- 23 Ekim 2009
- 540
- 152
- 323
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
coffeylight cnm bende ilk gün 47 çıktı ertesi gün bi daha istedi Dr 42 çıktı ilaç verdi sonra
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar. Haberler iyi değil, az önce kanamam oldu, wc kağıdında farkettim. Galiba kimyasal gebelik denen şeyi yaşadım ve sona erdi. Çok üzgünüm...
010712 kuzuuum ciddi misin ya çok mu oldu ki kanama adet gibi mi. Bi dr git istersen belki yanlış anlamisindir
Canım benim yaaa dur bakalım iyice adet oldum demiyosun dimi. Hiç belli olmaz sen yine bi dr görün istersen
Coffeylight seninki daha düşük çıkmış cnm ondan istemedi heralde. Ilac verdi mi sana bana dostinex verdi
Doktora gitcek mecalim yok canım. Şu saate kadar durmadığına göre adet oldum ben ve gitti bebiş.
Araştırdım biraz kimyasal gebeliği. kan pıhtılaşması sonucu olabiliyormuş böyle. Günde 1 aspirin kanı sulandırıp bu durumu önlüyormuş. Bir de yumurtlama dönemi progestan içmek bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Bu ay aspirin ve progestan içicem. Yararını görenler paylaşmış forumda.
Onu bende duymstm ama doktor önermeden icmeyeyim demstm ben. O ilaç rahim duvarını kalinlastiriyr. Belki senn hormonlrn bu görevi görüyordr tatlım. Doktoruna sorsan keşke.
1.5 senelik evli ve 6 aydır bebek dileyen biri olarak artık şu tür başlık açmak istiyorum.
"hamileyim peki şimdi ne olacak ??""ayyy kızlarrr bizim de bebişlerimiz kucaklarımızı doldursa ne iyi olurdu dimiiiiiiii
Şuan işteyim 1 dersim kaldı. Çıkışta gitsem mi ki doktora. Ne dicem ki ben ağlamaktan konuşamam. Sabahtan beri sıkıyorum kendimi patladım patlıcam. Eve gidip yatağa gömülmek istiyorum...
010712 kuzum üzülme,üzülme ki diğer aya rahat girebilesin. Bak benim bu prolaktin yüksekliği hep bu stresten oluyormuş. Her ay stres stres yükselmiş. Yıpratma kendini biter bitmez yine başla çalışmalara. Hep bir olup dua edelim gerekirse dua bölüşelim. Bebişlerimiz biraz naza çekiyorlar kendilerini o kadar :) hakkımızda hayırlısı neyse o. Pes etmek yok kuzum
Coffeylight ben tüm içiyorum canım haftada iki kere inşallah ise yarar da bu ay gelir bebiş
Görün kesinlkle bence. Git ağla nolckki. Doktor kaç kişi görüyor günde. Ama bugün son olsn üzülme.Allahm biz böyle yaptıkça sınıyor bizi. Toparlan hadi.
010712 kuzum üzülme,üzülme ki diğer aya rahat girebilesin. Bak benim bu prolaktin yüksekliği hep bu stresten oluyormuş. Her ay stres stres yükselmiş. Yıpratma kendini biter bitmez yine başla çalışmalara. Hep bir olup dua edelim gerekirse dua bölüşelim. Bebişlerimiz biraz naza çekiyorlar kendilerini o kadar :) hakkımızda hayırlısı neyse o. Pes etmek yok kuzum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?