• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Kacinci denemede oldu diye sormustum ama bi sonraki yoruma 9 ay bekledm yazmssn 9 ayin sonundami rahim filmi onerdiler cnm bnmde 9 ay bitti bekliyorum bu ayda gelmedi bebism:49:.. rahim filmi bendemi cektrsem acaba ?:18: Saglicakla alirsn umarm bebisini kucagina cnn :nazar::emir_bebek:

dr una söyle o tavsiye ederse rahim filmni çektir bence çok sancılı bişey rahim filmi öyle basit değil..sağol bu arada darısı tüm isteyenlerin başına inşallah..:nazar::nazar::49::49:

Caffeylight cnm cektrfinmi sen rahim filmini naptin anestezi veriyor mu doktor acaba ? Bazıları kolay dio arkadaşla çok zor demiş korktum şimdi :(

Caffeylight cnm cektrfinmi sen rahim filmini naptin anestezi veriyor mu doktor acaba ? Bazıları kolay dio arkadaşla çok zor demiş korktum şimdi :(

evet ben ağrı kesici iğne vurdurdum dayanılmaz bi acı çünkü doğum gibiydi ..:27::27:

Bazıları da onda birşey yok diyo. Kasma kendini diyorlar. Igne etkili olur umarım. Anestezi almayacagim. 200 lira fark var. Hem 5 dk lik iş napiym :( pazartesi gidicem bakalım bende

bende haykırmak ıstıyorum ya cokmu stres yaptım bılmıyorum bu ay 4 gun gecıktım kan testı yaptırdık 0,15 çıktı ertesı gun pat regl oldum eşimde sperm hareketsiz çıktı önerileriniz varmı ne yapabiliriz sizce artık bende hamıle kalmak ıstıyorum nisandan beri korunmuyoruz 1.5 yıldır evlıyım

Canim sperm hareketsizligi icin caksir koku alip demleyin aktardan.proxeed plus sabah aksam 1 er sase kullanin.gncde arginmax men var onu da kullanin.degerleriniz kac

Kizlaaaaaar Nerdesiniz yahu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burdayız şekerim. İş güç koşturuyoruz :) sen nasılsın, moraller nasıl

Ohh ne guzel kolay gelsin canım benim. Napim ben de evin işi gücü işte. Kaç gündür Sesiniz cikmiyo da bi sorayım dedim.

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.benim bugün yumurtlama günüm. Doktor 14 -16-18 nisan günlerinde ilişki dedi ve 18 njsanda kontrole cagirdi.benim merak ettiğim bu zamanlarda mi ilişki önemli yoksa catladiktan sonra mi.cevap verirseniz çok sevinirim<br />
<br />

Ohh ne guzel kolay gelsin canım benim. Napim ben de evin işi gücü işte. Kaç gündür Sesiniz cikmiyo da bi sorayım dedim.
saol canımcım :16: ben hemen rapor vereyim. normalde bugün ovulasyon günüm olması gerekiyordu ama ben cumartesi ve pazar koyu çizgiyi gördüm testte, bugün silikleşti. (o 2 günü değerlendirdik:17:).
size bişi danışmam gerek. ben 1 ay önce kayak yaparken düşüp dizimi incitmiştim. o günden beri dizim ağrıyor özellikle diz çöküp kalkmaya çalıştığımda. artık dayanamayıp ortopediden randevu aldım yarın gitcem. fakat doktor röntgen çektirmemi isterse napıcam ben. radyasyon özellikle döllenmenin ilk 15 gününde bebeği aşırı etkiliyormuş düşük oluyormuş :18: bebiş oldumu olcak mı bilmiyorum tabi ama riske atmalı mıyım?

saol canımcım :16: ben hemen rapor vereyim. normalde bugün ovulasyon günüm olması gerekiyordu ama ben cumartesi ve pazar koyu çizgiyi gördüm testte, bugün silikleşti. (o 2 günü değerlendirdik:17:).
size bişi danışmam gerek. ben 1 ay önce kayak yaparken düşüp dizimi incitmiştim. o günden beri dizim ağrıyor özellikle diz çöküp kalkmaya çalıştığımda. artık dayanamayıp ortopediden randevu aldım yarın gitcem. fakat doktor röntgen çektirmemi isterse napıcam ben. radyasyon özellikle döllenmenin ilk 15 gününde bebeği aşırı etkiliyormuş düşük oluyormuş :18: bebiş oldumu olcak mı bilmiyorum tabi ama riske atmalı mıyım?

Canim bence riske atma çünkü hamilelik suphen var.sonra aklina takilir keşke gitmese miydin diye.benim nacizane düşüncem bu geçmiş olsun

Canim bence riske atma çünkü hamilelik suphen var.sonra aklina takilir keşke gitmese miydin diye.benim nacizane düşüncem bu geçmiş olsun
ben de aynı fikirdeyim. umarım röntgensiz anlaşılabilir neyim olduğu. muhtemelen bağlarda zedelenme oldu. zaten doktor röntgen derse söylicem gebelik şüphem var diye. bakalım hayırlısı...

Geçmiş olsun kuzum bence de gitme röntgene falan. Inşallah başka bi yöntemle anlaşılır da düzelir hemen. Ben de ov.testi kullanmadım ama sanki dün gibiydi yumurtlama tarihim normalde bugün olmasi gerekirdi. Akıntı dan anladım onu da. Tabi degerlendiremedik o ayrı mevzu. Bugün olur da tutar inşallah ya. Şu önemli günleri hep kaciriyoruz ya çok moralim bozuluyor ona

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.benim bugün yumurtlama günüm. Doktor 14 -16-18 nisan günlerinde ilişki dedi ve 18 njsanda kontrole cagirdi.benim merak ettiğim bu zamanlarda mi ilişki önemli yoksa catladiktan sonra mi.cevap verirseniz çok sevinirim<br />
<br />

Yumurtlama tarihine yakın olduğu için o günler önemli tabi canim. Mesela 18 inde yumurtlama olduysa 14 ve 16sindaki ilişki yani spermler 18ine yetişir

Yumurtlama tarihine yakın olduğu için o günler önemli tabi canim. Mesela 18 inde yumurtlama olduysa 14 ve 16sindaki ilişki yani spermler 18ine yetişir

Saol canim

Geçmiş olsun kuzum bence de gitme röntgene falan. Inşallah başka bi yöntemle anlaşılır da düzelir hemen. Ben de ov.testi kullanmadım ama sanki dün gibiydi yumurtlama tarihim normalde bugün olmasi gerekirdi. Akıntı dan anladım onu da. Tabi degerlendiremedik o ayrı mevzu. Bugün olur da tutar inşallah ya. Şu önemli günleri hep kaciriyoruz ya çok moralim bozuluyor ona.
Niye değerlendiremionuz önemli günleri bakim. Tatlım kocanın aklını çelmeyi bilmelisin bak kaçan günler geri gelmiyor. Ovulasyon günleri mesai şart! ;))) ben ne taklalar atıyorum benimkini yatağa atana kadar bi bilsen eheheee. Herşey bebiş için :)

Hahahaha Ayy cook guldum yahu. Bizimki uykuya düşkün anacim kafasını koyar koymaz gidiyo abartmiyorum yani :) yatmadan önce ne Cilveler yapıyorum hah iyi aklında unutmadı diye düşünüyorum. Bi bakıyorum ki yatağa girer girmez horluyo sonra ben de sinirden catliyorum. Hadi gel de artmasın prolaktinin :)))

Hahahaha Ayy cook guldum yahu. Bizimki uykuya düşkün anacim kafasını koyar koymaz gidiyo abartmiyorum yani :) yatmadan önce ne Cilveler yapıyorum hah iyi aklında unutmadı diye düşünüyorum. Bi bakıyorum ki yatağa girer girmez horluyo sonra ben de sinirden catliyorum. Hadi gel de artmasın prolaktinin :)))
Ayy kuzum benimki de uykucu sorma. Ama ben uyuduğunu gördüğümde değişik stratejiler uyguluyorum;> mesela uyandırıyorum (genelde uyanması zor olduğu için dürtüyorum epey) ve acılı bir sesle kocacım ben çok üşüyorum karnım ağrıyor diyom hopp yufka yüreklim beni ısıtmak için
girişimlere başlıyor ve gerisi geliyor;)) sonracığıma aniden kocacımmm bir ses duydum kalk çabuk diyorum panikle uyanıyor, korktum tıkırtılar var derken hopp beni teselli etmeye çalışıyor ve gerisi geliyor:)) bazen de o uyurken ( genelde yüzüstü yatar) sırtına masaj yapmaya başlıyorum, biraz sert bastırdığım oluyor bilinçli olarak ve uyanıyor sonra tatlı tatlı masaja devam ediom hopp patladı gittii ..! ehehee çok mu kötüyümm :))))))

Kızlar aynı sekılde tarıhe bakarak, ateş ölçerek deniyordum. Doktora gittim bana sadece bu işi dusunmeyi bırak dedi. Bıraktım ve hamile kaldım. :) sizde rahat olun, uyandı uyanmadı dert etmeyın. Gunu gectı, tuh eyvah demeyın. Canınız istediğinde kocanızı oda sizi sevin birbirinizi. Meyvesi gelir. Ben eminim :)

Back