Hamileyim,yaşadıklarım yüzünden psikolojim çökmek üzere

anladığım kdarı ile sana her konuda yardımcı ve destek olna bir eşin var, bu senin için çok iyi,,,
bu sebeble bebek doğunca, eşinle beraber bakabilirsiniz bebeğe,, yada sen sadece bebeğe bakarsın , eşin ev işlerinde yardımcı olur, zaten ilk bir kaç hafta kritik,,,, ama olur hal olur,,,
benim annem gelicek ama az kalabilecek, ama inan hiç endişelenmiyorum, hatta bebek doğdukdan bir kaç gün sonra gelsin ben kendim alışayım diyorum,,,
bence bu annelerin doğumda gelmesi 40 gün kalması iyi bir şey değil,,,,
bırak evin dağınık olsun,,, misafir gelene ikram olmayı versin,,,, hatta ve hatta misafirleri eve eşin evde olduğu zaman kabul et,,,
önemli olan bebeğin sen ve eşin,,,,,
annene de doğum yaptığını telefon açıp söylersin, buyur gel demezsin,, ne zaman uygunsan kapım sana açık dersin,,, ısrar etme yani,,,

Ben de hamileyim nasip olursa 24 hafta sonra cocugumu kucagıma alacagım dusunuyorum ne olursa olsun annenizin bu tavrına anlam veremiyorum elbetteki her anne cocugunun iyiligini ister ama siz zaten bir secim.yapmıssınız bu saatten sonra bu davranısları yersiz geliyor mutlulugunuzu istemesi gerekirken mutsuzlugunuza sebep oluyor annenizle iletis kurmanın bir yolunu bulmanız gerek ustelik tek cocuksunuz eminim size olan duskunlugu size yardımcı olacaktır

Maşallah anlattıklarınıza bakılırsa mükemmel bir eşiniz var . Adam iki işte çalışıyor evini geçindirmek için , size sevgisi ilgisi fazla ve bunuda size hissettiriyor . Ailenizin tüm olumsuzluklarını eşinizden çok siz sorun haline getiriyorsunuz farkındaysanız . En iyisi siz annenizi arayıp hatırını falan sorun ama yaşamınızın içine çok almayın . Kendisi olmak istediği kadar olsun . Konuştuktan sonra ise annem işte , her zaman ki hali diye kabullenip , üstünde durmayın , geçin. Eşinize de yansıtmayın . Mümkünse eşinizle de aynı ortamda fazla bulundurmayın . Aksi halde evliliğiniz zarar görür . Bir noktadan sonra eşinizin tahammül sınırıda tükenir .
Öncelik aileniz olsun yani eşiniz ve çocuğunuz .

Anneniz ve akrabalar kraliyet ailesinden falan mı?Ne bu hava?
Anneniz haklı olsa neyse diyeceğim ama anneniz için sakın yuvanızı bozmayın.Başka bir erkek olsa çoktan boşanmıştı,hatta böyle bir şey benim başıma gelse ben de boşanırdım hem de rezil ede ede..

senin yerinde olsam annemi bu sartlarda doguma cagirmam tam lohusalik zamani insanin fazlaca sinirlerinin ziplamaya en musait donemi annen gelir yine yapicagindan geri kalmazsa dogurduguna doguracagina pisman olursun esinle ustesinden gelirsin merak etme yurt disinda yasiyorum burda iki cocuk uc cocukla herkez bir sekilde idare ediyor sartlar musait olmayinca mecbur herseyi kendin yapabiliyorsun, kv. ile aran iyiise olmadi onu cagirirsin...annene sira gelince kusura bakma insanlara siniflara sokan kendini begenmis bir kadin imaji var sanki anneni esin konusunda cok ciddi sekilde uyarmalisin gerekirse tehdit et evliligin ve esinle ilgili olumsuz bir cumlesinde ne ara ne sor bir daha yuzumu goremezsin vs. de sen sert tepkiler verdikce yorum yapmaya cekinecektir.ananen teyzen veya diger ahbaplarin hangi cesaretle senin esin yada evliliginle ilgili olumsuz konusabiliyorlarki? soylenilenlere yumusak karsilarsan evleneli yirmi senede olsa devam ederler soylemeye, sert bir sekilde terslersen kimse bir daha soylemeye cesaret edemez bu kadar basit....bu zamanda arsiz saygisiz ukala olucaksinki degerin olsun esine Allah kolaylik versin el ustunde tutman gereken bir esin var

annen
annen müslüman mı?

anaerkil bir sülale oldukları anlaşılıyor sapına kadar da menfaatçi ..sırf kendilerini düşündüklerinden kızlarının evlenmesine müsade etmeyen tipler..hani annem anaannem teyzem bana düşkün olayı değil bu tek kelime tek söz MENFAAT..konu sahibi o anneden uzak dur..Vallahi yuvanı yıkmaktan zevk duyacaktır.

Annen cok abartiyor, senin annene gerekenleri soylemeden vazgecmeyecek..

Artik evlenmissin hamilesin bebek bekliyosun annen hala neyin pesinde ?
Esinle mutlusun kiymetini biliyo daha ne istiyor ki hayret bisey ..

Annen çok nankörmüş yalnız başka damat olsa yüzüne bakmaz.

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Evet anneme karşı daha sert bir tutum sergilemem gerekli ve bunu yapmaya başladım. Annem her şeyimizi ona sormamızı , hep ondan akıl almamızı , almazsak hata yapacağımızı söyler sorduğumuz zamanda çok fazla beklenti içerisinde olduğumuzu söyler. Açıkçası çok dediklerini umursamamalıyım, kendimi ve eşimi germemem lazım çünkü bir tutarı yok söylenilenlerin. En ufak şey bile başıma kakılır. Bir derdimi söylesem senin tercihindi ben demiştim olur.
Tespitiniz çok doğru çünkü onlara göre bana yaptıklarının karşılığını vermeliydim evlenerek elleri boşa çıkmış oldu onların gözünde. Menfaat ve hava atmak etrafa sorun bu evet.

Teyzeye pek laf edilmemiş, ben edeyim bari
O da hak ediyor çünkü, şatosuna selam yolluyorum, ben de onun asil olmadığını düşünüyorum

annene ne yapabilirsin bilmiyorum ama eşine iyi bak adam bunca şeye katlanıyorsa seni gerçekten seviyor demektir. Hayırlı bi kızın olsun ve sende mükemmel bi anne ol inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…