Kan testi için ne bekliyorsun ayol , ben adete 1 gün kala gittim yaptırdım 333,6 çıkmıştı beta :)kızlar bu günde geçerse adet günüm bitmiş olacak.adetten önce öğrenmekte telaş yapıyo insana. yinede adet olurmuyum endişesi kaplıyo içini. ve bi kaç gündür o mağluum göğüs ağrıları olmaya başladı ve damarlar çıktı doktora haftaya gidicez inş.
olduğumuz yerde hastane yok eşimde çalışıyor haftaya bi gün izin alacak.ben istiyorumki gitmişken dr. keseyide görelim sizce ne zaman gitmeliyim kese için beklenen adet günüm bugün yani 23 temmuz.Kan testi için ne bekliyorsun ayol , ben adete 1 gün kala gittim yaptırdım 333,6 çıkmıştı beta :)
keseyi görmek için en az 10 gun beklemelisinolduğumuz yerde hastane yok eşimde çalışıyor haftaya bi gün izin alacak.ben istiyorumki gitmişken dr. keseyide görelim sizce ne zaman gitmeliyim kese için beklenen adet günüm bugün yani 23 temmuz.
öyle yapayım sağolkeseyi görmek için en az 10 gun beklemelisin
evet silik bi çizgi görünüyor ama bikaç gün sonra tekrarla istersen emin olmak içinkızlar acil yardm!!!bu ay 3 gün geckmeyle adet oldum.adet btmnden snra 5 gün pembe akıntım oldu lekelenme seklnde.sag kasıgmda gergnlk var.ve karnm buyudu.ilk kez geckmem oldu bu ay test yapaym ddm sonuç bu ve hemen belrdi yanlş görmüyorm degl mi
bence test yap cnm ben adetten 5 gün önce silik çizgi ile öğrendimSlm hanimlar benimde sizlere bir sorum var lutfen yardim edin. Bende bebis istiyorum ve adetime iki gun var iki haftadir goguslerde hassasiyet var ve kasiklarda ara ara kramplar agrilar oluyordu, bugunde hafif kahverengi pembemsi lekelenmeler oldu ve pıhtı seklinde bisey de sizce hamile miyim test yapsam cikar mi ?
teşekkürlerTebrik ederim canim allah bir avazda kurtarsin
bence bebek var canım tebrik ederim:)yaptığım testin görüntüsü de şu şekilde : sizce 2.çizgi görünmüyor mu? kişiden kişiye değişebilir değil mi 2.çizginin görünmesi eczacı bayanda 2 test gösterdi birisi predictordu adet gününde de belli oluyor kesin sonuç diğerinde 1 hafta beklemeniz gerekir demişti ve bugün tam 1 hafta oldu yaptım sonuç bu
Canım keseye baktırmışsın anladığım kadarıyla benimde bakacaklar bu hafta içi acaba tehlikelimidir yaptırma diyor çevremdekiler bir sıkıntı yaşadınız mı yardımcı olursanız sevinirimselam herkese kızlar bu hafta kesemizi gördük.haftaya da kalp atışı ve bebeği görmek için randevu aldık.değişiklik olarak koku hassasiyetim başladı herkes herşey kokuyo sanki bana. sabahları da mide bulantısı yaşıyorum. öyle işte bebişimle yuvarlanıp gidiyoruz
ben keseyi görmezsem hiç rahat edemezdim canım.kesenin oluştuğu(dış gebelik) olmadığı boyutunun normal oluşunu görmek bunlar falan anne adayının kafasının rahat olmasını sağlar.zararı çok olsaydı doktorlar söylerdi zaten bunu.Canım keseye baktırmışsın anladığım kadarıyla benimde bakacaklar bu hafta içi acaba tehlikelimidir yaptırma diyor çevremdekiler bir sıkıntı yaşadınız mı yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?