"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

başka bi doktora gittim yapalm çıksn aradan dedi. hem tüpler rahatlayınca hamile kalan da çok varmış. bi de ya tıkalıysa herkes yaptır dio

başka bi doktora gittim yapalm çıksn aradan dedi. hem tüpler rahatlayınca hamile kalan da çok varmış. bi de ya tıkalıysa herkes yaptır dio

tamam canım öyleyse. hayırlısı olsun, inşallah faydası olur. belki de tıkanıklık vardır da haberin yoktur. hangi gün yaptırcan? paylaşırsın burdan ayrıntıları

tamam canım öyleyse. hayırlısı olsun, inşallah faydası olur. belki de tıkanıklık vardır da haberin yoktur. hangi gün yaptırcan? paylaşırsın burdan ayrıntıları

pazartesii ( Korkıuyom ama ecele faydası yok napalım

Adetlerim duzenlidir 26-27 gunde bir.. Son adet tarihim 19 mart adetime 3 gun var yarin dr a gitsem gebelik varsa ogrenme sansim olur mu ?

Adetlerim duzenlidir 26-27 gunde bir.. Son adet tarihim 19 mart adetime 3 gun var yarin dr a gitsem gebelik varsa ogrenme sansim olur mu ?

saglıkocagına gt kan testı yaptr ertsi gun cıkıo sıkıntı yok yanı hemn cıkar kan da

saglıkocagına gt kan testı yaptr ertsi gun cıkıo sıkıntı yok yanı hemn cıkar kan da

Kadin doguma gitmeyi dusunuyorum ultrasonlada bakilsin istyrum acaba erken mi olur kanda cikar mi off deli olucam acabalardan bu ay 4 ay yineil mi degil diye kuskulardayim tum adet belirtilerim de var goguslerim patlayacak sanki

Kadin doguma gitmeyi dusunuyorum ultrasonlada bakilsin istyrum acaba erken mi olur kanda cikar mi off deli olucam acabalardan bu ay 4 ay yineil mi degil diye kuskulardayim tum adet belirtilerim de var goguslerim patlayacak sanki

ultrasona sokmuolar tatlım kese gosukmuomus hemen alttan bakmalrı gerekıomus oda tehlıkelı oldugu ıcın bakmıolar kan net cıkar ama sen bekle bnce hyrlısı olsun

010712 coffeylight Keşke şu bir ay bir dk gibi geçse yaa çok sıkıcı beklemek ne olacağını bilmeden :)) öyle canı. Sıkıldı da paylaşayım dedim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar adetim 2 gün Gecti.ovulasyon testi deniyorum bu ay yumurtlamadan sonra sililkesi test ve bugün yaptım korkuyu iki çizgi ve aşırı sancı Geliyo bazen belime karnıma adet olmayı beklerken süpriz.olur mu niye koyulaştırılmış acaba herkese adet gecikince böyle.mi olur gece gece test de alamadım nolur adeti gecip yapan var mı?

010712 coffeylight Keşke şu bir ay bir dk gibi geçse yaa çok sıkıcı beklemek ne olacağını bilmeden :)) öyle canı. Sıkıldı da paylaşayım dedim :))
Aynen geçmiyoorrrrr.... Bekledikçe de geçmicek! Bişiler yapmak gerek, dedim kendime ve randevu aldım salı günü devlet hastanesine gidip gerekli tahlilleri yaptırcam. Neyim var neyim yok çıksın ortaya, belirsizlik yetti artık. Bir de dün keçiboynuzu özü aldım aktardan, sabah akşam aç karnına 1 kaşık yiyoruz eşimle. Bu ay işi sıkı tut am bakalım yararı olcak mı...

Son düzenleme:
pazartesii ( Korkıuyom ama ecele faydası yok napalım

Cnm korkuldugu gibi degilms bende bu aydan sonra yaptrmayi dusunuyorum insallh tikali degildr ama bi baktrmakta fayda var :/ umarm seninde aciktr tuplerin bi sorub yoktur en azndan kafan rahatlar .yaptrdiktn sonra paylasrsan sevinirim

neyin kaçıncı ayında canım ?

Kacinci denemede oldu diye sormustum ama bi sonraki yoruma 9 ay bekledm yazmssn 9 ayin sonundami rahim filmi onerdiler cnm bnmde 9 ay bitti bekliyorum bu ayda gelmedi bebism.. rahim filmi bendemi cektrsem acaba ?:18: Saglicakla alirsn umarm bebisini kucagina cnn

Evt kuzum haklsn. Geçmiyor. Dün öldürdüm kendimi aglamaktan çünkü doktor bu ay bekle dedi diye ama napiyim. Doğum kont. Hapini içmem gerekiyo

Ben de alcam keçi boynuzu bakalım ama önümüzdeki ay artık.

Cnm korkuldugu gibi degilms bende bu aydan sonra yaptrmayi dusunuyorum insallh tikali degildr ama bi baktrmakta fayda var :/ umarm seninde aciktr tuplerin bi sorub yoktur en azndan kafan rahatlar .yaptrdiktn sonra paylasrsan sevinirim

Yaa gündüz korkmuyrm gece uykum kaçıyo napicm diye. Adet sancısı gibiymis ama.bakalm. ben anestezisiz yaptrcam cesarete bak :) paylascam size mutlaka

Arkdaslr simdi hastanedeyim dr muayne oldum yumurtaliklarin fistik gibi dedi tertemiz rahmi duvarin cok guzel kalinlasmis dedi bunun nedeni ya gebelik ya disari atilcak dedi kan verdim simdi 1 saate cikacak sizce hamilemiyim ?

Adetime 5 gün var ve 2 gündür altkarında şişlik, mide yanması, el ayak üşümesi, ara sıra hafif kasık ağrısı ve zaman zaman ağızda oluşan acı bir tat durumlarım var. Ayrıca aniden acıkıyorum. Bu belirtileri yaşayarak hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarımız var mı? Sizce hamilemiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…