• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Canim ya benimde ayni oluyor adetin gelir gibi hissediyorum bi bakiyorum akintim..bugün itibariyle bir ay i doldurdum hala gelmedi simdi eve giderken 3.5 tane test alican çift cizgiyi görene kadar teste devam :))))

Kolay gelsin ozugullcum. Ben bu ay idrar testi yapmıycama kendime söz verdim. Adetim gelmezse direk kanda baktırcam. Geçen aylar çok takıntı yaptım çıkmayınca defalarca yaptım çok üzüldüm her seferinde. O yüzden.

Bir sorun cnm bildiğin gibi iyim cnm yani
Bebis yok ortada daha ama kasiklarm ağrıyor:)
Adet biteli 4 gün oldu kasık ağrısı başladı:)

Sen kasık ağrına seviniyorsun bende üzülüyorum , canım yanıyor:( şuan yatıyorum. Bir haftadır geçmedi. Adetime 3 gün var. Sen hamilelik mi bekliyorsun canım. Adetin yeni bitmiş, hemen olur mu ki.

Kuzucum bunlar hem gebelik hemde adet belirtileri. Adetime 2gun kala bakmistim cift cizgi ckmşti kanimda da hcg 398.1cikmişti. Bunlara adet gecikmesi,sık sk idrara cikma ve akinti fazlaligi eklenirse tamamdir inşaAllah :) ayagimi sürüdüm de geldim :)hadi hayrlisi.

Ya bilmiyorum ama su an soledigin herşeybende var sadece idrar sıklıginda supheliyim...akinti batmalar hepsini yasadim batmalarim seyreldi ama akintim devam ediyor sürekli gelmiyo gidi hissediyorum bir ıslaklık var gibi..ama bakiyorum bisey yok...inşallah dediğin gibi ayagini sürür be bana uğurlu gelirsin...hepimize tabiki..

Kolay gelsin ozugullcum. Ben bu ay idrar testi yapmıycama kendime söz verdim. Adetim gelmezse direk kanda baktırcam. Geçen aylar çok takıntı yaptım çıkmayınca defalarca yaptım çok üzüldüm her seferinde. O yüzden.
Bende.beklemeyi isterim ama dayanamiyorum napayim...uzulucemi biliyorum ama dayanamıyorum belirsizlik daha zor ya adetin gelsin ya da bebişssssss

Bende.beklemeyi isterim ama dayanamiyorum napayim...uzulucemi biliyorum ama dayanamıyorum belirsizlik daha zor ya adetin gelsin ya da bebişssssss

Seni çok iyi anlıyorum. Ben de aynı durumdayım inan içim içimi yiyor. Kalbimden hamile olduğum geçiyor, aklımsa değilsin adet olcan diyor... Uyuyup adetim gecene kadar uyanmamak istiyorum..

Sen kasık ağrına seviniyorsun bende üzülüyorum , canım yanıyor:( şuan yatıyorum. Bir haftadır geçmedi. Adetime 3 gün var. Sen hamilelik mi bekliyorsun canım. Adetin yeni bitmiş, hemen olur mu ki.

Geçmiş olsun cnm inş bebiştendir senin bu ağrıların hepsi geçer yavs yavaş üzülme kısmet hayırlısı olur ins.
Kismetse ins. Olur hamilelik bende bekliyorum ama daha hic belli bile değil sadece kasık ağrım başladı o kadar yani belirti diyemiyorum daha allahım ne gostercek bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun:)

keşke hiç kullanmasaydın hapı.bende 5 ay kadar kullandım ama sonrasında hamile kalamadım 9 aydır deniyorum.belki sebep o değildir ama içimi kemiriyo işte.inşaallah sen çok beklemezsin
keşke kullanmasaydım haklısın inş çok beklemeyiz. bu 9 ay süresinde doktora gittin mi bana kesinlikle bir zararı yok demişti o yüzden kulandım rahat rahat:44:

keşke kullanmasaydım haklısın inş çok beklemeyiz. bu 9 ay süresinde doktora gittin mi bana kesinlikle bir zararı yok demişti o yüzden kulandım rahat rahat:44:

banada dr bi zararı olmaz demişti ama şimdi birsürü şey duyuyorum.ne olursa olsun hergün ilaç içiliyo sonuçta.evet defalarca dr a gittim muayenelerimde bi sorun çıkmadı şükür.

banada dr bi zararı olmaz demişti ama şimdi birsürü şey duyuyorum.ne olursa olsun hergün ilaç içiliyo sonuçta.evet defalarca dr a gittim muayenelerimde bi sorun çıkmadı şükür.
cok sükür önemli olan bir sorunun olmaması demekki azcık daha zamanı var bebeişini kucagına almak için. Rabbim hayırlısını tez zamanda versin inş :) bizde 2 yıldır güya istemiyorduk daha yeni karar verdik ama şimdide gün gecmez oldu.:1:

cok sükür önemli olan bir sorunun olmaması demekki azcık daha zamanı var bebeişini kucagına almak için. Rabbim hayırlısını tez zamanda versin inş :) bizde 2 yıldır güya istemiyorduk daha yeni karar verdik ama şimdide gün gecmez oldu.:1:

çok pişmanım ilaç kullandığıma ve en başından istemediğime ama dediğin gibi bi zamanı var onu bekliyo eşşek sıpaları :1::1:

Seni çok iyi anlıyorum. Ben de aynı durumdayım inan içim içimi yiyor. Kalbimden hamile olduğum geçiyor, aklımsa değilsin adet olcan diyor... Uyuyup adetim gecene kadar uyanmamak istiyorum..
Aynen bende uyumak istiyorum olay sonuclanana kadar uyanmamak istiyorum...simdi yine test yaptim evde bisi cikmadi...adetin de yok ortada...offff

Ağrı derken batma demek istemiştim. Aynen bu ovulasyondan kaynaklıysa nie hala geçmedi dimi benimde aynı şekil devam ediyor. Ben adet dönemimde bile böyle bir batma ve hassasiyet yaşamadım hiç. Çok hafif gecer. Hamile arkadaşlarıdan da böyle hisseden çok az kişi var. Birçoğu hiç nişey hissetmemiş. Biz neye yormalıyız bu belirtileri ben şaşırdım...

ben de bilmiyorum canm. beklicz artk ozman :((

Kuzucum bunlar hem gebelik hemde adet belirtileri. Adetime 2gun kala bakmistim cift cizgi ckmşti kanimda da hcg 398.1cikmişti. Bunlara adet gecikmesi,sık sk idrara cikma ve akinti fazlaligi eklenirse tamamdir inşaAllah :) ayagimi sürüdüm de geldim :)hadi hayrlisi.

ben de de bitek ader gecikmesi yok çünkü günüme var. :))) diğerleri hep mevcut :))

010712 ne alemdesin sin 3 gün kaldı. Ben hep tam gününde olurum senin de öyle mi.. var mı bi hareketlilik vücutta

Benim de gününde olur hep. Salı günü olmam gerek, heyecanla bekliyorum...
Bugün belimde de agrı var biraz. Bir de akıntı oluyor arada. Sen ne durumdasın gzaysn??

Kızlar benim batarlarim var yine biraz ama hala adetin gelmedi...umutla mali miyim ya...allahim bi sonuç alalim artik nolur...sinirlerin mahvoldu resmen bir haftadir ya...

Valla bilmiyorum ki ara ara gelip giden batmalar var başka bişey yok. Adet olmadan önce hep ya Karnım agrir ya dizim agrir ya şişerim sivilcem çıkar. Ama şimdi bunların hiçbiri yok. Bekarligimdaki adetlerimin hiçbirini hatırlamıyorum çok dikkat etmedim demek ki bu batmalar olur muydu acaba :)) adet olcam gibi olmam gibi anlamadım değişik gıcık bişey işte :)

Kızlar bugün kendimi iyi hissediyorum. Bel ve kasık ağrım geçti. Göğüs hassasiyetim de iyice azaldı. Siz nasılsınız bugün?

Son düzenleme:
Back