"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Nasip canim hayırlısı...gün aşırı ilişki neden daha çok tercih edidi.çalışan bayanlar için sıkıntı olusturmadi mi canim

valla baya sıkıntılı oldu yorucu oldu ama ne biliyim sanki bebeğim olmayacak gibi bir paniğe kapıldım sanırım..eşimde çok istiyo diye bu ay deneyelim dedik gün aşırı..tutmazsa akışına bırakırız demiştik çok şükür tuttu

Ben ilk kez kullandım. Çift çizgiyi gördüğüm günü degerlendirdim ve bir gün arayla ilişkiye girdik ama (((

Ben de bu ay kür değil ama 2 kere soğan suyu icmistim ama idrar yolum temiz sanrm akinti bile yapmadi. Ovulasyonu da yapmistm geçen aylarda o ay da olmamıştı beni daha çok strese sokuyor günü bilmem. Zaten doktorun dediği yumurtlama günüyke benm tahmn ettgm aynı zman hissedyrm. Ne yol denediysem hep 2 ya da 3 günde bir ilişki oldu kacirmadm da ama malesef. 8. Denemede olur insalh. benmki psikolojk sanrm kizlar yaa. Ve kısmet tabi

Canm peki hepsinde sabah mi duş aldn yoksa hemen kalktn mi ?

son iki gün kızlar. ayakta bile duramıyorum iş güç yapamıyorum halsizim , karnım belim içi çekilmiş gibi.
birde sarı akıntım var. adete yakın kuru olurdum ama ovü.den beri akıntım hiç kesilmedi

Canm peki hepsinde sabah mi duş aldn yoksa hemen kalktn mi ?

zaten hep akşam oldu 17 ve 19. günler 1 saatten fazla bekledim ayaklarımı dikip sonra duş aldım diğer günlerde 15-20 dakka bekleyip duşa aldım..
ya aslında ayakları dikmenin falan kanıtlanmış bir faydası yok sadece içimiz rahat etsin diye yapıyoruz bir zararı olmadığından...

hadi inşallah benimde adet gününe kadar sarı akıntım vardı adet günü beyaza döndü artık..

hadi inşallah benimde adet gününe kadar sarı akıntım vardı adet günü beyaza döndü artık..

yaaaaaaa şuan çok sevindim beyaz ve sarı gibi krem gibi inşallah bebektendir . öyle göğüslerimde hassasiyet falan yok o yüzden umutlanamıyorum
sanada hayırlı olsun daha minnacık mercimek 5 haftaymış . hayırlısıyla kucağına da sağ sağlim alırsın inşallah

amin canım inşallah darısı başınıza...daha mercimek bile değil ya benim hala daha göğüslerimde bir şey yok sadece adet zamanı olduğu gibi şiştiler biraz..

amin canım inşallah darısı başınıza...daha mercimek bile değil ya benim hala daha göğüslerimde bir şey yok sadece adet zamanı olduğu gibi şiştiler biraz..

yarın eşime test aldırmayı düşünüyorum mutlaka haber vercem belirtiler benziyor gibi hayırlısı

ben de bu ay gün aşırı deneyeceğim.ayak dikmeyi de yaparakkk..hayırlısııııı

Bugun adetim 20. Gunu ve ovulasyon testinde hala cift cizgi yok.... Neden boyle cok sinir bozucu bir durum.. Umudum kalmadi artik cift cizgiye yumurtlamiyormuyum acaba ?

Bugun adetim 20. Gunu ve ovulasyon testinde hala cift cizgi yok.... Neden boyle cok sinir bozucu bir durum.. Umudum kalmadi artik cift cizgiye yumurtlamiyormuyum acaba ?

canım testi yaparken 2 saat önceden sıvı alımını bıraktın dimi??

kan değerim iki günlük tahlil sonrası 134.9 çıktı:) doktor normal bir gebelik dedi ama çok küçük olduğu için yine muayene etmiyor bu cumaya randevu verdi inşallah sağlıklıdır bebiş darısı tüm isteyen arkadaşların başına inş bu sefer tamamına eridirir rabbim bir düşük yaptım ve miyom ameliyatı oldum ben

Ewet dikkat ettim ama yok hep silik cikti anlamafim gitti adetlerimde duzenlidir hep 28 gunde bir

yani adet olduğuna göre yumurtlamama gibi bir sorunun olduğunu sanmıyorum..peki bütün günler aynı siliklikte mi??eğer bir iki gün bi çıt daha koyuysa o günlerdedir yumurtlama..bende de kopkoyu çıkmamıştı...hep silikti 1 gün sadece daha koyu çıktı yinede ilk çizgiye eşit değildi..bende o günleri değerlendirdim..
bir de hangi saatte yaptın?öğleden sonra yapmak daha iyiymiş..ben ger gün 15.00 da yapıyodum..

010712 arkadaşım ne var ne yok hiç sesin cikmiyo çalışmalara devam mı. Ben iltihap gidermekle meşgulum şu aralar bitince hemen başlıyoruz tam da yumurtlama dönemine denk geliyo inşallah bu ay gelecek bebişlerimiz

selam gzaysn. kendime söz verdiğim gibi işime gücüme odaklanıyorum bu aralar. böyle olunca da zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum ve buraya da çok sık girmek aklıma gelmiyor ama her gün bi girip çıkyorum. kim ne durumda göz atıyorum.
benim tedavim salı günü bitti, doktor ilaçlar bitince gel kontrole demişti ama gitmedim. akıntı ve kasık agrısı sorunumdan eser kalmadı.(çok şükür) Adetim bittiğinden beri 1 gün arayla çalışıyoruz benim yumurtlama dönemim yarından itibaren başlıyor, 1 hafta boyunca kritik dönem.
yumurtlamanın ne zaman olucağı belli olmaz, sen tedavin bitince çalışmaya başla hemen. inşallah birlikte kavuşucaz bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…