- Konu Sahibi PembeBeyaz
merhaba arkadaşlar..bende 12 haftalık hamileyim..tedaviyle hamile kaldım ve hamileliğimi adete 5 gün kala öğrendim..malesef sorunlarımda adet dönemimde başladı.önce kahverengi lekelenmelerim oldu.sürekli yattım,bol su içtim,sadece tuvalete kalktım.her hafta iğne vuruldum ve hergün 400 mg progesteron içtim.sonra lekelenmeler kanamaya çevirdi.2 defa kanama geçirdim.özellikle 2.si çok yoğundu.hatta dr muayene ederken yere kan sıçradı benden.o derece yoğundu.bi zaman sonra kanamalar kesildi.kanamalar geçti derken normal ultrason muayenesinde gebelik kesemin yanında kanama alanı gördü dr..bu düşük dedi kanaman başlarsa,parça gelirse gel dedi.bende çok güvendiğim bi doçent var ona gösterdim ultrason görüntüsünü.dr güldü şuan kanama var mı dedi yok dedim.bu kanama alanıysa o kan nerde peki dedi.o boşluk dedi.gebelik kesesinin yanında boşluk oluşabiliyormuş.neyse 2 hafta sonra o da geçti..bu dediklerimi 2 ay içinde yaşadım.şuan kanamam ve lekelenmem yok çok şükür.ama bende sürekli yatıyorum.haplara devam ve iğne oluyorum.diyceğim o ki hani bi laf vardır ya ölmeyen Allah öldürmez diye gerçekten öyle..ben 2,5 ay oldu hamileliğimi öğreneli ve bu süreçte 3 defa grip geçirdim.astımım var astım krizi geçirdim nefes alamadım..bu kanamalarımın yanında geçirdiklerimi saysam ohooo..siz içinizi ferah tutun..Allah a dua edin..dr ların her dediğine takılmayın inanmayın..aynı ultrason görüntüsüne bi dr düşük diyor,diğeri düşük değil boşluk diyor..sıkmayın canınızı..Allah hepimize sağlıkla doğum yapacağımız günleri nasip etsin inşallah..
Canım Çok geçmis olsun.Herseyin bası dua ins sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim hepimize:26:.