• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve sanırım aldatılıyorum...

sabahtan beri neler düşünmüştük oysa :KK70::KK70:
Konu sahibi kac yasinda cok merak ettim :D cunku bundan 1.5 yil faln once 18 yasindaki kiz kardesim sevgilisyle neden o kizin resmini begendin diye tartisiyordu aklima o geldi :D cok ergenik bi durum degilmi allah askina :D dur bende esime kusucem sogucam ondan sabah komsumuzun kizinin fotosunu likelamis :D

tamam doğruyu sölüyosun bunu kabul etmemen de çok doğal ama insan bununla yüzleştiği anda ne yapacağını bilmiyo hele çocuğu varsa senin çocuğun varmı bilmiyorum ama inan bunu kararını çok zor veriyosun ve ben şuna kızıyorum kadın derdini anlatmış siz kadını çok sert tepkiyle karşılıyosunuz napsın şimdi kadın mı suçlu
Ya yapmayin bu yuzu kocaniza vermeyin benim isterse 10 cocugum olsun aldattigi an biter benim icin bosanmak kolay degil ama oyle bir insanla ayni evde yasamak daha zor. Boyle esine yapistiriciyla bagli asla ayrilmam diyenleri kocasi neden aldatmasin? Kaybetme korkusu bile olmaz ki adamin.

Ya yapmayin bu yuzu kocaniza vermeyin benim isterse 10 cocugum olsun aldattigi an biter benim icin bosanmak kolay degil ama oyle bir insanla ayni evde yasamak daha zor. Boyle esine yapistiriciyla bagli asla ayrilmam diyenleri kocasi neden aldatmasin? Kaybetme korkusu bile olmaz ki adamin.
yüz vermiyoruz hıh aynen bende böle diyodum vallahide olmuyor billahide olmuyor :) çocukla ne alaksı var diyodum belalı illet birine kapılınca işte

Konu sahibi kac yasinda cok merak ettim :KK70: cunku bundan 1.5 yil faln once 18 yasindaki kiz kardesim sevgilisyle neden o kizin resmini begendin diye tartisiyordu aklima o geldi :KK70: cok ergenik bi durum degilmi allah askina :KK70: dur bende esime kusucem sogucam ondan sabah komsumuzun kizinin fotosunu likelamis :KK70:
hormonlardan diye umuyorum :KK70::KK70:
yoksa hiç normal değil :KK70:

Umarim basiniza gelmemistir cok zor bi durumdur yasamadim ama tahmin edebiliyorum. Olmuyor demeyin olur neden olmasin deyin kimse sizden daha onemli degil unutmayin
bir büyüğüm derdi ki aklından hiç bir zaman acabayı çıkarma. belkide bunun esiri oldum. şu dönemde böyle şeyleri düşünem normal. ama daha fazla dayanamam önce konuşacağım aydınlığa kavuşsun. Bebeğime yazık olmasın.

Bide neden esinizin telini karistiyorsunuz anlamiyorum.. Guven olmayan iliski zaten yoktur benim gozumde.. 4 gun sonra 10 yil olacak esim hayatimda.. Hic telini karistirmadim.. Facebook sifresini istemedim.. Herkesin ozel alani olmali.. Aklinizda suphe olmamali.. Supheli davranislari olmadikca.. Esim telini hic saklamaz hep ortada.. Hic guvenlik sifresi olmadi(ikimizinde).. Hic sessize almaz.. Caldiginda yanimda konusur.. Durum boyle olunca hic karistirmadim.. O da benim telimi eline almaz.. Foto vs cekmek disinda.. Kendi ozel alanlarimiz olmali.. Herseyimizi didiklersek cabuk tukeniriz.. Bak onemsiz bi mesaj ruh halini alt ust etti.. Belki bende karistirsam yanlis anlicagim mesaj bulcam.. Bu isler aliskanlik yapar karistrmadan duramazsiniz arkadasim esinin hic bi yanlisi yokken paranoyalari yuzunden ask ile evlendigi adamdan bosandi.. Cunku adam bikmisti artik sucsuzken suclanmaktan.. Birbirinize guvenin.. En onemlisi kendinize guvenin.. Bariz bi aldatma gorunce basin tekmeyi.. Kuskuyla karistirmayla omur gecmez..

Bide neden esinizin telini karistiyorsunuz anlamiyorum.. Guven olmayan iliski zaten yoktur benim gozumde.. 4 gun sonra 10 yil olacak esim hayatimda.. Hic telini karistirmadim.. Facebook sifresini istemedim.. Herkesin ozel alani olmali.. Aklinizda suphe olmamali.. Supheli davranislari olmadikca.. Esim telini hic saklamaz hep ortada.. Hic guvenlik sifresi olmadi(ikimizinde).. Hic sessize almaz.. Caldiginda yanimda konusur.. Durum boyle olunca hic karistirmadim.. O da benim telimi eline almaz.. Foto vs cekmek disinda.. Kendi ozel alanlarimiz olmali.. Herseyimizi didiklersek cabuk tukeniriz.. Bak onemsiz bi mesaj ruh halini alt ust etti.. Belki bende karistirsam yanlis anlicagim mesaj bulcam.. Bu isler aliskanlik yapar karistrmadan duramazsiniz arkadasim esinin hic bi yanlisi yokken paranoyalari yuzunden ask ile evlendigi adamdan bosandi.. Cunku adam bikmisti artik sucsuzken suclanmaktan.. Birbirinize guvenin.. En onemlisi kendinize guvenin.. Bariz bi aldatma gorunce basin tekmeyi.. Kuskuyla karistirmayla omur gecmez..

Back