"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

010712 son durum ne canım nasıl hissediyorsun

Ayy çok heyecanlı ilk öğrendiğinde aptal bi gülümseme oluyo ağzını kapatamıyorsun.
kızlar çok moralim bozuk... az önce smear testimin sonucunu aldım.enfeksiyon ve mantar varmış... doktor yarın adet olduğun gibi başla ilaçlara dedi. 1 haftada geçiyormuş ama şimdi herşey tepetaklak oldu. bebiş gelsin diye dua ediyordum şimdi de inşallah yoktur diyorum çünkü o zaman ilaç kullanamam ve mantar bebeğe de geçebiliyormuş

010712 kuzum ya bende de çok az iltihap varmış bana da fitil verdi ama kullanamadim. Çünkü o zaman hamile olup olmadığımı bilmiyordum. Adetten sonra kullansam dedim ama bu sefer de ilişki için zaman kaybetmiş olacaktım. Çok pişmanım adet olursam kullancam hemen sakin ihmal etme hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım

moralini bozma canm. sen nereden bilebilirdn ki dimi. Vardır bir hayır bunda da sabırla beklicez artık.

Adet günüm yarın. Heyecanla bekliyorum. Haberdar ederim seni de canım çok saol

ben de merak ettm

Ben de tam dört gün kala yaptım bişey çıkmadı adet günüm yarın. Çıkan da var çıkmayan da. Sabah dene istersen ya da sabret bekle 4 gün kalmış

İnşallah cumlemize nasip etsin inşallah bebilerimiz olsun allahimin izniylee rabbim duy sesimizi

kızlar beklenen regl tarihi 10 mart ....peki şimdi test yapsam çıkar mı kiiii(ovulasyon mu yapsam gebelik mi?)))

İnşallah rabbim herkese nasip etsin bende cok istiyorum hamile kalmayi benim icinde dua edermisniz kizlar 12 yiilik evliyim banada nasip etsin rabbim

Allahim sesimizi duyuyor. kesinlikle zamanını beklwtiyor bize. Rabbim senin benim bütün isteyenlerin elini boş bırakmasn inşallah. Hayirlisi olsun hakkımizda.

içimi rahatlattın çok tesekkür ederim canm benimde yumurtlama haftasında birgün yoğun akıntı ertesi gun de sol kasığımda ağrı oldu o günleri de degerlendirdik. 2,5 aydırda folic asit kullanıyorum hayırlısıyla inş bu ay olmustur. dört gözle martın 12sini bekliyorum test yapmak için :) bu arada sanada Allah bebegini sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin

kızlar selam 7 yıl sonra geldi bebişim ilk 2 yıl oluruna bırakmıştım baktım olmuyor klomenle tedavi oda olmadı rahim filmi bir sürü tahlil ve asılama. özele dökülün onlarca milyar..... 3 asılama sonrası cepte bosaldı umutlarda boşta kaldı. bu sefer tüpe geciş süreci tabi bu arada yenilen ignelerin yaşanan streslerin vücuda etkileri etraftyan gelen hadi bebek yokmu artık yapun soruları sanki bizim elimizdeymiş gibi. ve sonucunda tüp bebege hazırlanırken geldi bebegim. sürpriz yaptı bize. 40 gün geciken adetimi bile belirtiden saymayıp test yapmadan beklemiştim. artık bulantılar artıknca bi test yapayım dedim ve gebeyim. gittim bebegimi gördüm 3 hafta önce 2.5 aylıktı cok şekerdiii. bu kadar meşakkatli ve zorlu aşamanın sonucunda bebegim benimli. inş allah kucagıma almayı nasip eder. bulantılarım cıok keyfim kacık ama umrumda diil hepsi onun icin ve ben bu halimle bile dünyanın en mutlu insanıyım. yaşadıklarınızı biliyorum cünkü aynılarını yaşadım. size tavsiyem cok erken evli olanlar asla ama asla kafasına takmasın 4 5 yıldan sonra takmamak zaten elde olmuyor. cabuk tüketirseniz kendinizi sonraları dayanmak cok güc oluyor. allah inş ozamana kadar bekletmez ama bu onun bilecegi bir iş. gelecegi düsünerek cok takılmamanızı tavsiye ediorum. allah hepinize sabır ve güc versin. dualarım sizinle

Slm Allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin tabiki bizde sabir yok hemen istiyoruz rabbim nasip edecek ama sabretmeyi bilmiyoruz arkadasim hamile bayanlarin suasi kabul olurmus benim icinde dua edermisin ismim hanife bende istiyorum cok hamile kalmayi ben 12 yıllık evliyim 2 defa asilama olsum sonuc negatif anlican arkadasim bizde senin gibi cok paralar harcadik tabi rabbimin vardir bi bildigi ama iste aceleciyiz allah yar ve yardımcımız olsun. Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…