"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

ultrasonla anladı adetlerm pek duzenli sayılmaz oyuzden yumurtlama gunumude ayarlayamıyorum sanırım
Canım sana hormon testlerı yaptırması gerekıyordu adetın 2 veya 3 gunu sabah ac karınla ve buna gore hormon duzenleyıcı ılac vermesı lazımdı malesef bu pcos hormonları etkılıyor ama herkezde etkılemeyede bılır benım adetım duzenlı ama lh proklatın hormonlarım yuksek valla anlamıyorum bende yumurtluyormuyum yoksa yumurtlama olmuyormu pcosta sorunda bu ama herkezde farklı sanırım hemen hamıle kalanda cok

Canım sana hormon testlerı yaptırması gerekıyordu adetın 2 veya 3 gunu sabah ac karınla ve buna gore hormon duzenleyıcı ılac vermesı lazımdı malesef bu pcos hormonları etkılıyor ama herkezde etkılemeyede bılır benım adetım duzenlı ama lh proklatın hormonlarım yuksek valla anlamıyorum bende yumurtluyormuyum yoksa yumurtlama olmuyormu pcosta sorunda bu ama herkezde farklı sanırım hemen hamıle kalanda cok

off cnm off valla bıktım artık gtmedgm doktor kalmadı artık gtmicem 6ay kndm denicem oyle valla

Arkadaşlar bana yardım edin.. Adet düzensizliğim vardı doktora 3 doktor gezdim ilk gittiğim doktor ( Yumurtalıkların yavaş çalışıyor dedi ilaç verdi amaaaaa şu ki reçeteyi okuduğumda şaşırdım düşük tehlikesi ile ilgili şeyler yazıyordu ..." Güvenemedim" )
Başka bir doktora gittim oda kis var dedi onada pek güvenemedim malesef... - En son yoğun araştırmalarım sonucu başka bir doktara gittim ince eleyip sık dokudu ve hiçbir sorunun yok dedi 3 adet ilaç verdi.. kullanımı önerdiği süreden sonra bıraktığımın ertesi günü reglin oldum.. ama ilk doktorun yüzünden olmam gereken ay olamamıştım göğüslerim şişti karın ve kasık bölgem çok acıyordu.. :50:
Yanlız bu ay da reglin olmam gerekirken olamadım ocak 26 sında olmuştum, bu ayda gecikince test yaptım2 gün önce çıkmadı ama sırt ve kasıklarım,göğüslerim acıyor ve uyku ve halsizlikte oluyor bende,bu konuda fikri olan var mı psikolojik mi oluyor beklemem mi gerekir??

çok saol cnm kndm gbi bryle konusmk iyi oldu yrn akşm yıne grrsen knsrz degsklik olursada yaz merak ederm kndne ıyı bak cnm
Tamam canım uzulme sakın yarın aksam ısten gelınce gırerım konusuruz su an tlf gırıyorm oyuzden uzunca yazamıyorum arkdaslık ıstegıde gonderemıyom ekle ıstersen degısıklık olyrsa yazısırız su andogal bı ılac ıcıyorum hormonlarımı dusurmek ıcın bunu kullanan pcoslu cok hamıle kalan

Hamile kalmak isteyenler Sogan kürünü deneyıınn. Hamıleyım ve heyecandan uyuyamıyorum :) bagırıyorum sogan kürü yapınnn

Son düzenleme:
Hamile kalmak isteyenler Sogan kürünü deneyıınn. Hamıleyım ve heyecandan uyuyamıyorum :) bagırıyorum sogan kürü yapınnn

Canim saglikla sihhatle melegini kucagina alirsin insallah senin adina cok sevindim :)) bu arada banada yardimci olursan sevinirim sogan kurunu nasil yaptin ve nasil uyguladin. Anlatrmisin biraz

Kizlar gunaydin....bugun 27.gunum hala regli olmadim her sabah test yapiyorum....pazartesi bekliyo doktorum bakalim rabbim insallah dualarimi kabul etmistir...

Kizlar gunaydin....bugun 27.gunum hala regli olmadim her sabah test yapiyorum....pazartesi bekliyo doktorum bakalim rabbim insallah dualarimi kabul etmistir...

Benimde 28.gün oldu adet tarihim geceli bugün 3.gün.. Olmadikca stres artıyor kaç gün daha beklemek gerek bu güne kadar hep erken davranıp test yapıyordum bu ay cesaret edemiyorum. Sürekli kontrole gittiğim bir drum da yok henüz. :-/

doktorunuz sperm sayısını artırmak ıcın sıze yol gosterıcektır zaten...ama esın bol bol havuc yesın ve sıkı pantolon falan gıymesın benım doktorum ole soledı pantolon harektı etkılermıs...

proxeed plus verdi kullandı ama gene bı faydası olmadı dun aksam keçiboynuzu kurune basladık bakalım Allah hayırlısıyla bı evlat verdın artık

Benimde 28.gün oldu adet tarihim geceli bugün 3.gün.. Olmadikca stres artıyor kaç gün daha beklemek gerek bu güne kadar hep erken davranıp test yapıyordum bu ay cesaret edemiyorum. Sürekli kontrole gittiğim bir drum da yok henüz. :-/

ben bugün sabah test yaptım ama bişey cıkmadı...tahmınlerıme göre benım de geçti adetım ama beklemek zorundayız....pazartesıye kadar beklıycem...doktorum öle soledı...rabbım hayırlısını versın hepimize...sabahları test yapmaya başlayabılırsın ıstersen her gün takıp et adetın gelene kadar ıns.gelmez :40:

canım benım daha çok erken bişi çıkıcanı sanmıyorum...benım adetım gectı gıbı bısey ama hala ç.ıkmıyo testte...pazartesıyı beklıycem doktorum ole dedı...en az 4-5 gün gecikmesi lazım

evet ama dayanamıyorum üstelik olumsuz olduğunuda düşünüyorum adet belirtilerim başladı :43: ovülasyonun üstündende tam 9 gün geçti 10 gün geçincemi belli oluyodu acaba

evet ama dayanamıyorum üstelik olumsuz olduğunuda düşünüyorum adet belirtilerim başladı :43: ovülasyonun üstündende tam 9 gün geçti 10 gün geçincemi belli oluyodu acaba

ovulasyon ile ilgili bilgim yok inan seni yanıltmak istemem...ama kendını dinleme boşver...olcakla ölücen önüne geçemezsin...Allahın bir bildiği vardır mutlaka...ve asla yalnız değilsın..ben de senın gıbı aynı durumdayım...ama sana öğüt veriyorum:1:

gectiğinden emınsen test yapmalın bence hemen...ben ıkı ay önce düşük yaptıgım için tarıhlerımı net bılemıyorum tutmuyo...ama sen emınsen yap hemen:49:

ben bugün sabah test yaptım ama bişey cıkmadı...tahmınlerıme göre benım de geçti adetım ama beklemek zorundayız....pazartesıye kadar beklıycem...doktorum öle soledı...rabbım hayırlısını versın hepimize...sabahları test yapmaya başlayabılırsın ıstersen her gün takıp et adetın gelene kadar ıns.gelmez :40:

Test yapacak cesareti bulamiyorum kendimde çünkü bugüne kadar beklesem ne zan test yapsam o gün adet oldum. Geçen ay da iki gün geç gelmişti bu ay 3.Gundeyim adet olucam korkusuyla kimseyle paylasiyorum :)

Back