• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyimmmm tüm belirtiler dogruymus

Cok tesekkur ederim cevabin icin :KK66: tipki soyledigin gibi agrim dun gece basladi ve basladiginsan beri kendimi hamile gibi hissediyorum :) ama sonra daha cok erken diye de umitlenmek istemiyorum :KK43: ama seninde tipki benim gibi erkenden bu ağrı baslamis :) belki de ben de hamileyim yani inşallah :KK66: sen ne zaman test yaptiginda o
pozitifi görmüştün :)

Canim ben ağrılarım başladıktan sonra yaptımtabiki negatif cçıktı. Sonra adetime 2 gün kala yaptım silik çıktı arkasına kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif:) ama herkesin bole olmuyo tabiki kiminin adeti geçtikten sonra belli oluyomus:) bence sende biraz bekle adetine 2 gün kala basla:) negatif çıkarsa hemen üzülme tabiki biraz sabır sadece:)

Canim ben ağrılarım başladıktan sonra yaptımtabiki negatif cçıktı. Sonra adetime 2 gün kala yaptım silik çıktı arkasına kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif:) ama herkesin bole olmuyo tabiki kiminin adeti geçtikten sonra belli oluyomus:) bence sende biraz bekle adetine 2 gün kala basla:) negatif çıkarsa hemen üzülme tabiki biraz sabır sadece:)[/QUOT

Ay kizlar insallah bnde yakinda buraya yazarim.2 gun once beta hcg 28.98 di bakalim yarin bidaha kan vercem..ama hem heyecan hem korku var..

Haklisin cnm bende dantel ogrenmeyye basladim basortu oyaliycam henuz kiyilamayi ogrendim yakinda desene gecicem..bugun doktora gittim vajinamda yara var yine ilac verdi 3 cesit fitil ve antibiyotik yazmis.adetin bitince basla dedi..brde dun gittimde bnde hsg sonucumu kadinlik hormon sonuclarimi ve esimin sperm sayisi yazan tahlili istemisti hepsine bakti bugun hersey normal allaha sukur.bidahaki adetimin 2ci gunu gel dedi klomene basliycaz ins bu ay ilaçlar fayda ederde hamile kalirim klomen kullanmadan..klomen kullaninca o ay adet olana kadar kkarnim agriyo kasiklarimda devamli kramp oluo allah kendilinden hamile kalmami nasip etsin allah daha fazla aratmasin su aldigim gebelik kiyafetlerimi tez zamanda giymemi nasip etsin :KK66:
tatlım ne yaptın merak ettim bana bu ayda çatlatma iğnesi verdi doktorum iğne yapalı bu gün 6 gün oluyor eğer gebelik olmazsa rahim filmi çekeyim dedi doktorum... sen iğne yaptın mı bu ay...

Takmamaya calisiyorum ama basaramiyorum galiba memleketimden ailemdende cok uzak bi yerde yasiyorum psikiljim çökmüş durumda allah hic bir evladi ailesinden uzak biyerde ysatmasin suan altin bi kafesin icinde gibiyim; (
canım sen çalışmıyor musun? uzakta olma sebebin işin değil mi çok özel olmazsa hangi şehirdesin? bende uzaktayım tamam illaki aile aranıyor ama gündüz iştesin akşam kocanla yılda 3 kez gidiyoruz telefonda her gün konuşuyoruz falan... bu sebeplerle kendini yıpratma memleketinde bir ailen varsa eşin ve sende bi ailesiniz yalnız değilsin...

merhaba kızlar ekim ayında ben de şüphelenmiştim kist cıkmıştı ama su an hamileyimmmm.:)

Yaaa kızlarrr benimde tüm belirtilerim var beyaz akıntım kasıklarım fena sol tarafımda batma şişlik göğüslerim sızlıyo 1 haftadır reglime 3 gün var uff napıcam ben yaaa :(çok meraktayım

kizlar dun adet gunumdu bugun kan testi oldum 69.5 ciktii aradim doktoru gebesin ama cok yeni dedi.. 2 gun sonra tekrar yapcaz ve degerlerime bakicaz.... sizce 69.5 azmi?

Tüm belirtileri yazmak istiyorum cünku ben cok bakmistim bu siteye... öncelikle iliskiden 1 hafta sonra kasik batmam oldu karnim agriyordu acayip sisti gaz dolu oldum resmen :D sonra 1 agustos adet günümdü 2 gün kasik batmalari yasadim..bel agrisindan öldüm anlatamam goguslerimij sadece ucu agriyodu, koyulasmisti, kalinlasmisti... ve o dediginiz damarlar vardi... aksamlari usuyordum hemde vucudum esimin soylemiyle cok sicakti... test yapmistim dun negatifti ama bugun pozitifi gordum cok yenide olsa hamileyimmmmmmm

tebrik ederim :) hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :)))
hemen hemen aynı belirtileri yaşamışız :) bende 2 gündür test yapıyorum pozitif. kan testi için sabah dr gittim sonucunu bekliyorum. ultrasonda görünmedi. folik hap verdimi sana doktor? bence bende hamileyim :anneadayı::nazar::KK46:

tatlım ne yaptın merak ettim bana bu ayda çatlatma iğnesi verdi doktorum iğne yapalı bu gün 6 gün oluyor eğer gebelik olmazsa rahim filmi çekeyim dedi doktorum... sen iğne yaptın mı bu ay...
cnm bende vajinal bakteri var evlendiğimden beri sürekli yeniliyo..çatlatma iğnem işe yaramadı ya aralıkta..doktor vajina iltihapı için 3 çşit fitil ve antibiyotik verdi önce iltihapı halledelim şubattaki adetinin 2ci günü gel dedi ama dün doktorumun başhekim olcağını öğrendim çok sevmiştim onu şimdi işin yoksa başka doktora dert anlat sil baştann velasıl yani şubatta gidicem inşallah adet olmamda bebişimi görmeye giderim.bu ay ilişkiye girerken bebek için değil kendim için girdim belki bu rahatlk işe yaramıştır çünkü ben çok stres yapıyorum :( inşallah senin bebişin gelir cnmmmmm

canım sen çalışmıyor musun? uzakta olma sebebin işin değil mi çok özel olmazsa hangi şehirdesin? bende uzaktayım tamam illaki aile aranıyor ama gündüz iştesin akşam kocanla yılda 3 kez gidiyoruz telefonda her gün konuşuyoruz falan... bu sebeplerle kendini yıpratma memleketinde bir ailen varsa eşin ve sende bi ailesiniz yalnız değilsin...
canım ben çalışmıyorum eşimin tayini buraya çıkmış biz bingöldeyiz tayinimizin çıkması için hergün dua ediyorum..eşimin muafakatı verilirse bartına gitmeyi düşünüyoruz bartın eşime onay verdi ama burdaki müdürün bi imzasına bakıyo :( biz aslen Zonguldaklıyız eşimle..şuan ailemizden 1100 km uzaktayız ve her gidişimizde çok yol parası oluyo ve yeni evliyiz zaten düğün borcu ödüyoruz bir yandan uçak bileti otobüs bileti oyüzden senede 2 kez anca gidiyoruz anlycann herşey üst üste geliyor hem burdan gitmek istiyorum hem anne olmak istiyorum şuan istediğim hiç bişeyy olmuyo rabbimin imtihanı galiba :( sen hngi şehirdesin

canım ben çalışmıyorum eşimin tayini buraya çıkmış biz bingöldeyiz tayinimizin çıkması için hergün dua ediyorum..eşimin muafakatı verilirse bartına gitmeyi düşünüyoruz bartın eşime onay verdi ama burdaki müdürün bi imzasına bakıyo :( biz aslen Zonguldaklıyız eşimle..şuan ailemizden 1100 km uzaktayız ve her gidişimizde çok yol parası oluyo ve yeni evliyiz zaten düğün borcu ödüyoruz bir yandan uçak bileti otobüs bileti oyüzden senede 2 kez anca gidiyoruz anlycann herşey üst üste geliyor hem burdan gitmek istiyorum hem anne olmak istiyorum şuan istediğim hiç bişeyy olmuyo rabbimin imtihanı galiba :( sen hngi şehirdesin
Allah yardımcınız olsun bizde erzurum merkezdeyiz ama doğunun en iyi ili bende aslen kırıkkaleliyim eşimde sivaslı uzakta olmak sıkıntı tabi çok iyi biliyorum yol durumlarını inşallah tayininiz çıkar.... Allah gönlüne göre versin...

cnm bende vajinal bakteri var evlendiğimden beri sürekli yeniliyo..çatlatma iğnem işe yaramadı ya aralıkta..doktor vajina iltihapı için 3 çşit fitil ve antibiyotik verdi önce iltihapı halledelim şubattaki adetinin 2ci günü gel dedi ama dün doktorumun başhekim olcağını öğrendim çok sevmiştim onu şimdi işin yoksa başka doktora dert anlat sil baştann velasıl yani şubatta gidicem inşallah adet olmamda bebişimi görmeye giderim.bu ay ilişkiye girerken bebek için değil kendim için girdim belki bu rahatlk işe yaramıştır çünkü ben çok stres yapıyorum :( inşallah senin bebişin gelir cnmmmmm
İnş canım ama ben umutlu değilim kendi mi filme çok hazırladım hayırlısı hakkımızda... Kendini rahat hissetmek düşünmemek lazım ama elimizde değil işte...

Allah yardımcınız olsun bizde erzurum merkezdeyiz ama doğunun en iyi ili bende aslen kırıkkaleliyim eşimde sivaslı uzakta olmak sıkıntı tabi çok iyi biliyorum yol durumlarını inşallah tayininiz çıkar.... Allah gönlüne göre versin...
Bingolle sinir Erzurum yakinmisiz;) amin cnm ins gideriz saol

İnş canım ama ben umutlu değilim kendi mi filme çok hazırladım hayırlısı hakkımızda... Kendini rahat hissetmek düşünmemek lazım ama elimizde değil işte...
Kendini neye hazirladin o kismi anlamadim ama umut fakirin ekmeyiymis bizimde umudumuz bebek..umudunu kaybetme hayirlisiyla hepimiz bigun anne olucaz allahin izniyle;):110::anneadayı::KK46::KK46::KK46:

kızlar benden 4gun boyunca pembe kahverengı akıntı geldı adet sandm ben onu şuan kesıldı belkı sabah gellır blmyrm acaba ne olablr adetımde 1 hafta geçktı ama zatn adtm duzensız kıstımde var napcamı blmyrm acaba yerlesme kanaması olblr yasayan vrmı aranzda ?

Bingolle sinir Erzurum yakinmisiz:KK66: amin cnm ins gideriz saol
evet sınır çok ortak noktamız var :)) benim eşim de askerliğini zonguldakta yaptı :) rahim filmi çekelim dedi doktorum bu ay gebelik olmazsa bende olmayacak diye düşündüğüm içim rahim filmi çekilmeye hazırladım kendimi planları mı ona göre yapıyorum iznimi falan ayarlıyorum... hakkımızda hayırlısı elbet zamanı gelince nasip eder allah...

kızlar benden 4gun boyunca pembe kahverengı akıntı geldı adet sandm ben onu şuan kesıldı belkı sabah gellır blmyrm acaba ne olablr adetımde 1 hafta geçktı ama zatn adtm duzensız kıstımde var napcamı blmyrm acaba yerlesme kanaması olblr yasayan vrmı aranzda ?
canım bence doktora git geç döllenme olabilir yada hamilesindir kanaman oluyordur bence doktora gitmelisin her açıdan önlem almak için

merhaba gecen ay usg çekildim son adetim 26 aralık benim bu ay 19 da başlayarak kahverengi akıntım ve 22 sümüksü şekilde kahverengi akıntım geldi. yine bugunde akıntım devam ediyor kıst flan oluşmuş olabılır mı ? yoksa hsg'den mı kaynaklanıyor sizce regl tarihim de bugun herhangı bır belirtim yok gerci adet duzensızlıgı var

evet sınır çok ortak noktamız var :)) benim eşim de askerliğini zonguldakta yaptı :) rahim filmi çekelim dedi doktorum bu ay gebelik olmazsa bende olmayacak diye düşündüğüm içim rahim filmi çekilmeye hazırladım kendimi planları mı ona göre yapıyorum iznimi falan ayarlıyorum... hakkımızda hayırlısı elbet zamanı gelince nasip eder allah...
Cnm hsg bnde cektirdm ekimde..zor bi islem ama acikkmi kapalimi baska turlu ogrenemiyoruz bn hsg cektirdim tuplerim acikmis cevremdeki herkes bosuna canini yaktirdin diye dusundu ama icim icimi yiycene en azindan ogrendim sorunlu olmadigimi..cnm bide ef e r hsg cektirirsen bi kac gun dinlen evde is ypma..ben kaynanamin evinde ydim bayram tmizligi yptim.6gun kanamam geldi cunku kendimi yormamam lazimdi; (

Back
X