"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Test yapacak cesareti bulamiyorum kendimde çünkü bugüne kadar beklesem ne zan test yapsam o gün adet oldum. Geçen ay da iki gün geç gelmişti bu ay 3.Gundeyim adet olucam korkusuyla kimseyle paylasiyorum :)

offff...sana konuştuğuma bakma ben de berbat durumdayım...çıldırmak üzereyım...iş yerındeyım bır de zamanı hiç geçiremıyorum...izin alıp gıtmek istiyorum...en azından evde vaktım gecer arkadasa falan gıderım ne bıleyım bıseyler yaparım böle olunca cıldırcam...sen calısıyomusun benı anlarsın eger öyleyse...:43:

offff...sana konuştuğuma bakma ben de berbat durumdayım...çıldırmak üzereyım...iş yerındeyım bır de zamanı hiç geçiremıyorum...izin alıp gıtmek istiyorum...en azından evde vaktım gecer arkadasa falan gıderım ne bıleyım bıseyler yaparım böle olunca cıldırcam...sen calısıyomusun benı anlarsın eger öyleyse...:43:

Aynen çalışıyorum bende. Sen gibi evimde olmak istiyorum sürekli yatasim var eve gidince de :-)
Yarina kadar olmazsam inşallah yarın test olaylarina girebilirim cesaret edebilirsem

ovulasyon ile ilgili bilgim yok inan seni yanıltmak istemem...ama kendını dinleme boşver...olcakla ölücen önüne geçemezsin...Allahın bir bildiği vardır mutlaka...ve asla yalnız değilsın..ben de senın gıbı aynı durumdayım...ama sana öğüt veriyorum:1:

eee birbirimize fikir vermek için burdayız :1: biraz daha bekleyim ozaman ben :) allah büyük ne yapalım bekliycez

evet ama dayanamıyorum üstelik olumsuz olduğunuda düşünüyorum adet belirtilerim başladı :43: ovülasyonun üstündende tam 9 gün geçti 10 gün geçincemi belli oluyodu acaba[/QUOT
Canim yumurtlama gununden 13.gun gecince dollnme netlesiyor buda senin regl gunune denk gelir zaten

ozaman bekleyim ben.zaten göğüslerimde ağrıyo adet olcam kesin

eee birbirimize fikir vermek için burdayız :1: biraz daha bekleyim ozaman ben :) allah büyük ne yapalım bekliycez

Ben dayanamadim gittim doktora test yapti bir bucukda sonuclari alicam...ama negatif ciksa bile ayin 4 une kadar gelmezse tekrar test ivin geliceksin dedi...kendi evde yaptigib testler 30 35 gunu baz alir kafasinda dedi bir ayi dolu dolu gecmesi lazim orda cikmasi icin dedi...aşa yukari bir ayi gecmissin dedi bakalim hayirlisi...en azindan acabadan kurtulucam...

Ben dayanamadim gittim doktora test yapti bir bucukda sonuclari alicam...ama negatif ciksa bile ayin 4 une kadar gelmezse tekrar test ivin geliceksin dedi...kendi evde yaptigib testler 30 35 gunu baz alir kafasinda dedi bir ayi dolu dolu gecmesi lazim orda cikmasi icin dedi...aşa yukari bir ayi gecmissin dedi bakalim hayirlisi...en azindan acabadan kurtulucam...

hayırlısıyla inşaallah olumlu sonuç alırsın canım.bizleride haberdar et.olumsuz olsa bile henüz erken unutma

E hadi bakalim hayirli olur insh.varsa bebk kanda cikar zaten en iyisini yapmissin

Doktora gittnmi canim ben denememin en basinda kontrol amacli gittim az iltihap var dedi fitil falan verdi o ay gebe kaldim.gidip bi gorunmek lazim kontrol maksat

gittim kist enfeksiyon hiçbişey yok dedi.yumurtlama takibi yaptık adetimin 12.günü kendiliğinden 20mm olmuştu doktor çok iyi dedi adetimin 15.günü gittim çatlamış dedi.ancak eşimin testlerini yaptırmadık bide benim hormon testlerim yarım yamalak çıktı düzgün bi hastaneye gitmeyi düşünüyorum. seninde gözün aydın canım rabbim evladını sana bağışlasın

gittim kist enfeksiyon hiçbişey yok dedi.yumurtlama takibi yaptık adetimin 12.günü kendiliğinden 20mm olmuştu doktor çok iyi dedi adetimin 15.günü gittim çatlamış dedi.ancak eşimin testlerini yaptırmadık bide benim hormon testlerim yarım yamalak çıktı düzgün bi hastaneye gitmeyi düşünüyorum. seninde gözün aydın canım rabbim evladını sana bağışlasın

Anladim canim rabbim en kisa zamanda nasip etsin sizlerede insh.sagol tesekkur ederim

Benden cesaretlisin hadi hayirlisi olsun inşallah güzel haberler ver bize belki bende senden cesaret alır giderim. Gerçi şu saate kadar arastirdim illa doktor yönlendirmesiyle gebelik kan testi yapılıyormuş benim henüz belli bi doktorum yok ..

Benden cesaretlisin hadi hayirlisi olsun inşallah güzel haberler ver bize belki bende senden cesaret alır giderim. Gerçi şu saate kadar arastirdim illa doktor yönlendirmesiyle gebelik kan testi yapılıyormuş benim henüz belli bi doktorum yok ..

Nasil yani canim doktor yonlendirmesi falan sart degil doktorun olup olmamasida.herhangi bi hastaneye gidip gebelik icin kan testi yapacam demen yetrli kanini alip 1 saat sonra sonucu veriyorlar.doktorla bi isin yok ki

Back