Hamileyim :)

SedaVeRecep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
443
2
40
:nazar: Allahım herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhatle kucagıma almak nasip olur inşallahhhhh transferden sonra 8 gün test yaptırdım 50 çıktı bugün 10. günüm 100 çıktı Allahım inşallah bebişimi görmeyi nasip eder.. :nazar: :teytey: :teytey:

Tekrar gözün aydın canımmm İnşallah sorunsuz bi hamilelikle sağlıkla alırsın kucağına

tebrikler canım..
rabbim tamamına erdirsin..sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin...

tebrik ederim.insallah bebisini saglikli ve mutlu sekilde kucagina alirsin.o kadar icden ve heyecanla yazmissin ki mutlulugunu ben de heyecanlandim senin adina.allah anali babali vatanina ailesine hayirli evlat nasip etsin

Canım tebrikler :nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı bütün bebek bebek diye yanıp tutuşanların başına. Amin.. a.s.

canım tebrikler hayırlı olsun sag salim kucagına almayı nasip etsin mevlam uzun hayırlı saglıklı ömürler nasip etsin.......

canım benım ne güzel haberler bunlar gözün aydın sendekı sorun neyde canım bende ınşallah başlıycam artık tüp bebek tedavisine

canım eşimin sperm sayısı düşüktü morfolojisi kötüydü ilaç tedavisi oldu ama olmadı bizde mikroenejeksiyon yaptırdık. Allahım herkese nasip etsin inşallahh

sederecep hayırlı olsun canım darısı biz isteyenlerin başınada olsun
benimde pazartesi testim var ama negatif çıkacak diye çok korkuyorum adet belirtilerimin hepsini yaşıyorum şuanda, bacak ve bel ağrısıda eklenince üstüne dayanılacak gibi değil senin belirtilerin nelerdi yazarmızın biraz

X