- 5 Ağustos 2014
- 430
- 104
- 48
- Konu Sahibi Yesilperiii
-
Canım cok sevindim insallah saglıkla kucagına alırs n bebegini bizede dua et bende 5senedir bekliyorum insallah bende en yakın zamanda mutlu haberimi paylasırım sizinle:)kizlar dun adet gunumdu bugun kan testi oldum 69.5 ciktii aradim doktoru gebesin ama cok yeni dedi.. 2 gun sonra: ) tekrar yapcaz ve degerlerime bakicaz.... sizce 69.5 azmi?
Tüm belirtileri yazmak istiyorum cünku ben cok bakmistim bu siteye... öncelikle iliskiden 1 hafta sonra kasik batmam oldu karnim agriyordu acayip sisti gaz dolu oldum resmensonra 1 agustos adet günümdü 2 gün kasik batmalari yasadim..bel agrisindan öldüm anlatamam goguslerimij sadece ucu agriyodu, koyulasmisti, kalinlasmisti... ve o dediginiz damarlar vardi... aksamlari usuyordum hemde vucudum esimin soylemiyle cok sicakti... test yapmistim dun negatifti ama bugun pozitifi gordum cok yenide olsa hamileyimmmmmmm
ben anestezili çektireceğim yani uyuyacağım hiç bir şey hissetmeyeceğim... bende izin alıp dinlenmeyi düşünüyorum hayırlısı hakkımızda... şuandada öyle karışık bir durum var ki bu gün çatlatma iğnesi yapılalı 10. gün ve benim dişim de implant vardı iltihaplanmış onun için düm dişimdem ameliyat geçirdim 8 tane dikiş var dün aldığım anestezi içimi kemiriyor resmen ve doktor 1000 lik antibiyotik verdi kullansam mı kullanmasam mı hiç bir fikrim yok ne yapayım test yaptırsam çıkar mıCnm hsg bnde cektirdm ekimde..zor bi islem ama acikkmi kapalimi baska turlu ogrenemiyoruz bn hsg cektirdim tuplerim acikmis cevremdeki herkes bosuna canini yaktirdin diye dusundu ama icim icimi yiycene en azindan ogrendim sorunlu olmadigimi..cnm bide ef e r hsg cektirirsen bi kac gun dinlen evde is ypma..ben kaynanamin evinde ydim bayram tmizligi yptim.6gun kanamam geldi cunku kendimi yormamam lazimdi; (
Cnm dun benim migrenim tuttu 2 kere dolarex agri kesici ictim ve netten arastirdim agri kesici ve antibiyotik ilk aylarda ya hep ya hic mis yani bi hucresine bile zarar verse bebek olusmuyo yada hic bi zarari yokmus..bence bi doktora sor ama nettede yazildigina gore bi zararı yok bnde dun cok hap ictim adetimede 9gun kaldi ama once bizim sagligimiz onemli nasipte hamilelik varsa anne olacaz verdigi ilaclarin gebelikte kullanimina bak bi zarari varmiben anestezili çektireceğim yani uyuyacağım hiç bir şey hissetmeyeceğim... bende izin alıp dinlenmeyi düşünüyorum hayırlısı hakkımızda... şuandada öyle karışık bir durum var ki bu gün çatlatma iğnesi yapılalı 10. gün ve benim dişim de implant vardı iltihaplanmış onun için düm dişimdem ameliyat geçirdim 8 tane dikiş var dün aldığım anestezi içimi kemiriyor resmen ve doktor 1000 lik antibiyotik verdi kullansam mı kullanmasam mı hiç bir fikrim yok ne yapayım test yaptırsam çıkar mı
Şimdi acilden geldim kan verdim sonuçları 2saat sonra çıkacak tabi gebelik olsada çıkarmı bilmiyorum 18 de çatlatma iğnesi olmuştum erken mi kan için bilmiyorum ama sonuca göre kullanayım antibiyotiği diye düşünüyorumCnm dun benim migrenim tuttu 2 kere dolarex agri kesici ictim ve netten arastirdim agri kesici ve antibiyotik ilk aylarda ya hep ya hic mis yani bi hucresine bile zarar verse bebek olusmuyo yada hic bi zarari yokmus..bence bi doktora sor ama nettede yazildigina gore bi zararı yok bnde dun cok hap ictim adetimede 9gun kaldi ama once bizim sagligimiz onemli nasipte hamilelik varsa anne olacaz verdigi ilaclarin gebelikte kullanimina bak bi zarari varmi
Cnm bnce gebelik varsada simdi cikmaz die düşünüyorum snuc ne cikti ins mutlu hberdir.dktr bisey demedimi ilaclari ic yada icme diye?[/QUOTE][QUOTE="is__sem, post: 39105160, member: 6Şimdi acilden geldim kan verdim sonuçları 2saat sonra çıkacak tabi gebelik olsada çıkarmı bilmiyorum 18 de çatlatma iğnesi olmuştum erken mi kan için bilmiyorum ama sonuca göre kullanayım antibiyotiği diye düşünüyorum
sonuç negatif çıktı her zaman ki gibi... kadın doğum acile gitmiştim oradaki doktor içebilirsin dedi bende dün akşam başladım antibiyotik içmeye... ben daha önce bi kimyasal gebelik geçirdim ondada bilmeden 2 kutu antibiyotik içmiştim sonra öğrendim hamileyim ama sonra kimyasal gebelikmiş...[/QUOTE]Cnm bnce gebelik varsada simdi cikmaz die düşünüyorum snuc ne cikti ins mutlu hberdir.dktr bisey demedimi ilaclari ic yada icme diye?
Gecmis olsun cnm ins hamile kalirsin adet gunune ne kadar var[/QUOTE]sonuç negatif çıktı her zaman ki gibi... kadın doğum acile gitmiştim oradaki doktor içebilirsin dedi bende dün akşam başladım antibiyotik içmeye... ben daha önce bi kimyasal gebelik geçirdim ondada bilmeden 2 kutu antibiyotik içmiştim sonra öğrendim hamileyim ama sonra kimyasal gebelikmiş...
1 şubat adet günüm bu gün de ayın 29 az kaldı hayırısı"is__sem, post: 39134962, member: 622596"]Gecmis olsun cnm ins hamile kalirsin adet gunune ne kadar var
:) çok hoşsun tatlım ya aynı sorun bende de var folik asit iştahımı açıyor benimde maşallahım var zaten kiloluyum iyice şişeceğim çocuk olana kadar :). Benimde ağrılarım var ara ara[/QUOTE]1 şubat adet günüm bu gün de ayın 29 az kaldı hayırısı
hyrlisi olsun cnm bnm 1 hafta kaldi adetime ayin 4unde olmam lazim ins adetolmam kasiklarimda dolgunluk hissi var ve adet olcakkisim gibi agriyo ve son 2gundr acayip istahim acildi zaten kiloluyum iyice kilo alcam; )
Ay tsk ederim bebemm..folikasiti bende kullaniyorum omu actiki istahimi ya aynen tombul anne olcaz:) çok hoşsun tatlım ya aynı sorun bende de var folik asit iştahımı açıyor benimde maşallahım var zaten kiloluyum iyice şişeceğim çocuk olana kadar :). Benimde ağrılarım var ara ara
olabilir iştahımız da açılmaya müsaitse :))) benim ki müsait :)) canım ya iğne yaptıktan sonra 14 gün sayıyoruz ya gebelik yoksa adet olunuyor ya şimdi o 14 günü iğne vurulduğumuz günden mi sayıyoruz yoksa 36 saat sonrasından mı işin içinden çıkamadım da :9 ben 18 ocakta iğne yaptırdım şimdi kaçıncı gündeyim :))[/QUOTE]Ay tsk ederim bebemm..folikasiti bende kullaniyorum omu actiki istahimi ya aynen tombul anne olcaz
Cnm bnm bildigim igneden 12gun sonra kanda gebelik olup olmadigi cikiyodu adetine kac gun var igne olali 2 hafta olmus bnce kanda cikar ama garanti olsun diyosan adetinin en 1gun geciksin test yap ama kan testi yap.idrar yaniltiyomus banada haber ver arkadasim hakkinda hyirlisi olur insolabilir iştahımız da açılmaya müsaitse :))) benim ki müsait :)) canım ya iğne yaptıktan sonra 14 gün sayıyoruz ya gebelik yoksa adet olunuyor ya şimdi o 14 günü iğne vurulduğumuz günden mi sayıyoruz yoksa 36 saat sonrasından mı işin içinden çıkamadım da :9 ben 18 ocakta iğne yaptırdım şimdi kaçıncı gündeyim :))
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı bu gün adet günüm henüz olmadım ama ara ara sancım var oldum olacağım gibi bende merakla bekliyorum Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin zamanı gelince...[/QUOTE]Cnm bnm bildigim igneden 12gun sonra kanda gebelik olup olmadigi cikiyodu adetine kac gun var igne olali 2 hafta olmus bnce kanda cikar ama garanti olsun diyosan adetinin en 1gun geciksin test yap ama kan testi yap.idrar yaniltiyomus banada haber ver arkadasim hakkinda hyirlisi olur ins
Amin cnm benmde bat 4 subat doktor adetinin 2ci gunu gel demisti adet olunca gidicem ins.nolcaksa sikildim ya heray yumurtalarima bakilio filan elalem bi tecavuzde şipta hamile kaliyo bizim içimizde barajlar kuruldu hala hamile kalamiyoruzAmin canım hepimizin hakkında hayırlısı bu gün adet günüm henüz olmadım ama ara ara sancım var oldum olacağım gibi bende merakla bekliyorum Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin zamanı gelince...
aynen ya demekki bir şeyi çok istememek gerek bende bu gün adet oldum 10 şubatta hgs çektireceğim sonrasında da 2 ay ara vermeyi düşünüyoruz çünkü her ay umutlanıp sonra hüsrana uğramak çok etkiliyor...[/QUOTE]Amin cnm benmde bat 4 subat doktor adetinin 2ci gunu gel demisti adet olunca gidicem ins.nolcaksa sikildim ya heray yumurtalarima bakilio filan elalem bi tecavuzde şipta hamile kaliyo bizim içimizde barajlar kuruldu hala hamile kalamiyoruz
Cnm bnce bi kan testi yap yerlesme kanamasi olabilirkızlar iyi akşamlar son regl tarihim 16ocak bu ay 13 civarı olmam gerekir adetime 9 gün var ama pazar günü kahverengi kanamam başladı ve devem ediyor aslında çok değil ama rahatsız edici başına böyle birşey gelen var mı? kasıklarımda ara ara sancılar var aşrı mide yanması çekiyorum ve ağrısı pazar gününden beri günlerim iğrenç geçiyor hastaneye gitmeyede artık korkuyorum böyle bısey yasayan oldu mu
Cnm bnce bi kan testi yap yerlesme kanamasi olabilirkızlar iyi akşamlar son regl tarihim 16ocak bu ay 13 civarı olmam gerekir adetime 9 gün var ama pazar günü kahverengi kanamam başladı ve devem ediyor aslında çok değil ama rahatsız edici başına böyle birşey gelen var mı? kasıklarımda ara ara sancılar var aşrı mide yanması çekiyorum ve ağrısı pazar gününden beri günlerim iğrenç geçiyor hastaneye gitmeyede artık korkuyorum böyle bısey yasayan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?