- Konu Sahibi papatyasevilir
- #1.061
çok şükür hamileyim rabbim herkese nasip etsinnnnnnnnnnnn![]()
![]()
Gozunaydinnnn :))
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şükür hamileyim rabbim herkese nasip etsinnnnnnnnnnnn![]()
![]()
Kritik günleri değerlendirdiyseniz sorun yok. illa ağrı olması gerekmez ki canım bu ay sessiz sedasız çatlamıştır obenim bazı ay ağrı oluyo bazen olmuyor mesela. geçen ay olmadı bak ve yumurta varmış ki kimyasal oldu.
Ben beklemedeyin işte. Salı günü doktor yumurtam çatlamış diyince o akşamı değerlendirdik o kadar. sonraki gün ağrım oldu, geçti. bikaç gündür birşey hissetmiyorum. Adeti beklicez artık. 10 gün var daha... Geçmek bilmez
Aynen ya beklemeye geçtik de insallah bişeyler olur artık. Allahtan Günlerimiz aynı da destek oluyoruz :))
evet canımcım birlikte bekleşelim, yalnız bırakma beni :126:
bu sabah 7 de uyanmıştım sonra yine uyudum o sırada rüya gördüm. 3, 4 yaşlarında bir kız ve bir erkek çocuğunu seviyordum, yanaklarından öpüyordum. benim değil başkasının çocuklarıymış ama çok sevimliydiler, iyi geldi çocuk kokusu ohh mis gibiydibizim de olsun, bizim de olsun.....
inşallah canım inşallahhh...Ayy canım benim yaa ne güzel inşallah gerçek olur da kendi bebeğini seversin. Allahım bize de nasip etsin insallah
inşallah canım inşallahhh...
bugün temizlik yapmam gerek aslında koltukların çekilip altlarının silinmesi gerek ama bir umut var ya bebişimle ilgili içimde, o yüzden hiç bişeye elimi süremiyorum. kocama dedim akşama çeker misin koltukları diye. bizim bebiş gelene kadar evimiz kokuşacak![]()
benim de ayın 30 u adet günüm.ben de beklemeye çekildim an itibariyle:)inşallah hepimiz güzel haberler veririz arkadaşlar..
Hadi insallah cnm nasıl hissediyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canımcım birlikte bekleşelim, yalnız bırakma beni :126:
bu sabah 7 de uyanmıştım sonra yine uyudum o sırada rüya gördüm. 3, 4 yaşlarında bir kız ve bir erkek çocuğunu seviyordum, yanaklarından öpüyordum. benim değil başkasının çocuklarıymış ama çok sevimliydiler, iyi geldi çocuk kokusu ohh mis gibiydibizim de olsun, bizim de olsun.....
gözünaydınnnn:81: Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. ne kadar süredir istiyordun canım, nasıl başardın paylaşır mısın
tatlım forumdaki yazdıklarına göz gezdirdim de, çatlatma iğnesi yaptırmışsın bu ay, demek o işe yaradı da hamiş oldun :) yumurtalıklarının çatlamasında sorun mu vardı? başka bir şeyler denedin mi? bize ışık tut inşallah biz de bu mutluluğu tadarız![]()
Gozunaydinnnn :))tebriklerr cnm darisi bzlere olsun insallhh
![]()
valla canım bende söylemedim de okadar kişiye annem bi oturma gününde komşularına söylemiş onlarda okumuşlar saolsunlar..9 farkli kisinin mi okumasi lazim ? Ayni kisiler okusa olmuyormu ? 9 kisi nerden bulcaz istedgimi soylemedmki bn fazla kisiye(
2-3 gün önce olan ağrılarımın hepsi geçti.hiç bşr bilerti yok durumumda.bilmiyorum iyi bir şey mi kötü birşey mi?hem umutlu hem umutsuz.bazen heyecanlı..sen nasıl hissediyorsun canım var mı hiç ağrın sızın?
Aaaa canım umudumuzu adet görene dek kaybetmicez ama düşünme öyle. Ben sürekli kendimi telkin ediyorum inanki günde kaç defa umutsuzluğun eşiğine gelip dönüyorum bi bilsen. Bebişimiz gelene kadar yılmadan beklices başka çare yok.Benim hiç yoktu ağrım bu ay ama bugün karnımda hafif batmalar var. Sanki bu ay iyi şeyler düşünüyordum ama niye birden umutsuzluğa kapildim![]()
Selam arkadaşlar batıma 5 gün var aralıklı sol kasığımda batmalar oluyor. Varmı bunu yaşıyan??
Var canım :) buradaki hemen herkez yaşamıştır bu batmaları. Fakat ne yazık ki bebişle sonuçlanmadı. Hamile kalmak isteyince psikolojimiz vücudumuza oyun oynuyor ve gebelik belirtisi olan şeyler hissettiriyor. İnşallah seninki bebişin habercisidir, fakat kendini çok şartlandırma, her sonuca hazırlıklı ol, üzülme. Bu ay olmaz bidahaki ay olur. Allah ne zaman kısmet ederse)))