• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

merhaba kızlarr.. bugun cok mutluyum. Allah dualarımı kabul etti :) kontrole gttm bugun. yumurtalıklarm catlamıyordu. doktor yumurtalıkların cok saglam durumda görünüyor. bu aralar hamile kalmaya elverişlisin dedi. havalara ucuyorum suan. bir iki gün içindede çatlarmış. darısı güzel haberlere :)))

inş yha bn hamıle deılım ama sen ı hamıle sanıom bn

Bebeğim biz senle konusup duruyrz ya nasıl bemi saniyosun. :) bend e sana yazmamistm.onu aslnda başka bi arkadsa yazmistm. Hahhaha karıştı burasi :)))

Eh darısı bize artık bakalım biz ne zaman kafaya takmicaz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağolun teşekkür ederim.9 aydır olmuyordu herhangi bi sorunumuzda yoktu en son rahim filmi önerdi :42:

Aminnn inşallah saglikli olur Rabbim sizlerede nasip etsin.4 haftalık kesemizi bugün gördük inan ki bu bir mucize

Hamile buldukk saldırınnnn :)))) hahaha biz hamile olmak için yanıp tutuşanlar yeni hamiş görür görmez heyecanlanıyoruz, sorgu sual etmeden duramıyoruz. Ahh ahh Allah bize de nasip edicek mi... Canım gözün aydın, bebişine de sana da Allah sağlık sıhhat versin. Biz bekleyenler içinde dualarını esirgeme ;)
Ben de sorabilir miyim; rahim filmi çektirmek gebeliği kolaylaştırıyor mu yani? Sen kanalların tıkalı mı diye öğrenmek için mi çektirdin?

Hamile buldukk saldırınnnn :)))) hahaha biz hamile olmak için yanıp tutuşanlar yeni hamiş görür görmez heyecanlanıyoruz, sorgu sual etmeden duramıyoruz. Ahh ahh Allah bize de nasip edicek mi... Canım gözün aydın, bebişine de sana da Allah sağlık sıhhat versin. Biz bekleyenler içinde dualarını esirgeme ;)
Ben de sorabilir miyim; rahim filmi çektirmek gebeliği kolaylaştırıyor mu yani? Sen kanalların tıkalı mı diye öğrenmek için mi çektirdin?

Kuzucum ben de pazartesiye randevu aldım. Rahim filmi cektircem ama coooook korkuyorum :((( anestezi vermiyoms doktor

öncelikle çok sağol duaların için :)rabbim en kısa zamanda sizide mutlu etsin inşallah:21:evet tıkalı mı diye bakmak için bide yapışıklık varsa açılıyor basınçlı ilaçla dr um filmden sonra kendiliğinden gebe kalan çok bayan var demişti ..

Kuzucum ben de pazartesiye randevu aldım. Rahim filmi cektircem ama coooook korkuyorum :((( anestezi vermiyoms doktor

benimki anestezili oldu korkma bişey hissetmiyorsun anestezi geçtiğinde çok şiddetli adet sancısı gibi ağrı oluyor 10 dk içinde geçiyor .geçmiş olsun :21:

benimki anestezili oldu korkma bişey hissetmiyorsun anestezi geçtiğinde çok şiddetli adet sancısı gibi ağrı oluyor 10 dk içinde geçiyor .geçmiş olsun :21:

sımdıden gecmıs olsun cn m rahat ol bişi yok onda
:D

Ne kadan rahatsinz yahuuui :) ağrı kesici iğne vurmuslarmiydi size bide doktor bu ay kalma zaten dedi radyasyon aliyosun ya. Aman yarabbbm ya

neden çektirmiyeyim mi :????

ya ben de sıkıntılı bir olay olduğunu duymuştum da acı veriyormuş ve doktor tüplerin tıkalı olduğundan şüphe etmiyorsa bunu yaptırtmıyor ki, öyle kafana göre yaptırma canım doktorunla konuştun dimi? tüplerinde sorun mu varmış?

Back