- Emoji Skoru
- 473
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
ya ben de sıkıntılı bir olay olduğunu duymuştum da acı veriyormuş ve doktor tüplerin tıkalı olduğundan şüphe etmiyorsa bunu yaptırtmıyor ki, öyle kafana göre yaptırma canım doktorunla konuştun dimi? tüplerinde sorun mu varmış?
başka bi doktora gittim yapalm çıksn aradan dedi. hem tüpler rahatlayınca hamile kalan da çok varmış. bi de ya tıkalıysa herkes yaptır dio
tamam canım öyleyse. hayırlısı olsun, inşallah faydası olur. belki de tıkanıklık vardır da haberin yoktur. hangi gün yaptırcan? paylaşırsın burdan ayrıntıları
pazartesii( Korkıuyom ama ecele faydası yok napalım
burda yaptıran kızlar olumlu konuşmuş, sanırım biz bilmeyenler boşuna evham yapıyoruz. kolay geçer inşallah
Adetlerim duzenlidir 26-27 gunde bir.. Son adet tarihim 19 mart adetime 3 gun var yarin dr a gitsem gebelik varsa ogrenme sansim olur mu ?
saglıkocagına gt kan testı yaptr ertsi gun cıkıo sıkıntı yok yanı hemn cıkar kan da
saglıkocagına gt kan testı yaptr ertsi gun cıkıo sıkıntı yok yanı hemn cıkar kan da
Kadin doguma gitmeyi dusunuyorum ultrasonlada bakilsin istyrum acaba erken mi olur kanda cikar mi off deli olucam acabalardan bu ay 4 ay yineil mi degil diye kuskulardayim tum adet belirtilerim de var goguslerim patlayacak sanki
Aynen geçmiyoorrrrr.... Bekledikçe de geçmicek! Bişiler yapmak gerek, dedim kendime ve randevu aldım salı günü devlet hastanesine gidip gerekli tahlilleri yaptırcam. Neyim var neyim yok çıksın ortaya, belirsizlik yetti artık. Bir de dün keçiboynuzu özü aldım aktardan, sabah akşam aç karnına 1 kaşık yiyoruz eşimle. Bu ay işi sıkı tut am bakalım yararı olcak mı...010712 coffeylight Keşke şu bir ay bir dk gibi geçse yaa çok sıkıcı beklemek ne olacağını bilmeden :)) öyle canı. Sıkıldı da paylaşayım dedim :))
pazartesii( Korkıuyom ama ecele faydası yok napalım
neyin kaçıncı ayında canım ?
010712 coffeylight Keşke şu bir ay bir dk gibi geçse yaa çok sıkıcı beklemek ne olacağını bilmeden :)) öyle canı. Sıkıldı da paylaşayım dedim :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen geçmiyoorrrrr.... Bekledikçe de geçmicek! Bişiler yapmak gerek, dedim kendime ve randevu aldım salı günü devlet hastanesine gidip gerekli tahlilleri yaptırcam. Neyim var neyim yok çıksın ortaya, belirsizlik yetti artık. Bir de dün keçiboynuzu özü aldım aktardan, sabah akşam aç karnına 1 kaşık yiyoruz eşimle. Bu ay işi sıkı tut am bakalım yararı olcak mı...
Cnm korkuldugu gibi degilms bende bu aydan sonra yaptrmayi dusunuyorum insallh tikali degildr ama bi baktrmakta fayda var :/ umarm seninde aciktr tuplerin bi sorub yoktur en azndan kafan rahatlar .yaptrdiktn sonra paylasrsan sevinirim
hamileyimmmmh,ç beklemiyordum planlı bişey değildi ama olduu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?