• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyimmmm

sbdvav

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
66
21
3
Selam kızlarrrr hamileyimmm ilk ayki denememizde tutmadı ikinci ayda sadece 5 günlük sürede hamile kaldım ilk ay kasık ağrısı bel ağrısı yaşamıştım demekki vücut hazırlık yapmış bende o bir ay içinde sürekli burdaydım zor olacak diye kendimce düşüncelere girdim ama çok şükür bin maşallah hamileyimmm 🤩🤩

Selam kızlarrrr hamileyimmm ilk ayki denememizde tutmadı ikinci ayda sadece 5 günlük sürede hamile kaldım ilk ay kasık ağrısı bel ağrısı yaşamıştım demekki vücut hazırlık yapmış bende o bir ay içinde sürekli burdaydım zor olacak diye kendimce düşüncelere girdim ama çok şükür bin maşallah hamileyimmm 🤩🤩
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏

Gözün aydın olsun canım benim.Sağlıkla huzurla gelsin bebeğiniz 🙏🌸

Maşallah maşallah 5+3 günlük benimde kesem görüldü kalp atışını hangi hafta duydunuz hatırlıyormusunuz
Evet canım 6 hafta 3 günlüktü duyduğumda gelecek haftalar gittiğine sende duyarsın inşallah 🙏

Rabbim aratmamış ne güzel dek düz versin inşallah banada dua edermisin 🥹

İstiyordum ama şuanda karışık biraz duygularım.Rabbim her şeyin hayırlısını versin.Hakkımda nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun.Zaten yaşım 46 istesem de zor artık.

Back