• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMiLEYİM:)

Aa ne cok sevindim gecenlerde konuna yazmistim. Rabbim saglikla sihhatle zamanla yavrunu kucagina almayi nasip etsin insallah. Bir daha kotu seyler yasatmasin isteyen herkese nasip etsin aminn

Kizlar beni taniyanlar bilir,5 yildan beri bebek sahibi olmak icin yapmadigimiz tedavi,olmadigimiz ameliyat kalmadi,tup bebeklerim ikizlerimi,erken dogumla kaybetmistim 7 ay once,simdi yine tup bebek yaptirdim yine hamileyim sukurler olsun,benim icin dua edin ne olur bu sefer kucağıma alabileyim saglikla zamaninda,hepinize tesekkur ederim:)

Maşallah :nazar: çok sevindim adınıza Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi:anneadayı: :KK54:

Çok sevindim Gonca, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Hem de eski konunuza yazmıştım çok yürekten dilemiştim o zaman, böyle güzel bir haber verdiğiniz için teşekkür ederim coook mutlu oldum adınıza :KK68:

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bol bol dua edin,pozitif olun artık dünya güzeli bir emanetiniz var :)

Kizlar beni taniyanlar bilir,5 yildan beri bebek sahibi olmak icin yapmadigimiz tedavi,olmadigimiz ameliyat kalmadi,tup bebeklerim ikizlerimi,erken dogumla kaybetmistim 7 ay once,simdi yine tup bebek yaptirdim yine hamileyim sukurler olsun,benim icin dua edin ne olur bu sefer kucağıma alabileyim saglikla zamaninda,hepinize tesekkur ederim:)

Tebrikler cnm.Allah sana bagislasin yavrunu ins.bizlerede dua et.nerde yaptirdin cnm tupu?toplam nekadar tuttu?pko falanmiydi sorunun?

Hem de eski konunuza yazmıştım çok yürekten dilemiştim o zaman, böyle güzel bir haber verdiğiniz için teşekkür ederim coook mutlu oldum adınıza :KK68:

Ayy canimmm benimm,ben tesekkur ederim ilgine alakana,rabbim de sizin dileklerinizi gerceklestirsin tez zamanda:))

Ohh maşallah çok tatlı oluyor ikizler bakımı zor ama herşeye değer Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,evlat bambaşka birşey :)

Sagolun insaAllah,21 haftalik ikizlerimi kaybettim,bunlari alirim insaAllahh:(

Dizi tanımıyorum ama ortak kaderler yaşamı sız neredeyse.. Bende doku doku 5 senelik evliyim çok düşüklerin oldu operasyonlar falan aman neyse geçmişi geçmişte bırakmak lazım değil mi ama.. Sizi Tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin.. Benimde az kaldı inşallah bende cennet kokulu yavruma Allahın izniyle sağ sağlim kavuşurum..

Dizi tanımıyorum ama ortak kaderler yaşamı sız neredeyse.. Bende doku doku 5 senelik evliyim çok düşüklerin oldu operasyonlar falan aman neyse geçmişi geçmişte bırakmak lazım değil mi ama.. Sizi Tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin.. Benimde az kaldı inşallah bende cennet kokulu yavruma Allahın izniyle sağ sağlim kavuşurum..
MasaAllah ,aynen oyle:)

Back
X