- 23 Ocak 2014
- 7.295
- 4.332
- 248
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Nasip canim hayırlısı...gün aşırı ilişki neden daha çok tercih edidi.çalışan bayanlar için sıkıntı olusturmadi mi canim
amin canım inşallah ovu. testi kullanın yumurtlamayı kaçırmamak için..
birde ben soğan kürü yapamadım ama yumurtlama dönemimde soğanlı salata falan yedim o da iyi gelmiş olabilir..
çünkü biraz koyu renk akıntım vardı aha dedim yine idrar yolları iltihabı oluyorum sanırım dedim soğan yedim bol bol salatada..
Ben ilk kez kullandım. Çift çizgiyi gördüğüm günü degerlendirdim ve bir gün arayla ilişkiye girdik ama(((
valla baya sıkıntılı oldu yorucu oldu ama ne biliyim sanki bebeğim olmayacak gibi bir paniğe kapıldım sanırım..eşimde çok istiyo diye bu ay deneyelim dedik gün aşırı..tutmazsa akışına bırakırız demiştik çok şükür tuttu
Canm peki hepsinde sabah mi duş aldn yoksa hemen kalktn mi ?
son iki gün kızlar. ayakta bile duramıyorum iş güç yapamıyorum halsizim , karnım belim içi çekilmiş gibi.
birde sarı akıntım var. adete yakın kuru olurdum ama ovü.den beri akıntım hiç kesilmedi
hadi inşallah benimde adet gününe kadar sarı akıntım vardı adet günü beyaza döndü artık..
yaaaaaaa şuan çok sevindim beyaz ve sarı gibi krem gibi inşallah bebektendir . öyle göğüslerimde hassasiyet falan yok o yüzden umutlanamıyorum
sanada hayırlı olsun daha minnacık mercimek 5 haftaymış . hayırlısıyla kucağına da sağ sağlim alırsın inşallah
amin canım inşallahdarısı başınıza...daha mercimek bile değil ya benim hala daha göğüslerimde bir şey yok sadece adet zamanı olduğu gibi şiştiler biraz..
yarın eşime test aldırmayı düşünüyorum mutlaka haber vercem belirtiler benziyor gibi hayırlısı
Bu ay ben de boştayim. Ugrasmicm. Sonra tedavi
zaten hep akşam oldu 17 ve 19. günler 1 saatten fazla bekledim ayaklarımı dikip sonra duş aldım diğer günlerde 15-20 dakka bekleyip duşa aldım..
ya aslında ayakları dikmenin falan kanıtlanmış bir faydası yok sadece içimiz rahat etsin diye yapıyoruz bir zararı olmadığından...
bu ay rahatız yaaa bide oluveriyomuş düşünsene canım ne güzel olur.
Bugun adetim 20. Gunu ve ovulasyon testinde hala cift cizgi yok.... Neden boyle cok sinir bozucu bir durum.. Umudum kalmadi artik cift cizgiye yumurtlamiyormuyum acaba ?
canım testi yaparken 2 saat önceden sıvı alımını bıraktın dimi??
Ewet dikkat ettim ama yok hep silik cikti anlamafim gitti adetlerimde duzenlidir hep 28 gunde bir
selam gzaysn. kendime söz verdiğim gibi işime gücüme odaklanıyorum bu aralar. böyle olunca da zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum ve buraya da çok sık girmek aklıma gelmiyor010712 arkadaşım ne var ne yok hiç sesin cikmiyo çalışmalara devam mı. Ben iltihap gidermekle meşgulum şu aralar bitince hemen başlıyoruz tam da yumurtlama dönemine denk geliyo inşallah bu ay gelecek bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?