- Konu Sahibi PembeBeyaz
-
çok geçmiş olsun.benimde hamileligimin başında kanamam olmuştu.progestan verdi doktorum.sanırım 7.aya kadar da kullanacağım.evdemisin yorucu işler yapıyor musun yada sigara kullanıyormusun?bence bu dönemi dinlenerek geçir.umarım en kısa zamanda geçer.
bugun hastaneye gıttım renklı utrasyona gırdım utrasyona gore 6+1 gunluk cıktı gebelıgım kalp atısları var ama rıtım bozuklugu varmıs kafayı yemek uzereyım ne yapacagımı bılmıyorum
Korkma canım ins bisey olmaz.Dr un bilgilendirmistir mutlaka.Elinden geldiğincede Ya Mübdi ismini elini karnına koyarak oku.Çok faydası var dene bence.
bende 3,5aylık hamıleyım arkadaslar 1hafta once hafif kanamam oldugu için doktorum progestan.2tane ıgne ve vıtamın hapı verdı....benım placentam yanlış yerdeymiş aşağıdaymş o yuzden en kucuk bır sey de kanama olabılırmıs çok dıkkatlı olmam gerekıyomuş...sueklı yatmama gerekıyo bakalım 2hafta sonra tekrar kontrole gıdıcem..inşallah guzel haber alırm....doguma kadar boyle yatmak cok zor olcak cunkubu arada bel agrılarım var adet donemınde de olurdu boyle acaba bılgınız var mı:26:
Çok sükür ikimizde iyiyiz.İçerde çok az kanamam varmıs.Onlarda geldikten sonra ins bidaha gelmez.
aman talım 5 ayın kaldı say elı ayagı saglıklı kucagına alda yatman onemlı degıl
Oncelikle hepinize(hepimize)gecmisler olsun arkadaslar.Bende 5,5 haftalik hamileyken adet olurmuscasina sanci girmisti karnima ve hafif bir leke geldi odum kopmustu ama cok sukur bebegim iyiydi.9haftalikken yine tuvalette silerken hafif bir leke geldi yine cok korktum ve sancim yine vardi.Hastaneye gittim ve idrar yollarimda enfesksyon oldugunu ogrendim.Antibiyotik ictim ve karin agrilarim gecti.11 haftalik hamileyim ve dun yine pembe bile denilemeyecek aciklikta leke gordum odum koptu.Ama cok sukur gecti.Doktorumu aradim,dusukten suphelenmedigini ve beklemem gerektigini soyledi.Avrupada ne progesteron veriyorlar ne de igne veriyorlar.Kendimi,korkutmadan gunluk islerimi yapmaya calisiyorum..Dunyaya gelecekse yavrularimiz,bunu hicbir guc engelleyemez.Hersey Allahtan yapacak tek sey korkmamak,pozitif dusunmek,bol bol dua etmek..Pozitif dusunelim kizlar ki poztifi olsun. 21 mart randevum var bu arada dort gozle bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?