- 2 Nisan 2013
- 3.612
- 2.069
- 448
- 37
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Canım sana hormon testlerı yaptırması gerekıyordu adetın 2 veya 3 gunu sabah ac karınla ve buna gore hormon duzenleyıcı ılac vermesı lazımdı malesef bu pcos hormonları etkılıyor ama herkezde etkılemeyede bılır benım adetım duzenlı ama lh proklatın hormonlarım yuksek valla anlamıyorum bende yumurtluyormuyum yoksa yumurtlama olmuyormu pcosta sorunda bu ama herkezde farklı sanırım hemen hamıle kalanda cokultrasonla anladı adetlerm pek duzenli sayılmaz oyuzden yumurtlama gunumude ayarlayamıyorum sanırım
Canım sana hormon testlerı yaptırması gerekıyordu adetın 2 veya 3 gunu sabah ac karınla ve buna gore hormon duzenleyıcı ılac vermesı lazımdı malesef bu pcos hormonları etkılıyor ama herkezde etkılemeyede bılır benım adetım duzenlı ama lh proklatın hormonlarım yuksek valla anlamıyorum bende yumurtluyormuyum yoksa yumurtlama olmuyormu pcosta sorunda bu ama herkezde farklı sanırım hemen hamıle kalanda cok
Uzulme kafana takma sıtreste cok etkılı oluyor cok haklısın doktorların hepsi ayrı konuşuyor allah yardımcımız olsun uzulme sakınoff cnm off valla bıktım artık gtmedgm doktor kalmadı artık gtmicem 6ay kndm denicem oyle valla
Uzulme kafana takma sıtreste cok etkılı oluyor cok haklısın doktorların hepsi ayrı konuşuyor allah yardımcımız olsun uzulme sakın
Tamam canım uzulme sakın yarın aksam ısten gelınce gırerım konusuruz su an tlf gırıyorm oyuzden uzunca yazamıyorum arkdaslık ıstegıde gonderemıyom ekle ıstersen degısıklık olyrsa yazısırız su andogal bı ılac ıcıyorum hormonlarımı dusurmek ıcın bunu kullanan pcoslu cok hamıle kalançok saol cnm kndm gbi bryle konusmk iyi oldu yrn akşm yıne grrsen knsrz degsklik olursada yaz merak ederm kndne ıyı bak cnm
bnmde 2 oldu hamıle kalıyorum ama sonu gelmıyo dusukle sonuclanıyo son dusuktede kese vardı bebek yoktu
Hamile kalmak isteyenler Sogan kürünü deneyıınn. Hamıleyım ve heyecandan uyuyamıyorum :) bagırıyorum sogan kürü yapınnn
Kizlar gunaydin....bugun 27.gunum hala regli olmadim her sabah test yapiyorum....pazartesi bekliyo doktorum bakalim rabbim insallah dualarimi kabul etmistir...
doktorunuz sperm sayısını artırmak ıcın sıze yol gosterıcektır zaten...ama esın bol bol havuc yesın ve sıkı pantolon falan gıymesın benım doktorum ole soledı pantolon harektı etkılermıs...
kızlar adetime 5 gün var idrar testinde sonuç çıkarmı acaba
Benimde 28.gün oldu adet tarihim geceli bugün 3.gün.. Olmadikca stres artıyor kaç gün daha beklemek gerek bu güne kadar hep erken davranıp test yapıyordum bu ay cesaret edemiyorum. Sürekli kontrole gittiğim bir drum da yok henüz. :-/
canım benım daha çok erken bişi çıkıcanı sanmıyorum...benım adetım gectı gıbı bısey ama hala ç.ıkmıyo testte...pazartesıyı beklıycem doktorum ole dedı...en az 4-5 gün gecikmesi lazım
evet ama dayanamıyorum üstelik olumsuz olduğunuda düşünüyorum adet belirtilerim başladıovülasyonun üstündende tam 9 gün geçti 10 gün geçincemi belli oluyodu acaba
Benimde 28.gün oldu adet tarihim geceli bugün 3.gün.. Olmadikca stres artıyor kaç gün daha beklemek gerek bu güne kadar hep erken davranıp test yapıyordum bu ay cesaret edemiyorum. Sürekli kontrole gittiğim bir drum da yok henüz. :-/
ben bugün sabah test yaptım ama bişey cıkmadı...tahmınlerıme göre benım de geçti adetım ama beklemek zorundayız....pazartesıye kadar beklıycem...doktorum öle soledı...rabbım hayırlısını versın hepimize...sabahları test yapmaya başlayabılırsın ıstersen her gün takıp et adetın gelene kadar ıns.gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?