• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve sanırım aldatılıyorum...

Bide neden esinizin telini karistiyorsunuz anlamiyorum.. Guven olmayan iliski zaten yoktur benim gozumde.. 4 gun sonra 10 yil olacak esim hayatimda.. Hic telini karistirmadim.. Facebook sifresini istemedim.. Herkesin ozel alani olmali.. Aklinizda suphe olmamali.. Supheli davranislari olmadikca.. Esim telini hic saklamaz hep ortada.. Hic guvenlik sifresi olmadi(ikimizinde).. Hic sessize almaz.. Caldiginda yanimda konusur.. Durum boyle olunca hic karistirmadim.. O da benim telimi eline almaz.. Foto vs cekmek disinda.. Kendi ozel alanlarimiz olmali.. Herseyimizi didiklersek cabuk tukeniriz.. Bak onemsiz bi mesaj ruh halini alt ust etti.. Belki bende karistirsam yanlis anlicagim mesaj bulcam.. Bu isler aliskanlik yapar karistrmadan duramazsiniz arkadasim esinin hic bi yanlisi yokken paranoyalari yuzunden ask ile evlendigi adamdan bosandi.. Cunku adam bikmisti artik sucsuzken suclanmaktan.. Birbirinize guvenin.. En onemlisi kendinize guvenin.. Bariz bi aldatma gorunce basin tekmeyi.. Kuskuyla karistirmayla omur gecmez..
benimde hiç karıştırma huyum yoktur. dediğiniz gibi özel alanları olmalı insanın bunada inandım. ama şeytan dürttü. yoksa yaptığım bişi değildir. asla ve asla şu ergen dediğiniz türler var ya şifre ister falan. o kafada değilim. olmadımda . bana oturup anlatsa böyle böyle bitirmek istiyorum. hay hay derim gider. Velhasıl oldu olan. kuşku adamı kemirir.

benimde hiç karıştırma huyum yoktur. dediğiniz gibi özel alanları olmalı insanın bunada inandım. ama şeytan dürttü. yoksa yaptığım bişi değildir. asla ve asla şu ergen dediğiniz türler var ya şifre ister falan. o kafada değilim. olmadımda . bana oturup anlatsa böyle böyle bitirmek istiyorum. hay hay derim gider. Velhasıl oldu olan. kuşku adamı kemirir.
Beni burda herkes bilir cok kiskancimdir ama senin icine kusku girmesin ortada aldatma mesaji falan yokki hem oyle konusmus olsalar esiniz sifre koyar silerdi yada mesaji

bir büyüğüm derdi ki aklından hiç bir zaman acabayı çıkarma. belkide bunun esiri oldum. şu dönemde böyle şeyleri düşünem normal. ama daha fazla dayanamam önce konuşacağım aydınlığa kavuşsun. Bebeğime yazık olmasın.
Sen bi önce aldattığına emin ol bence. Bir resim begendi diye aldatmış olmuyor.

Annem derki kusku tahtakurusu gibi yavas yavas yer bitirir.. Sor esine bu kiz kim de anlatsin.. Sonrada hayatina bak bebisin sendeki huzuru hissetsin.. Adamin supheli davranisida yokmuski ilgiliymis vs.. Yapma bunu

herkese teşekkür ederim. ilginiz için. bugünlük bana bu yetti. :KK16: umarım ilerde Aren bebeğimin güzelliklerinden konuşuruz.
gereksiz kuskularla ugrasagina hamile topiklerine bi ugra canim :) bebegine nasil iyi bakacagini ogrenirsin tecrubelilerden :) dogumdan sonrada 6. Takima bekleriz kilolardan kurtulup fit olmak icin :D

gereksiz kuskularla ugrasagina hamile topiklerine bi ugra canim :) bebegine nasil iyi bakacagini ogrenirsin tecrubelilerden :) dogumdan sonrada 6. Takima bekleriz kilolardan kurtulup fit olmak icin :KK70:
şuan 5. ayımız 5 kilo aldım. sonra alırsın diyorlar. Bu arda nasıl kullanılacağını bilmiyorum. Acemiyim biraz zamanla çözerim burayıda. :KK46:

Yazmadan gecemedim.
O kizla aldatsa o sekilde bisey yazmazdi kiz...
He bide begendi fotoyu tamam ama msj olarak begendigin fotoyu acik buldular demis bunu diyorsa samimi arkadasi olmali yok slm verdigim birine neden bunu soylim ki tepki almak istercesine.. yakinsa sen nedn tanimiyosun bana biraz sacma geldi soyledigin sey..

Ve cok tepki aldin bi donus yaptin gibime geldi eski aliskanliklar dedin cunku bence senin baska suphelerin var ustunu hormonlar diye orttun..

Buda benim fikrim.

Yazmadan gecemedim.
O kizla aldatsa o sekilde bisey yazmazdi kiz...
He bide begendi fotoyu tamam ama msj olarak begendigin fotoyu acik buldular demis bunu diyorsa samimi arkadasi olmali yok slm verdigim birine neden bunu soylim ki tepki almak istercesine.. yakinsa sen nedn tanimiyosun bana biraz sacma geldi soyledigin sey..

Ve cok tepki aldin bi donus yaptin gibime geldi eski aliskanliklar dedin cunku bence senin baska suphelerin var ustunu hormonlar diye orttun..

Buda benim fikrim.
Tepkiler olacak ki bende karar alırken değerlendirebileyim. Tanımıyorum bu kadınjı. Yarın öğreneceğim.

Neden yarin? Neden kadinlar bisey yakalayinca, ki siz pek bisey yakalamis degilsiniz en azindan anlattiginiz olayda, bigün ikigün bir hafta beklerler anlamiyorum... Bekleyince biseymi degisiyor? Simdi neden sormuyorsunuz? Anlamiyorum gercekten anlamiyorum...:ssz:

Back