- 31 Aralık 2014
- 20
- 7
- 3
- 36
- Konu Sahibi ahsebastian
-
Allah sabır versinMaşallah eşin çok sabırlı ve destekçi seni arada bırakmaya çalışmamış hiçbir zaman, nazar değmesin Anneler bazen çocuklarının ne hissettiğini düşünmezler ama çocukları için en iyisini isterler. Annen de senin sadece refah içinde yaşamanı istemiş demek ki ama sen refah içinde mutsuz olsaydın ne olurdu onu da düşünseymiş keşke.. ama anne sonuçta.. torununu kucağına alınca değişir inşallah canım sadece bebeğini düşünmeye çalış sen
aminn tesekkur ederimm :) sizde haklısınız yani bir insana yüz kere bir sey soylenınce acaba dıyr doldurusa ıllakı gelıyor ..ama artık bebek var mutlu bır anne baba gormek ıster bence onu düşünerek annenizin yaptıklarına evet hımmm tamam yapın ve evınızde huzurlu olun :) insallah 2015 de hersey güzel olur sizin için...
Doğru söze ne denir ...Kabalığından, kibirli hallerinden, yaşına bakmayıp çocukça takındığı tavırlardan
kültür akıyor maşallah selamlarımı iletin..
Çok teşekkür ederim .Hakkınızda hayırlısı. Bence annenize tavrınızı koyun. Bu şekilde devam ederlerse bir süre sonra sizinde eşinize olan yaklaşımınız değişebilir. Bilinçaltı diye bir şey var. Allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Kimse k.baköasın böyle annenin haddini bildirirdim..
sanane,hayatıma karsma derdim bir guzel azarlardım benimle birlikte esimi seveceksen sev sevmeyeceksen kapı orda derdim..
ben cocugumun babasını böyle bu sekilde ezdırmezdim günahtır yaa..
adama acıdım..
Evet tavrımı koyuyorum ama daha da katılaştırmam lazım sanırım çünkü şu anki tavrım yeterli gelmiyor.Annenize artik tavrinizi koymanin vakti gelmis de gecmemis mi sizce?fazlasiyla taviz vermissiniz,o da onlardan vazgecemeyeceginizi dusunerek ustunuze geldikce gelmis.o cenderede de olan esinize olmus.ne guzel evliliginiz var,annenize ve digerlerine kurban etmeyin.eger anneniz sizi o kadar cok seviyorsa zaten geri adimi o atacaktir...
Bakin allah korusun. Oldu da bosandiniz,annenizin kollarini acarak size hosgeldin diyecegini hic sanmiyorum.bosandiktan sonra da o hatayi habire yuzunuze vurup duracak.ya cocugunuzun ruh halini dusunebiliyor musunuz?doktor muhendis olanlarin hepsi adam mi oluyor acaba:)Evet tavrımı koyuyorum ama daha da katılaştırmam lazım sanırım çünkü şu anki tavrım yeterli gelmiyor.
Annem ona karşı suçluluk duymamı ve kendince eşimin yoksunluklarından ötürü (ev, sabit iş gibi yoksunluklar) hep alttan almam gerektiğini ve bir gün onların bana lazım olacağını onlara iyi davranmam gerektiğini lanse ediyor tavırlarıyla.
Evet annemi tanıdınız bile biraz :) Boşansam da yuvanı dağıttın, iyi çocuktu olur. Hele tel.de niye evlendin diye ağlayan annanem boşandım diye kanser olur . Bende boşanmış aile çocuğuyum asla böyle bir şeye izin vermem Allah göstermesin.Bakin allah korusun. Oldu da bosandiniz,annenizin kollarini acarak size hosgeldin diyecegini hic sanmiyorum.bosandiktan sonra da o hatayi habire yuzunuze vurup duracak.ya cocugunuzun ruh halini dusunebiliyor musunuz?doktor muhendis olanlarin hepsi adam mi oluyor acaba:)
Çok teşekkür ederim amin Allah eksikliklerini göstermesin. Allah sizin de hamileliğinizi tamamına erdirsin inşallah . Evet gelip tekrar beni sıkıntıya sokmasındansa gelmemesi maalesef daha hayırlı.uzuldum gercekten..allah eslerimizi basimzdan eksik etmesin..benmkilerde bosandilr babam yuznden.annem calsmk zorunda ve kardeslermde var kucuk..aylar sonra babamla konstm bgn ..hamileyken insann en cok annesine ihtiyaci oluyrmus bunu anldm ve suan aglayarak okudm ..bnm annecmde gelmeye can atiyor ama isten cikarilma riskindn gelmesn istiyorm oda tedrgn zqten..doguma belli bile degil..kiminn annesi babasi kv si yuzndn kiminn baska sebep..ama dedm ya rabbim eslerimizi basimzdn eksik etmesn huzur saglik versin yuvalarimzda..arkadsm kader diyorum..eger gelmk istemiosada gelmesn lohusaliginizi skntida gecirip allah korusn sutunuz azalr stresten.dogumn zamanini biliyr zaten ..allah bir agrida kurtarsin hayirli saglikli dogumlar
Evet annem de öyleydi ben evlenmeden biri sorsa falan ortalığı yıkardı. Aynen dediğiniz gibi kim olsa bir şey bulacaktı ama yoruldum artık. Maalesef bencillik var beni okutup büyüttüğü için ona borcum olduğunu düşünüyor. Ama takmamaya çalışacağım ve daha sert bir tutum sergileyeceğim. Allahtan ayrı şehirlerdeyiz.Canim ya, annen seninle yaslanmayi planliyordu galiba, bence kimle evlensen bir kusur bulacak, huzursuzluk cikaracakti.
Bosver, duymamazliktan gelmeyi ogren, eninde sonunda kabullenecek. Sen doldurusa gelip evinde huzurunu kacirma. Masallah esin ne kadar iyiymis.
Var boyle anneler. 30 kusur yasinda bir arkadasim, ben evlenince diye bir cumle kurmus gecen, annesini acayip paniklemis, noldu, birimi var, nerden cikti, sen evlenirsen bana kim bakicak demis. Nasil bir bencillik bu.
Insallah dogumun cok guzel gecer. Yuvanda mutlu olmaya bak, sen izin vermedikce kimse seni uzemez. Annenin uzuntusunde asla senin bir rolun yok. Sanki bosanip donsen mutlu olacak gibi... Rabbim biraz merhamet versin kalbine. Iki kisi + bir yavrunun mutlulugu soz konusu iken, yaptigi kaprisler cok bos, cok yersiz.
Bir huzursuzluk ya da bir sorunum olsa asla anneme belli etmem yoksa beni paralıyor. Aynen dediğiniz gibi önce kendi yuvam, bebeğim, eşim...Umarım bebek olunca da biraz düzelir ama sanmıyorum sonuçta bunları bana hamileyken yapıyor.anne degil cadı resmen yazık nasıl yapıyo bunları sana ya.. huzur varken huzursuzluk çıkarcagına huzur yokken orta yolu bulması onun görevi.. yazık bazıları aileden çekiyo bazıları kocadan sen ailenden çekiyosun canım kendını kocana ve kızına ada annende bıraz yaşlanınca aklı başına gelir.
26 yas erken mi? 19 yasımda evlendim 18 yasından sonra reşitsin istediginle evlenirsin bu senin hayatını ..Ya biraz acele evlendim ya sanırım bendede biraz vicdan azabı oldu onu yalnız bıraktım falan diye annemde sağolsun çok güzel suçluluk duygusu verdi üzerime. Sanki sen beni bıraktın ben her istediğimi derim gibi oldu. Eşimde tek kaldı, yaşlı, kırma ,üzme , vs.. filan dedi ama sonra çok abarttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?