Hamileyimmm

ppaattya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
173
29
28
Tedavi görüyorduk eşimden kaynaklı ve bu ay hamileyim. Test yaptım az önce 3 ayrı markadan ve hepsi pozitif. Heyecanlandım mutlu olduk çok ağladım. Çok korkuyorum şimdide ya birşey olursa? Düşük hastalık vs
. Eşimin morfolojisi sıfırdı çünkü genelde bu skintiyi çekenler düşürmüş veya kimyasala dönmüş. Korkuyorum arkadaşlar. Sanırım 14 -15 günlük daha kese falan görünmez değil mi? Bana dua edin lütfen, sağlıklı şekilde dunyaay getireyim. Çok uğraştık Allah her isteyene mücadele edene nasip etsin bana da...fotoğrafı atıyorum.

Eklentiler

• IMG_20250401_124010.webp
    IMG_20250401_124010.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 46
Hayırlı olsun kuzum önce hiç bisey olmucak negatif dusunme Allah ol derse hersey olur Rabbim sağ salim kucağına almak nasip eylesin Dualarimdasin 🤲🫶

Birde geçtiğimiz cuma tam kan ve idrar vermiştim. Yani 4 gün önce kanda negatif çıkmıştı gebelik. Tam kan herşey değerler iyi çıktı şükür ama idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum sanırım . Tehlikeli mi gebelik için öyle biliyorum

Hayırlı olsun kuzum önce hiç bisey olmucak negatif dusunme Allah ol derse hersey olur Rabbim sağ salim kucağına almak nasip eylesin Dualarimdasin 🤲🫶
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bayram sevinci oldu bana. Ama şimdiden annelik pskilojisi gibi ya birşey olursa ona düşüncesi ... Çünkü 4 yıldır evliyim 1.5-2 yıldır uğraşıyoruz. Daha dün bile bebek düşünmüyor musun artık diyen oldu akraba ziyaretinde. İçim ezile.ezile yok daha istemiyorum dedim. Olmuyor diyemedim... Allah'ım sağlıklı hayırlı şekilde nasip etsin devamını getirelim inşallah kaygilaniyorum

Birde geçtiğimiz cuma tam kan ve idrar vermiştim. Yani 4 gün önce kanda negatif çıkmıştı gebelik. Tam kan herşey değerler iyi çıktı şükür ama idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum sanırım . Tehlikeli mi gebelik için öyle biliyorum
Hayırlı olsun Allah kucağınızda göstersin inşallah. Korkutmak istemem ama enfeksiyon geçiriyorsanız önemli. Acile gidin bence ilaç verirler size uygun.

Tedavi görüyorduk eşimden kaynaklı ve bu ay hamileyim. Test yaptım az önce 3 ayrı markadan ve hepsi pozitif. Heyecanlandım mutlu olduk çok ağladım. Çok korkuyorum şimdide ya birşey olursa? Düşük hastalık vs
. Eşimin morfolojisi sıfırdı çünkü genelde bu skintiyi çekenler düşürmüş veya kimyasala dönmüş. Korkuyorum arkadaşlar. Sanırım 14 -15 günlük daha kese falan görünmez değil mi? Bana dua edin lütfen, sağlıklı şekilde dunyaay getireyim. Çok uğraştık Allah her isteyene mücadele edene nasip etsin bana da...fotoğrafı atıyorum.
Canım pozitif düşün lütfen hemen içine korku düşürme kese görünmesi için beta 1800leri geçmesi lazım . Stres yapma bak ben stresten düşük yaptım iyi düşün iyi olsun

Çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻🤍 Eşinizin spermlerinde hareket problemi de var mıydı? Herhangi bir takviye vs kullandınız mı?

Back
X