hamileyimmmm tüm belirtiler dogruymus

Canım cok sevindim insallah saglıkla kucagına alırs n bebegini bizede dua et bende 5senedir bekliyorum insallah bende en yakın zamanda mutlu haberimi paylasırım sizinle:)

ben anestezili çektireceğim yani uyuyacağım hiç bir şey hissetmeyeceğim... bende izin alıp dinlenmeyi düşünüyorum hayırlısı hakkımızda... şuandada öyle karışık bir durum var ki bu gün çatlatma iğnesi yapılalı 10. gün ve benim dişim de implant vardı iltihaplanmış onun için düm dişimdem ameliyat geçirdim 8 tane dikiş var dün aldığım anestezi içimi kemiriyor resmen ve doktor 1000 lik antibiyotik verdi kullansam mı kullanmasam mı hiç bir fikrim yok ne yapayım test yaptırsam çıkar mı

Cnm dun benim migrenim tuttu 2 kere dolarex agri kesici ictim ve netten arastirdim agri kesici ve antibiyotik ilk aylarda ya hep ya hic mis yani bi hucresine bile zarar verse bebek olusmuyo yada hic bi zarari yokmus..bence bi doktora sor ama nettede yazildigina gore bi zararı yok bnde dun cok hap ictim adetimede 9gun kaldi ama once bizim sagligimiz onemli nasipte hamilelik varsa anne olacaz verdigi ilaclarin gebelikte kullanimina bak bi zarari varmi

Şimdi acilden geldim kan verdim sonuçları 2saat sonra çıkacak tabi gebelik olsada çıkarmı bilmiyorum 18 de çatlatma iğnesi olmuştum erken mi kan için bilmiyorum ama sonuca göre kullanayım antibiyotiği diye düşünüyorum

[QUOTE="is__sem, post: 39105160, member: 6Şimdi acilden geldim kan verdim sonuçları 2saat sonra çıkacak tabi gebelik olsada çıkarmı bilmiyorum 18 de çatlatma iğnesi olmuştum erken mi kan için bilmiyorum ama sonuca göre kullanayım antibiyotiği diye düşünüyorum[/QUOTE]
Cnm bnce gebelik varsada simdi cikmaz die düşünüyorum snuc ne cikti ins mutlu hberdir.dktr bisey demedimi ilaclari ic yada icme diye?

Cnm bnce gebelik varsada simdi cikmaz die düşünüyorum snuc ne cikti ins mutlu hberdir.dktr bisey demedimi ilaclari ic yada icme diye?[/QUOTE]
sonuç negatif çıktı her zaman ki gibi... kadın doğum acile gitmiştim oradaki doktor içebilirsin dedi bende dün akşam başladım antibiyotik içmeye... ben daha önce bi kimyasal gebelik geçirdim ondada bilmeden 2 kutu antibiyotik içmiştim sonra öğrendim hamileyim ama sonra kimyasal gebelikmiş...

Cnm bnce gebelik varsada simdi cikmaz die düşünüyorum snuc ne cikti ins mutlu hberdir.dktr bisey demedimi ilaclari ic yada icme diye?
sonuç negatif çıktı her zaman ki gibi... kadın doğum acile gitmiştim oradaki doktor içebilirsin dedi bende dün akşam başladım antibiyotik içmeye... ben daha önce bi kimyasal gebelik geçirdim ondada bilmeden 2 kutu antibiyotik içmiştim sonra öğrendim hamileyim ama sonra kimyasal gebelikmiş...[/QUOTE]
Gecmis olsun cnm ins hamile kalirsin adet gunune ne kadar var

Gecmis olsun cnm ins hamile kalirsin adet gunune ne kadar var[/QUOTE]
1 şubat adet günüm bu gün de ayın 29 az kaldı hayırısı hakkımızda elbet vardır bi zamanı...

"is__sem, post: 39134962, member: 622596"]Gecmis olsun cnm ins hamile kalirsin adet gunune ne kadar var[/QUOTE]
1 şubat adet günüm bu gün de ayın 29 az kaldı hayırısı
hyrlisi olsun cnm bnm 1 hafta kaldi adetime ayin 4unde olmam lazim ins adetolmam kasiklarimda dolgunluk hissi var ve adet olcakkisim gibi agriyo ve son 2gundr acayip istahim acildi zaten kiloluyum iyice kilo alcam; )

"is__sem, post: 39134962, member: 622596"]Gecmis olsun cnm ins hamile kalirsin adet gunune ne kadar var
1 şubat adet günüm bu gün de ayın 29 az kaldı hayırısı
hyrlisi olsun cnm bnm 1 hafta kaldi adetime ayin 4unde olmam lazim ins adetolmam kasiklarimda dolgunluk hissi var ve adet olcakkisim gibi agriyo ve son 2gundr acayip istahim acildi zaten kiloluyum iyice kilo alcam; )[/QUOTE]
:) çok hoşsun tatlım ya aynı sorun bende de var folik asit iştahımı açıyor benimde maşallahım var zaten kiloluyum iyice şişeceğim çocuk olana kadar :). Benimde ağrılarım var ara ara

:) çok hoşsun tatlım ya aynı sorun bende de var folik asit iştahımı açıyor benimde maşallahım var zaten kiloluyum iyice şişeceğim çocuk olana kadar :). Benimde ağrılarım var ara ara[/QUOTE]
Ay tsk ederim bebemm..folikasiti bende kullaniyorum omu actiki istahimi ya aynen tombul anne olcaz

:) çok hoşsun tatlım ya aynı sorun bende de var folik asit iştahımı açıyor benimde maşallahım var zaten kiloluyum iyice şişeceğim çocuk olana kadar :). Benimde ağrılarım var ara ara
Ay tsk ederim bebemm..folikasiti bende kullaniyorum omu actiki istahimi ya aynen tombul anne olcaz [/QUOTE]
olabilir iştahımız da açılmaya müsaitse :))) benim ki müsait :)) canım ya iğne yaptıktan sonra 14 gün sayıyoruz ya gebelik yoksa adet olunuyor ya şimdi o 14 günü iğne vurulduğumuz günden mi sayıyoruz yoksa 36 saat sonrasından mı işin içinden çıkamadım da :9 ben 18 ocakta iğne yaptırdım şimdi kaçıncı gündeyim :))

Ay tsk ederim bebemm..folikasiti bende kullaniyorum omu actiki istahimi ya aynen tombul anne olcaz
olabilir iştahımız da açılmaya müsaitse :))) benim ki müsait :)) canım ya iğne yaptıktan sonra 14 gün sayıyoruz ya gebelik yoksa adet olunuyor ya şimdi o 14 günü iğne vurulduğumuz günden mi sayıyoruz yoksa 36 saat sonrasından mı işin içinden çıkamadım da :9 ben 18 ocakta iğne yaptırdım şimdi kaçıncı gündeyim :))[/QUOTE]
Cnm bnm bildigim igneden 12gun sonra kanda gebelik olup olmadigi cikiyodu adetine kac gun var igne olali 2 hafta olmus bnce kanda cikar ama garanti olsun diyosan adetinin en 1gun geciksin test yap ama kan testi yap.idrar yaniltiyomus banada haber ver arkadasim hakkinda hyirlisi olur ins

Cnm bnm bildigim igneden 12gun sonra kanda gebelik olup olmadigi cikiyodu adetine kac gun var igne olali 2 hafta olmus bnce kanda cikar ama garanti olsun diyosan adetinin en 1gun geciksin test yap ama kan testi yap.idrar yaniltiyomus banada haber ver arkadasim hakkinda hyirlisi olur ins[/QUOTE]
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı bu gün adet günüm henüz olmadım ama ara ara sancım var oldum olacağım gibi bende merakla bekliyorum Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin zamanı gelince...

Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı bu gün adet günüm henüz olmadım ama ara ara sancım var oldum olacağım gibi bende merakla bekliyorum Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin zamanı gelince...[/QUOTE]
Amin cnm benmde bat 4 subat doktor adetinin 2ci gunu gel demisti adet olunca gidicem ins.nolcaksa sikildim ya heray yumurtalarima bakilio filan elalem bi tecavuzde şipta hamile kaliyo bizim içimizde barajlar kuruldu hala hamile kalamiyoruz

Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı bu gün adet günüm henüz olmadım ama ara ara sancım var oldum olacağım gibi bende merakla bekliyorum Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin zamanı gelince...
Amin cnm benmde bat 4 subat doktor adetinin 2ci gunu gel demisti adet olunca gidicem ins.nolcaksa sikildim ya heray yumurtalarima bakilio filan elalem bi tecavuzde şipta hamile kaliyo bizim içimizde barajlar kuruldu hala hamile kalamiyoruz [/QUOTE]
aynen ya demekki bir şeyi çok istememek gerek bende bu gün adet oldum 10 şubatta hgs çektireceğim sonrasında da 2 ay ara vermeyi düşünüyoruz çünkü her ay umutlanıp sonra hüsrana uğramak çok etkiliyor...

Amin cnm benmde bat 4 subat doktor adetinin 2ci gunu gel demisti adet olunca gidicem ins.nolcaksa sikildim ya heray yumurtalarima bakilio filan elalem bi tecavuzde şipta hamile kaliyo bizim içimizde barajlar kuruldu hala hamile kalamiyoruz
aynen ya demekki bir şeyi çok istememek gerek bende bu gün adet oldum 10 şubatta hgs çektireceğim sonrasında da 2 ay ara vermeyi düşünüyoruz çünkü her ay umutlanıp sonra hüsrana uğramak çok etkiliyor...[/QUOTE]
Aynen cnm umutlandikca bebis gelmio ben buay ilac kullandim antibiyotik ti fitildi doktor subattaki adetinde gel dedi bizde bu ay yumurtlama gnlerini hesap etmeden yani bebis olsun diye degil kendi arzumuza gore birlikte olduk bakarsin hamile kalmisimdir cok heyecanliyim dunden veri acaba mi die icime kusku dustu cunku adetime 1 hafta kala hoguslerim siserdi adetime 3gun kala eski halini alirdi simdi adetime e gun kala goguslerim çok sertlesti ve yan bile yatamiyorum suratimda hic cikmadigi kadar sivilce cikti ve yagli bi cildim de yok..bakalım yarin adet gunum hayrlisi rabbim ol derse hersey olur bekliycem:)

kızlar iyi akşamlar son regl tarihim 16ocak bu ay 13 civarı olmam gerekir adetime 9 gün var ama pazar günü kahverengi kanamam başladı ve devem ediyor aslında çok değil ama rahatsız edici başına böyle birşey gelen var mı? kasıklarımda ara ara sancılar var aşrı mide yanması çekiyorum ve ağrısı pazar gününden beri günlerim iğrenç geçiyor hastaneye gitmeyede artık korkuyorum böyle bısey yasayan oldu mu

Cnm bnce bi kan testi yap yerlesme kanamasi olabilir

Cnm bnce bi kan testi yap yerlesme kanamasi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…