"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Benim hormon analizim yapildi ve yuksek çıktı maalesef

Meraba canim oneclikle enfeksiyon icin fitil kullaniyomusn suanda eger kullanyosan fitil tedavisi boyunca iliski olamamlydi.ben catladigini iliski esnasinda farkettm cunku agri ve batmalar oldu.iliski sonrasnda da olabilir ama cok uzun surmez 1 saat icinde catlar

Hem çatlama zamanini kacirmazsin böylelikle. Ne zamn döllenme olacağını bi Allah biliyor çünkü

Canim su gun bugun dene diye bir durum hikaye olamaz cunku bir kadin ayda 1 kere yumurtlar 1 saatte o yumurta catlat.yani ayda en fazla 3 gun icinde denemeler fayda verir.oda yumurtlama gununden once yumurtlama gunu ve 1 gun sonrasi.bunu icin butun ay gun asiri iliski diye bir durum sart olamaz.eger reglin duzensizse belki ama yinede yumurtladiginizi anladiginiz zaman ovulasyin testiyle bunu onaylar bu 3 gunu degerlendirirsin.

Fitil değil antibiyotik kullandım, tedavim bugün bitti. Yumurtlamış olamam daha adetimin 8. Günü. Ben gecen ay 18. Gün yumurtladım. Doktor muayenemde söledi. Ve ben ovulasyon testi kullanmıştım, 13. Gün çift çizgiydi, ertesi gün silikleşince yumurtladım sandım. Halbuki 18. Gün ancak yumurtlamışım. Bu testlere güvenim kalmadı. Bu ay biley denemicem, akışına bırakcam. Hele bi iyileşeim

Benim de yarın dr randevum var bakalım ne diyecek. Bu aralar eşimi kafaya taktım ya onda bişey varsa diye çünkü herkes varikosel den bahsediyor. Offf inşallah hiçbirimizde problem çıkmaz da bu ay hamiş kalırız nolur Allahım sen duy sesimizi amin.:)

Aminn canım. Erkekte problem varsa tedavisi çook daha zormuş kadına göre. İnşallah yoktur. Benim de bazen aklıma gelmiyor değil ama inş. yoktur diye umut ediyorum.Şimdi benim enfeksiyondan kurtulduk bu ay deneyelim bakalım belki de enfeksiyondan olmuyordu.

saol canım inş olur isteyen hepimizin. doktor daha fazla şans dedi pek bilgim yok bu ay boştayım ya inan hiç öyle aratırmak istemiyorum. olruna bırakıcam. bazı arkadaşlardan bilgi aldım sadece nasıl olduğuna dair. kısmet bakalım.

Ben de aynı şekilde bendeki enfeksiyondan şüphelenileniyorum. Bakalım yarın dr ne derse artık ona göre hareket edecem hakkımızda hayırlısı olsun

Demek istediğim buydu. Ve yumurta ve spermin kaç gün yaşadığını bilmiyoruz. O yüzden gün aşırı adete kadr.

kızlar ben ovulasyon testi kullandım 18. gün koyu çizgiyi gördüm..17 ve 19. günler ilişki oldu ve sonuç

Bu ay ben de boştayim. Ugrasmicm. Sonra tedavi

Ayy masslh :)) sanslisn canm. Darısı hepimizin başına inşallah.

amin canım inşallah ovu. testi kullanın yumurtlamayı kaçırmamak için..
birde ben soğan kürü yapamadım ama yumurtlama dönemimde soğanlı salata falan yedim o da iyi gelmiş olabilir..
çünkü biraz koyu renk akıntım vardı aha dedim yine idrar yolları iltihabı oluyorum sanırım dedim soğan yedim bol bol salatada..

kızlar ben ovulasyon testi kullandım 18. gün koyu çizgiyi gördüm..17 ve 19. günler ilişki oldu ve sonuç

Cokkkk sevindim. Darisi basimiza. Peki 18.gün cift cizgiyi gördüğün halde nasil17.günü de degerlendirebildin.?? Şans heralde.)

Ben ilk kez kullandım. Çift çizgiyi gördüğüm günü degerlendirdim ve bir gün arayla ilişkiye girdik ama (((

Cokkkk sevindim. Darisi basimiza. Peki 18.gün cift cizgiyi gördüğün halde nasil17.günü de degerlendirebildin.?? Şans heralde.)

denk geldi valla gün aşırı devam ediyoduk zaten 10-12-15-17-19 dan birinde tuttu sanırım

Ben ilk kez kullandım. Çift çizgiyi gördüğüm günü degerlendirdim ve bir gün arayla ilişkiye girdik ama (((

nasip kısmet canım üzmeyin kendinizi inşallah en hayırlı zamanda bebişler gelir

denk geldi valla gün aşırı devam ediyoduk zaten 10-12-15-17-19 dan birinde tuttu sanırım

nasip kısmet canım üzmeyin kendinizi inşallah en hayırlı zamanda bebişler gelir

Nasip canim hayırlısı...gün aşırı ilişki neden daha çok tercih edidi.çalışan bayanlar için sıkıntı olusturmadi mi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…