• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyimmmm

sbdvav

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
30
11
3
Selam kızlarrrr hamileyimmm ilk ayki denememizde tutmadı ikinci ayda sadece 5 günlük sürede hamile kaldım ilk ay kasık ağrısı bel ağrısı yaşamıştım demekki vücut hazırlık yapmış bende o bir ay içinde sürekli burdaydım zor olacak diye kendimce düşüncelere girdim ama çok şükür bin maşallah hamileyimmm 🤩🤩

Selam kızlarrrr hamileyimmm ilk ayki denememizde tutmadı ikinci ayda sadece 5 günlük sürede hamile kaldım ilk ay kasık ağrısı bel ağrısı yaşamıştım demekki vücut hazırlık yapmış bende o bir ay içinde sürekli burdaydım zor olacak diye kendimce düşüncelere girdim ama çok şükür bin maşallah hamileyimmm 🤩🤩
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏

Gözün aydın olsun canım benim.Sağlıkla huzurla gelsin bebeğiniz 🙏🌸

Maşallah maşallah 5+3 günlük benimde kesem görüldü kalp atışını hangi hafta duydunuz hatırlıyormusunuz
Evet canım 6 hafta 3 günlüktü duyduğumda gelecek haftalar gittiğine sende duyarsın inşallah 🙏

Rabbim aratmamış ne güzel dek düz versin inşallah banada dua edermisin 🥹

İstiyordum ama şuanda karışık biraz duygularım.Rabbim her şeyin hayırlısını versin.Hakkımda nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun.Zaten yaşım 46 istesem de zor artık.

İstiyordum ama şuanda karışık biraz duygularım.Rabbim her şeyin hayırlısını versin.Hakkımda nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun.Zaten yaşım 46 istesem de zor artık.
Çok sevindim adınıza. Hayırlı evlat olsun 🫶❣️

Back