• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Bana hap vermedi daha. Hormon testleri de yapilmadi. Öyle yapacak ozman. Hap dedignz klomen mi. Ona mi baslick acaba. Ama benm yumurtam catliyo sorun yokdu

yapılmadıysa hormon testi için çağırmıştır canım. hormonlar da normalse daha sonraki aşamada galiba tüpler açık mı diye kontrol ediliyor. yaptıranlar daha iyi bilir tabii.

1.5 senelik evli ve 6 aydır bebek dileyen biri olarak artık şu tür başlık açmak istiyorum.
"hamileyim peki şimdi ne olacak ??"":43::43::43::43:ayyy kızlarrr bizim de bebişlerimiz kucaklarımızı doldursa ne iyi olurdu dimiiiiiiii:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::28:

bende haykıra bilir miyim burdannnnn :46: :46::46:

inşallah gerek kalmaz hiçbirimiz için, ben de korkuyorum ama girdik bu yola bir kere, hakkımızda hayırlısı...

mrb. filmi görünce girdim konuşmanıza. ben de yeni çekldm filmi. çok az bi ağrım oldu. bende çok korkuyodm ama hiç korktuğum gibib olmadı şükür tüpler de açıkmış bu arada. inş size gerek kalmazda gelir bebişleriniz.

mrb. filmi görünce girdim konuşmanıza. ben de yeni çekldm filmi. çok az bi ağrım oldu. bende çok korkuyodm ama hiç korktuğum gibib olmadı şükür tüpler de açıkmış bu arada. inş size gerek kalmazda gelir bebişleriniz.

iyiki girdin konuşmaya :) moral oldu buu :) sonuca da çok sevindim canım, o halde sen bütün sınavları geçmişsin ;) artık sıra bebişine kavuşmaya gelmiş. tez zamanda gelir inşallah...

iyiki girdin konuşmaya :) moral oldu buu :) sonuca da çok sevindim canım, o halde sen bütün sınavları geçmişsin ;) artık sıra bebişine kavuşmaya gelmiş. tez zamanda gelir inşallah...

ben 2 ay klomen kullandım canım olmadı bu ay film çekildi adet oluncada yeni tedaviye başlıcam ve inş aşılama yapılacak. ben pco luyum bu arada. umarım tez zamanda gelirler canım.

ben 2 ay klomen kullandım canım olmadı bu ay film çekildi adet oluncada yeni tedaviye başlıcam ve inş aşılama yapılacak. ben pco luyum bu arada. umarım tez zamanda gelirler canım.

rahim filmi tüpleri kontrol ederken aynı zamanda biraz açılmasını da sağlıyormuş ve onu takip eden ilk aylarda hamilelik şansını biraz arttırıyormuş. böyle bir şey okuduğumu hatırlıyorum. doğrudur inşallah, kimbilir belki de korktuğumuz o film işe yarar :)

rahim filmi tüpleri kontrol ederken aynı zamanda biraz açılmasını da sağlıyormuş ve onu takip eden ilk aylarda hamilelik şansını biraz arttırıyormuş. böyle bir şey okuduğumu hatırlıyorum. doğrudur inşallah, kimbilir belki de korktuğumuz o film işe yarar :)

evt öyleymiş canım ama benm ilaç kullanmadan yumurtam gelişmiyor. bu ay boş yine ama rabbim verecek oldumu hiç bişey önemli dğl inş bizede verr yoktan var eden allahımmm:46:

evt öyleymiş canım ama benm ilaç kullanmadan yumurtam gelişmiyor. bu ay boş yine ama rabbim verecek oldumu hiç bişey önemli dğl inş bizede verr yoktan var eden allahımmm:46:

inşallah canım, haklısın sorunlarla moralimizi bozmamak gerek. Allahım isterse şifasını da verir, bebişlerimizi de. inşallah tez zamanda kavuşuruz biz de...

inşallah gerek kalmaz hiçbirimiz için, ben de korkuyorum ama girdik bu yola bir kere, hakkımızda hayırlısı...

Hayirlisi inş. Bi arkadaşım anestezi ile yaptır demişti yoksa ağrılı oluyormuş.

İnş canm yaa. Iyi ki girdin. :) senin de bu süreçten sonra hemen gelir inş. Aşılama şansı yüzde 20 diyorlarmis duydun mu hiç canm. Normal yolla hamile kalmak gibi bişey. Ama tüp yüzde 75. Asilamann artısı başka ne ki acaba ?? :/

Bana hap vermedi daha. Hormon testleri de yapilmadi. Öyle yapacak ozman. Hap dedignz klomen mi. Ona mi baslick acaba. Ama benm yumurtam catliyo sorun yokdu

hiç bilmiyorum dr uma soru sorulmuyo alay ediyo insanla adet olursam 3. günü gidicem..benimde çatlamıyo çatlamadığı için kist oluştu geçen ay bende ...:31:

Kızlar merhaba....

şimdi benım adetımın bugun tam 10.günü...doktorum 10. Ve 15. Günlerinde yanı aradakı 5 gun ılıskı onerdı...yumurtlamamın o tarıhlerden bırınde oldugunu dusunuyo sanırım...pekı ben de ovulasyon testı yapsam da ısımı şansa bırakmasam mı kı? Ve hemen bugun aksam yapayım mı yanı hergun mu yapılıyo bu test...daha once hıc kullanmadım da...

Kızlar merhaba....

şimdi benım adetımın bugun tam 10.günü...doktorum 10. Ve 15. Günlerinde yanı aradakı 5 gun ılıskı onerdı...yumurtlamamın o tarıhlerden bırınde oldugunu dusunuyo sanırım...pekı ben de ovulasyon testı yapsam da ısımı şansa bırakmasam mı kı? Ve hemen bugun aksam yapayım mı yanı hergun mu yapılıyo bu test...daha once hıc kullanmadım da...

Canim kac gunde bir adet oluyosan ondan 14 cikar.yani 31 gunde birsen 31-14=17.gun yumurtlama gunun oluyor.boyle olsa bir gun once yaparsn yumurtlama gunu bidr yeterli olur.reglin duzensizse tabi soyledigi aralikda yapabilirsin.

Canim kac gunde bir adet oluyosan ondan 14 cikar.yani 31 gunde birsen 31-14=17.gun yumurtlama gunun oluyor.boyle olsa bir gun once yaparsn yumurtlama gunu bidr yeterli olur.reglin duzensizse tabi soyledigi aralikda yapabilirsin.

canım ya reglım duzensız malesef takıp edemıyorum...normalde 24-26 gunde bır gelırdı ama dusuk yaptıktan sonra cok degıztı en son 29.gun geldı mesela...

canım ya reglım duzensız malesef takıp edemıyorum...normalde 24-26 gunde bır gelırdı ama dusuk yaptıktan sonra cok degıztı en son 29.gun geldı mesela...

O zamn doktorun belirttigi gibi yap canim daha saglikli olur.benim duzenliydi yumurtlama gunmu bilir o gun ovulasyon testi yapardim cikardi zaten.duzensiz olmasndn dolayi gun asiri iliskiyle yumurtlamani tutturabilirsin canim .catladiginda da kasik agrindan anlarsin

Kızlar merhaba....

Canim su gün bu gün ilişki olsun demelri hikaye. Sen adetin bitince gün asiri ilişki yap . Adetine kadar 1 ay. Çünkü eşinin de 2 ya da 3 günde bir bosalmasi.lazim ki sağlıklı sperm olsun. Bana doktorum öyle demisti 3 günde bir.

hiç bilmiyorum dr uma soru sorulmuyo alay ediyo insanla adet olursam 3. günü gidicem..benimde çatlamıyo çatlamadığı için kist oluştu geçen ay bende ...:31:

Ben uzun uzun soruyorum sağolsun. Benim catliyor orada sorun yok ama hormon testi için 2. Günü gel dedi. Sana da ondan dedi mutlaka. Ben de 3. Günü tahlil vericem bakacak ama bidahaki aya baslicakms hormon ilaclarina. Çünkü çatlayan yumurtann kalıntıları kalmış. Bu ilaç onları kist haline cevirmesini istemiyrm dedi.

Kızlar merhaba....

Hem çatlama zamanini kacirmazsin böylelikle. Ne zamn döllenme olacağını bi Allah biliyor çünkü

O zamn doktorun belirttigi gibi yap canim daha saglikli olur.benim duzenliydi yumurtlama gunmu bilir o gun ovulasyon testi yapardim cikardi zaten.duzensiz olmasndn dolayi gun asiri iliskiyle yumurtlamani tutturabilirsin canim .catladiginda da kasik agrindan anlarsin
Merhaba ben şuan enfeksiyon için tedavi görüyorum. bugün biticek ilaçlarım. fakat dün eşimle ilişki sonrası sağ kasığımda yine batma oldu. enfeksiyon teşhisinden önce de kasığımda batma şikayetiyle gitmiştim doktora. fakat ilişki sonrası olmuyordu, gün içinde oluyordu. şimdi böyle olunca endişelendim. sebebi ne olabilir fikriniz var mı?

Back