- 9 Mayıs 2015
- 1.276
- 3.569
- 133
- Konu Sahibi Gulgonca86

Çok sevindim senin adına , Rabbim yüzünü güldürsün, kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bizede dua etmeyi unutma:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canimmbenimm,gormemek ne mumkunCanim benim cok sevindim senin adina.sakin kv falan kafaya takayim deme.hatta mumkunse yuzunu bile gorme.insallah sag salim kucagina alirsin bebisini..
Hatirladim seni cnm Allah saglikla dogurup buyutmeyi naasip etsin ins.cok sevindim lutfen bu defa kendine dikkat et ve kimseyi takma sadece saglinizi dusun.
Biliyorum cok zor yasadigin yer itibariyle.ama sen gormezden duymazdan gel bosver.bebisi dusunSagol canimmbenimm,gormemek ne mumkun((
Kizlar beni taniyanlar bilir,5 yildan beri bebek sahibi olmak icin yapmadigimiz tedavi,olmadigimiz ameliyat kalmadi,tup bebeklerim ikizlerimi,erken dogumla kaybetmistim 7 ay once,simdi yine tup bebek yaptirdim yine hamileyim sukurler olsun,benim icin dua edin ne olur bu sefer kucağıma alabileyim saglikla zamaninda,hepinize tesekkur ederim:)
Kizlar beni taniyanlar bilir,5 yildan beri bebek sahibi olmak icin yapmadigimiz tedavi,olmadigimiz ameliyat kalmadi,tup bebeklerim ikizlerimi,erken dogumla kaybetmistim 7 ay once,simdi yine tup bebek yaptirdim yine hamileyim sukurler olsun,benim icin dua edin ne olur bu sefer kucağıma alabileyim saglikla zamaninda,hepinize tesekkur ederim:)
Hem de eski konunuza yazmıştım çok yürekten dilemiştim o zaman, böyle güzel bir haber verdiğiniz için teşekkür ederim coook mutlu oldum adınıza![]()
Tebrikler cnm.Allah sana bagislasin yavrunu ins.bizlerede dua et.nerde yaptirdin cnm tupu?toplam nekadar tuttu?pko falanmiydi sorunun?
Allahım kucağını boş birakmasin, iki kolunda dolsun inşallah.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bol bol dua edin,pozitif olun artık dünya güzeli bir emanetiniz var :)
Ohh maşallah çok tatlı oluyor ikizler bakımı zor ama herşeye değer Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,evlat bambaşka birşey :)Aynen oyle ikide olabilirmis:)
Ohh maşallah çok tatlı oluyor ikizler bakımı zor ama herşeye değer Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,evlat bambaşka birşey :)
Dizi tanımıyorum ama ortak kaderler yaşamı sız neredeyse.. Bende doku doku 5 senelik evliyim çok düşüklerin oldu operasyonlar falan aman neyse geçmişi geçmişte bırakmak lazım değil mi ama.. Sizi Tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin.. Benimde az kaldı inşallah bende cennet kokulu yavruma Allahın izniyle sağ sağlim kavuşurum..Kizlar beni taniyanlar bilir,5 yildan beri bebek sahibi olmak icin yapmadigimiz tedavi,olmadigimiz ameliyat kalmadi,tup bebeklerim ikizlerimi,erken dogumla kaybetmistim 7 ay once,simdi yine tup bebek yaptirdim yine hamileyim sukurler olsun,benim icin dua edin ne olur bu sefer kucağıma alabileyim saglikla zamaninda,hepinize tesekkur ederim:)
MasaAllah ,aynen oyle:)Dizi tanımıyorum ama ortak kaderler yaşamı sız neredeyse.. Bende doku doku 5 senelik evliyim çok düşüklerin oldu operasyonlar falan aman neyse geçmişi geçmişte bırakmak lazım değil mi ama.. Sizi Tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin.. Benimde az kaldı inşallah bende cennet kokulu yavruma Allahın izniyle sağ sağlim kavuşurum..