- 31 Ağustos 2014
- 1.186
- 704
- 163
- Konu Sahibi Yesilperiii
-
insalllaaaaaaahhhhhhh ama deger kafama takildi kesin deglmiİnsl degerlerin guzelce yukselirde cocugubu kucagina alirsin cnn hayirlu olsn banada dua edersen sevnrm bebegimiz olmuyorda ... Adim tuba hamilenin duasi kabul olurmus :)
insalllaaaaaaahhhhhhh ama deger kafama takildi kesin deglmi
hayırlısı olsun cnm inş istedigin gibi olur ve bir hafta sonra kesin sonuc olur bence ayn belirtiler bende de var benim adet tarihim 9 unda bekliyorum işte bakalm hayrlsı rabbim isteyen herkese versin..ayrca sürekli aclık hissinde oldu mu içim kıyılyor sankikizlar dun adet gunumdu bugun kan testi oldum 69.5 ciktii aradim doktoru gebesin ama cok yeni dedi.. 2 gun sonra tekrar yapcaz ve degerlerime bakicaz.... sizce 69.5 azmi?
Tüm belirtileri yazmak istiyorum cünku ben cok bakmistim bu siteye... öncelikle iliskiden 1 hafta sonra kasik batmam oldu karnim agriyordu acayip sisti gaz dolu oldum resmensonra 1 agustos adet günümdü 2 gün kasik batmalari yasadim..bel agrisindan öldüm anlatamam goguslerimij sadece ucu agriyodu, koyulasmisti, kalinlasmisti... ve o dediginiz damarlar vardi... aksamlari usuyordum hemde vucudum esimin soylemiyle cok sicakti... test yapmistim dun negatifti ama bugun pozitifi gordum cok yenide olsa hamileyimmmmmmm
vallahi oldu canim ya yemek yiodum 1 daatr guru gru sesler hahahahayırlısı olsun cnm inş istedigin gibi olur ve bir hafta sonra kesin sonuc olur bence ayn belirtiler bende de var benim adet tarihim 9 unda bekliyorum işte bakalm hayrlsı rabbim isteyen herkese versin..ayrca sürekli aclık hissinde oldu mu içim kıyılyor sanki
Evet kesn hamilesin yeni olan embriyonun 1-3 gün içerisinde tutunmuş olduğu. 2 şer gün aralıklarla test isteyebilir Dr un. Embriyonun gelişmesini görmek içininsalllaaaaaaahhhhhhh ama deger kafama takildi kesin deglmi
dogrudur cnm bizimde ilk denememiz çok şükür saglıgımzda bi sknt yok doktora fln da gittik 3haftadır braktk korunmayı bakalım hayrlısı bende 1 ahfta sonra yapacagm testi kesin rabbim hayrlısını versin:)vallahi oldu canim ya yemek yiodum 1 daatr guru gru sesler hahahaya benim cok yeni gebelik yarin degerim 2 katlanmis olur baska sorun olmasin ins ilkkez denedim 2 hafta once biraktm korunmayi ve hamileym allah herkese nasip etsin
adetin ne zamandogrudur cnm bizimde ilk denememiz çok şükür saglıgımzda bi sknt yok doktora fln da gittik 3haftadır braktk korunmayı bakalım hayrlısı bende 1 ahfta sonra yapacagm testi kesin rabbim hayrlısını versin:)
simdi tutunmus oluyor dimi ? aslinda korkmuyo degilimEvet kesn hamilesin yeni olan embriyonun 1-3 gün içerisinde tutunmuş olduğu. 2 şer gün aralıklarla test isteyebilir Dr un. Embriyonun gelişmesini görmek için
Evet fakat embryonun tutunmasından sonra gelişmesinde önemli yarın yapacağın test sonucu ünda değerlerin en az %50 artması gerekir iki katı diyorlar ama o anne adayına göre farklılıklar gösteriyor her anne adayının durumu aynı değildir. Yarınki değerin yükselmişse doktorun ya iki gün sonra bir daha yaptır diyecek veya 10 gün içerisinde kese görmeye sana randevu vereceksimdi tutunmus oluyor dimi ? aslinda korkmuyo degilim
ben yarın için aldım çagırmıştı yarın kese falan bakmaz ozaman dimi buarada çok sağolEvet fakat embryonun tutunmasından sonra gelişmesinde önemli yarın yapacağın test sonucu ünda değerlerin en az %50 artması gerekir iki katı diyorlar ama o anne adayına göre farklılıklar gösteriyor her anne adayının durumu aynı değildir. Yarınki değerin yükselmişse doktorun ya iki gün sonra bir daha yaptır diyecek veya 10 gün içerisinde kese görmeye sana randevu verecek
8inde olmam lazımadetin ne zaman
düzenliyse 2 gün sonrası git tabı bekleyebılırsen ::) ben dayanamamıştım8inde olmam lazım
Kese beta hcg 1500 civarında görülürben yarın için aldım çagırmıştı yarın kese falan bakmaz ozaman dimi buarada çok sağol
kasık agrım devam ediyor çok korkuyorummmKese beta hcg 1500 civarında görülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?