- 11 Ağustos 2015
- 23
- 3
- 1
- Konu Sahibi sevgipapatya
benimde hiç karıştırma huyum yoktur. dediğiniz gibi özel alanları olmalı insanın bunada inandım. ama şeytan dürttü. yoksa yaptığım bişi değildir. asla ve asla şu ergen dediğiniz türler var ya şifre ister falan. o kafada değilim. olmadımda . bana oturup anlatsa böyle böyle bitirmek istiyorum. hay hay derim gider. Velhasıl oldu olan. kuşku adamı kemirir.Bide neden esinizin telini karistiyorsunuz anlamiyorum.. Guven olmayan iliski zaten yoktur benim gozumde.. 4 gun sonra 10 yil olacak esim hayatimda.. Hic telini karistirmadim.. Facebook sifresini istemedim.. Herkesin ozel alani olmali.. Aklinizda suphe olmamali.. Supheli davranislari olmadikca.. Esim telini hic saklamaz hep ortada.. Hic guvenlik sifresi olmadi(ikimizinde).. Hic sessize almaz.. Caldiginda yanimda konusur.. Durum boyle olunca hic karistirmadim.. O da benim telimi eline almaz.. Foto vs cekmek disinda.. Kendi ozel alanlarimiz olmali.. Herseyimizi didiklersek cabuk tukeniriz.. Bak onemsiz bi mesaj ruh halini alt ust etti.. Belki bende karistirsam yanlis anlicagim mesaj bulcam.. Bu isler aliskanlik yapar karistrmadan duramazsiniz arkadasim esinin hic bi yanlisi yokken paranoyalari yuzunden ask ile evlendigi adamdan bosandi.. Cunku adam bikmisti artik sucsuzken suclanmaktan.. Birbirinize guvenin.. En onemlisi kendinize guvenin.. Bariz bi aldatma gorunce basin tekmeyi.. Kuskuyla karistirmayla omur gecmez..