sağol canım hala emin olamıyorum adetim geçmesini bekliyorumçok belirgin canım değerlerin de yüksektir hamilesin Allah tamamına erdirsin inş :))
teşekkür ederim umarım öyle olurtebrikler, inşallah kanda da değerin yüksek çıkar
bu gebelik testi sonucun değil mi? Ovülasyon testini ben hiç duymadımkızlar dün evde çubuk(strip) test yaptım nihayet ikinci çizgiyi görebildim.adetime 2 gün var. bide ovulasyon testi gebelik varsa çift çizgi çıkarmış onuda yaptım 2.çizgi daha yoğun çıktı.şimdi adetimin geçmesini beklicem inş tutmuştur bebeğim yaa. ve hala inanamıyorum, hamileyimdir dimi??
ince olan gebelik.diğeri ovulasyon testi. gebelik olunca çift çizgi çıkıyorbu gebelik testi sonucun değil mi? Ovülasyon testini ben hiç duymadım
teşekkür ederimGözün aydın
kızlar dün evde çubuk(strip) test yaptım nihayet ikinci çizgiyi görebildim.adetime 2 gün var. bide ovulasyon testi gebelik varsa çift çizgi çıkarmış onuda yaptım 2.çizgi daha yoğun çıktı.şimdi adetimin geçmesini beklicem inş tutmuştur bebeğim yaa. ve hala inanamıyorum, hamileyimdir dimi??
Tebrikler arkadaşım, inşallah sağlıkla,huzurla kucağına alırsın bebeğini.[/
inşallah arkadaşım çok teşekkür ederim
inşallah çok sağoluninşallah hamilesindir herşey istediğin gibi olsun :)
Kan testini beklemene gerek yok cnm, hamilesin Allahin izniyle.. Hayirli saglikli olur insaallah.sağol canım hala emin olamıyorum adetim geçmesini bekliyorum
kesin hamilesin canım tebriklerrrr =)ince olan gebelik.diğeri ovulasyon testi. gebelik olunca çift çizgi çıkıyor
çok sağolungözün aydın canım inş sağlıklı alırsın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?