• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyimmmm tüm belirtiler dogruymus

arkadaşlar merhaba...
bende konuyla ilgili bilgi almak için girdim siteye. benim de adet günüm normalde 13 şubatta ve biz bu ay ilk kez denedik. 30 günde bir düzenli adet gördüğüm için yumurtlama tarihlerime göre denedik bir gün arayla. bende de benzer belirtiler var. örnegin gögüs ucu hassasiyeti, kasıklarda belli belirsiz ağrılar, gaz ve şişkinlik... normal testlerden yaptım bişey çıkmadı. adet günümü beklesem mi ki yoksa kan testi yaptırsam mı? beklemek çok stres yapıyor, uzun zamandır deneyenlere de allah sabır versin...

Valla canım bu her zaman olan belirtiler yani adet belirtilerin de de bu var cok fazla ümitlenme cunku sonrası kötü oluyor bence bekleme bekledikce hheveslenirsin hemen kan testi yaptır yine de inşallah hamilesindr

kızlar ayın 1'ınden berı kahverengı kanammvar normalde reglm 13 subat apzartesı kan tahlılıne gıdıcm yerlesme kanaması bu kadar uzun surermı ?

kızlar denemelerin 3. ayındayız. Yumurtlama günümden 1 gün sonra kasık ağrılarım başladı. hala da devam ediyor. Akıntım anormal arttı bembeyaz geliyor. bat 12 şubat. göğüs belirtilerim regl belirtim gibi ama oda yumurtlamadan hemen sonra başladı normalde battan 1 hafta önce başlardı. bu ay da olmadıysa soğan kürü deneyeceğim iltihap olabilir diye.

Bir de erken gebelik testini yarın yapsam mı sizce? 4 gün kalıyor bata

aynen ya demekki bir şeyi çok istememek gerek bende bu gün adet oldum 10 şubatta hgs çektireceğim sonrasında da 2 ay ara vermeyi düşünüyoruz çünkü her ay umutlanıp sonra hüsrana uğramak çok etkiliyor...
Aynen cnm umutlandikca bebis gelmio ben buay ilac kullandim antibiyotik ti fitildi doktor subattaki adetinde gel dedi bizde bu ay yumurtlama gnlerini hesap etmeden yani bebis olsun diye degil kendi arzumuza gore birlikte olduk bakarsin hamile kalmisimdir cok heyecanliyim dunden veri acaba mi die icime kusku dustu cunku adetime 1 hafta kala hoguslerim siserdi adetime 3gun kala eski halini alirdi simdi adetime e gun kala goguslerim çok sertlesti ve yan bile yatamiyorum suratimda hic cikmadigi kadar sivilce cikti ve yagli bi cildim de yok..bakalım yarin adet gunum hayrlisi rabbim ol derse hersey olur bekliycem:)[/QUOTE]
ne oldu sonucun gebelik varmı

Aynen cnm umutlandikca bebis gelmio ben buay ilac kullandim antibiyotik ti fitildi doktor subattaki adetinde gel dedi bizde bu ay yumurtlama gnlerini hesap etmeden yani bebis olsun diye degil kendi arzumuza gore birlikte olduk bakarsin hamile kalmisimdir cok heyecanliyim dunden veri acaba mi die icime kusku dustu cunku adetime 1 hafta kala hoguslerim siserdi adetime 3gun kala eski halini alirdi simdi adetime e gun kala goguslerim çok sertlesti ve yan bile yatamiyorum suratimda hic cikmadigi kadar sivilce cikti ve yagli bi cildim de yok..bakalım yarin adet gunum hayrlisi rabbim ol derse hersey olur bekliycem:)
ne oldu sonucun gebelik varmı[/QUOTE]
Malesef cnm adet oldum klomene basladim persembe ilac bitiyo doktor 2gun sonra yumurta takibine git dedi cumartesi acil bakarmiki pazrtsiyi bklersem gec kalirim diye korkuyorum

ben pazartesi beta hcg yaptırdım 121.5 çıktı başka hastanede 2 gün sonra tekrar yaptırdım 194,81 cıktı 2 ye katlamamış çok yavaş artıyor neden...
sanırım 4 haftalık gebeyim progesteron 18,7 cıktı normal mi
ama 9 cm kistim var en cok kafama takılan ca125 37.3 cıkmış referans aralığı 0-35 korktum açıkçası kanser miyim?

Kizlar merhaba. Bende bu ay cok iyi calistim cocuk icin. ultrasonda yumurtladigimi da gordum. Adetime 1 hafta var ve bir kac gundur ellerim ayaklarim.buz gibi. geceleri usuyorum. ve ellerim kuruyup catladi. Bide fazla sivilcelendim. Akintimda var acik sari arada sumuksu bi akinti oldu. Sizce hamilelik belirtisi olabilirmi? Boyle bisey yasayip da hamile kaldigini ogrenen varmi acaba?

Kizlar merhaba. Bende bu ay cok iyi calistim cocuk icin. ultrasonda yumurtladigimi da gordum. Adetime 1 hafta var ve bir kac gundur ellerim ayaklarim.buz gibi. geceleri usuyorum. ve ellerim kuruyup catladi. Bide fazla sivilcelendim. Akintimda var acik sari arada sumuksu bi akinti oldu. Sizce hamilelik belirtisi olabilirmi? Boyle bisey yasayip da hamile kaldigini ogrenen varmi acaba?
Dediklerinin hepsi aynen bende var. Ama pek umutlanamıyorum niyeyse. Adetime 10 gun kala sancım olurdu. Şuan 5 gün var hala adet belirtim de yok. Ama hamilelik varsa şok olurum.

Dediklerinin hepsi aynen bende var. Ama pek umutlanamıyorum niyeyse. Adetime 10 gun kala sancım olurdu. Şuan 5 gün var hala adet belirtim de yok. Ama hamilelik varsa şok olurum.
Mesela gogsumde agri olurdu her ay adet oncesi bu ay yok gibi. Belki olacak ama bilmiyorum. Bide kasikda az kramplar oluyot

Kizlar bende belirtilerimi yazayim. Aşırı gaz var resmen şiştim,ikinci olarak ayaklarım çok usuyor ayrıca kasiklarim cok agridi bu ay ve midemde bir siskinlik ve bulanti hissi oldu bugun. zaten klomen tedavisi görüyorum inşallah olur bu ay dua edelim kizlar hep dualarimdasiniz... bata bir hafta falan var

Kizlar bende belirtilerimi yazayim. Aşırı gaz var resmen şiştim,ikinci olarak ayaklarım çok usuyor ayrıca kasiklarim cok agridi bu ay ve midemde bir siskinlik ve bulanti hissi oldu bugun. zaten klomen tedavisi görüyorum inşallah olur bu ay dua edelim kizlar hep dualarimdasiniz... bata bir hafta falan var
Yaa Inshallah bende 13 aydir bekliyorum cocuk. Bendede kasiniyor ayaklarim kollarim bide kollarim ellerim kurudu. Geceleride titriyorum. Adetime 5 gun var Sabah isimi olctum 36.8 di

Yaa Inshallah bende 13 aydir bekliyorum cocuk. Bendede kasiniyor ayaklarim kollarim bide kollarim ellerim kurudu. Geceleride titriyorum. Adetime 5 gun var Sabah isimi olctum 36.8 di
Bende birbuçuk yıldır istiyorum bebis. O allah bu ay mutlu haberi ali caz hepimiz insallahhh

Back
X