hakkımızda hayırlısı
Allah seni napmasin yaaaa sabah sabah koptum deliii :)) bi dahaki sefere senin taktiği deneyecem :)) dün gece degerlendirildi yani 14.gun. Inşallah tutar
bugün moralim yerinde, azcık güldüreyim seni dedim :1:
az önce doktordan geldim canımcım devlet hastanesinde bir kontrolden geçeim dedim. karından ultrasonla baktı, hiçbir olumsuzluk yok hatta 2 tane yumurtan var çatlamış dedi. benim yumurtalar ikişey ikişer çatlıyor sanırım bikaç ay önce de öyleydi ya. (bu akşam çalışcas bakalım.) hormon testi için adetimin 3. günü çağırdı ve spermogram istedi. hatta biraz kızdı niye şimdiye kadar spermogram yaptırtmadık diye. sende hiçbir sorun yok gibi görünüyor boşuna kendinde arıyorsun problemi, dedi. erkekler çekiniyor bu testi yaptırmaktan ve olan kadınlara oluyor, yıpranıyorlar. sen eşine söyle yaptırsın testi ve test sonucuna göre bir yol çizcez dedi.
şimdi mesele şu ki eşime nasıl söylicem test yaptır diye... biraz alıngan bu konuda, daha önce lafını yapmıştım da bozulmuştu biraz...

Kuzum bizim dr da istedi spermiogram testi ama bizimki iki aydır gitmiyo. Bende bişey yok diyo başka bişey demiyo. kocana de ki sende bi sorun olmadığını biliyorum ama içimiz rahatlasin kimse duymaz zaten falan de. Ben bizim için dr gidiyorum o kadar uğraşıyorum bi de sen fedakarlik göster falan de. Ben böyle yaptım tamam gidecem dedi gitmedi o ayrı mevzu. Ama en azından zoruna gitmedi yani.

Kuzum bizim dr da istedi spermiogram testi ama bizimki iki aydır gitmiyo. Bende bişey yok diyo başka bişey demiyo. kocana de ki sende bi sorun olmadığını biliyorum ama içimiz rahatlasin kimse duymaz zaten falan de. Ben bizim için dr gidiyorum o kadar uğraşıyorum bi de sen fedakarlik göster falan de. Ben böyle yaptım tamam gidecem dedi gitmedi o ayrı mevzu. Ama en azından zoruna gitmedi yani.
bu ay adet olduğumda doktora gitmiştim ya doktor 1 ay daha deneyin olmazsa bütün tahlillerine bakarız eşinden de spermiogram isticem demişti. ben bunu eşime sölemiştim o gün tamam demişti ama yüzü bozulmuştu biraz. tabi erkek psikolojisini anlayamıyoruz biz, demek ki zor bir şey.
ben bu ay adet olana kadar bişey söylemesem iyi olur sanırım. bu birkaç günü iyi değerlendirelim, çıkmadık candan ümit kesilmez. İnşallah kendiliğinden olur yaa Alah yardımcımız olsun. senin eşin neden oyalanıyor ki. ya ben biraz araştırdım eğer sorun varda bile değerlerin yükselebilmesi 3-4 ayı buluyormuş. zaman kaybetmemek gerek hemen sonucu öğrenip harekete geçmeliyiz.:44:

Ayy kuzum benimki de uykucu sorma. Ama ben uyuduğunu gördüğümde değişik stratejiler uyguluyorum;> mesela uyandırıyorum (genelde uyanması zor olduğu için dürtüyorum epey) ve acılı bir sesle kocacım ben çok üşüyorum karnım ağrıyor diyom hopp yufka yüreklim beni ısıtmak için
girişimlere başlıyor ve gerisi geliyor;)) sonracığıma aniden kocacımmm bir ses duydum kalk çabuk diyorum panikle uyanıyor, korktum tıkırtılar var derken hopp beni teselli etmeye çalışıyor ve gerisi geliyor:)) bazen de o uyurken ( genelde yüzüstü yatar) sırtına masaj yapmaya başlıyorum, biraz sert bastırdığım oluyor bilinçli olarak ve uyanıyor sonra tatlı tatlı masaja devam ediom hopp patladı gittii ..! ehehee çok mu kötüyümm :))))))

Evett kötüsün :D hahhaa çok güldüm kiz :)

Ne bilim işte demek ki o da gurur mu yapıyo neyse. Ilk başlarda git diyodum ama artık ısrar edemiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun her gün Meryem süresini okuyorum her gun dua ediyorum olur inşallah Hepimizinki de

Arkadaşlar bugün tahmininde çatlama günüm çünkü sağ kasigimda agri hissediyordum akintim da var.fakat ayni zamanda sağ yumurtalık tarafimda pit pit atma oluyor.bunun nedeni ne olabilir.bilen var mi

Supermiss :)))) ee kocan hala anlamadimi senin hain planlarini ;)))

Supermiss :)))) ee kocan hala anlamadimi senin hain planlarini ;)))

Anlamadı sanırım ya da anladı da bişey demiyor;))) onunda işine geliyor olabilir çünkü bebiş istemeden önce epey nazlanırdım, haftada bir ancak birliktelik olurdu. Şimdi diyordur noluyor iki günde bir diye hehee :)))))))

Arkadaşlar bugün tahmininde çatlama günüm çünkü sağ kasigimda agri hissediyordum akintim da var.fakat ayni zamanda sağ yumurtalık tarafimda pit pit atma oluyor.bunun nedeni ne olabilir.bilen var mi

Bende de dediğin gibi pıtpıt atma oluyor ve yumurtlama günümde birliktelik yaşadığımızda oluyor. Nedenini ben de bilmiyorum ama yumurtayla spermin birleşmeye çalışmasıyla ilgili olabilir. Sende de yumurtladığında ilişki gerçekleşince mi oldu?

Off ben yumurtlama günümü bir türlü tutturamıyorum çünkü o gün ne ağrım oluyo ne akıntım nede başka bişey neden acaba

Bende de dediğin gibi pıtpıt atma oluyor ve yumurtlama günümde birliktelik yaşadığımızda oluyor. Nedenini ben de bilmiyorum ama yumurtayla spermin birleşmeye çalışmasıyla ilgili olabilir. Sende de yumurtladığında ilişki gerçekleşince mi oldu?

evt canım ben de o zamn oldu.ilişkiden sonra oldu.hala da ağrım devam ediyor.acaba çatlayamaz da kist mi olacak diye çok korkuyorum çünkü daha önce de olmuştu kist.doktor cuma günü kontrole çağırdı çatlatma iğnesi de vermedi.bakalım cuma günü anlaşılır ama çok tedirgininm.acaba kaç günde çatlıyor ki yumurta sanki uzun sürdü gibi geldi bana

arkadaşlar merhaba.benim ayın 14.günü yumurtlama günümün başlangıcıydı.16 sı oldu hala sağ kasığımda ağrı var.klomen kullandım bu ay.korkum şu yönde acaba çatlayamayıp kiste mi dönüştü daha önce de kist olmuştu.cuma günü kontrolüm varama yine de korkuyorum.akıntım da var ayrıca pıt pıt atma da hissediyorum.acaba bu süre normal mi?cevap veririseniz çok sevinirim.

Back