Hamileyim ve kanamam var :(

merhaba arkadaşlar..bende 12 haftalık hamileyim..tedaviyle hamile kaldım ve hamileliğimi adete 5 gün kala öğrendim..malesef sorunlarımda adet dönemimde başladı.önce kahverengi lekelenmelerim oldu.sürekli yattım,bol su içtim,sadece tuvalete kalktım.her hafta iğne vuruldum ve hergün 400 mg progesteron içtim.sonra lekelenmeler kanamaya çevirdi.2 defa kanama geçirdim.özellikle 2.si çok yoğundu.hatta dr muayene ederken yere kan sıçradı benden.o derece yoğundu.bi zaman sonra kanamalar kesildi.kanamalar geçti derken normal ultrason muayenesinde gebelik kesemin yanında kanama alanı gördü dr..bu düşük dedi kanaman başlarsa,parça gelirse gel dedi.bende çok güvendiğim bi doçent var ona gösterdim ultrason görüntüsünü.dr güldü şuan kanama var mı dedi yok dedim.bu kanama alanıysa o kan nerde peki dedi.o boşluk dedi.gebelik kesesinin yanında boşluk oluşabiliyormuş.neyse 2 hafta sonra o da geçti..bu dediklerimi 2 ay içinde yaşadım.şuan kanamam ve lekelenmem yok çok şükür.ama bende sürekli yatıyorum.haplara devam ve iğne oluyorum.diyceğim o ki hani bi laf vardır ya ölmeyen Allah öldürmez diye gerçekten öyle..ben 2,5 ay oldu hamileliğimi öğreneli ve bu süreçte 3 defa grip geçirdim.astımım var astım krizi geçirdim nefes alamadım..bu kanamalarımın yanında geçirdiklerimi saysam ohooo..siz içinizi ferah tutun..Allah a dua edin..dr ların her dediğine takılmayın inanmayın..aynı ultrason görüntüsüne bi dr düşük diyor,diğeri düşük değil boşluk diyor..sıkmayın canınızı..Allah hepimize sağlıkla doğum yapacağımız günleri nasip etsin inşallah..

Canım Çok geçmis olsun.Herseyin bası dua ins sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim hepimize:26:.

hepinize geçmiş olsun umarım kanamalarınız sıkıntılarınız geçer inş....Rabbimin izniyle.....

canım benımde bugun uyandığımda kanamm oldu ama çok deil adetime 1 hafta var .sizn bu kanamanız adet gününüz geçtikten sonramı oldu yoksa öncemi çocuk istıyorum oyuzden soruyorum bole göğüslerimde hiç agrı yok umarım adet kanaması deıldir:97:

canım benımde bugun uyandığımda kanamm oldu ama çok deil adetime 1 hafta var .sizn bu kanamanız adet gününüz geçtikten sonramı oldu yoksa öncemi çocuk istıyorum oyuzden soruyorum bole göğüslerimde hiç agrı yok umarım adet kanaması deıldir:97:

mrb..bana mı sordunuz anlayamadım ama bende benzer olay yaşadığım için cvp vereyim dedim..ben adetime 5 gün kala hamile kaldığımı öğrendim..adete 5 gün kala kanda beta hcg m 25 di..sonra 2 gün sonra yani adete 3 gün kala civarı lekelenmem ve kanamam oldu..düşük riskindenmiş ve bazı hamileliklerde üstüne görme denen adet kanaması benzer şey olurmuş..bende öyle bişey yaşadım sanırım :44: ben hamile kaldığımı öğrendiğimde göğüslerimde ağrı vb yoktu..özellikle dikkat ettim 5 haftalık hamile iken yani adet döneminden 1 hafta sonra göğüslerim sızladı hafif..fakat renk değişimi,şekil değişimi vb olmadı şimdiye kadar :69: her kadında durum farklı tabi ama bende böyle oldu..umarım hamile kalırsın arkadaşım en kısa zamanda..:49:

Son düzenleme:
inşallah canım aynı durumlarımız yarın doktora gidicem bakalım ne olcak çok heycanlıyım:18:cevapladığın için teşekkür ederim canım

Kanamam kesilmisti.Dün geceden beri geliyor yine çok moralim bozuluyo görünce.:59:

üzülme arkadaşım..bende çok yoğun bi kanama geçirdim..hatta dr kontrol ederken benden yere kan sıçradı..kanamam yoğun olduğu için dr a o sırada üzüntüyle bu düşük belirtisi mi yani düşükte az mı kan gelir çok mu dedim..dr da bana kiminde 1 damla kanda düşük olur,kiminde ise yoğun kan gelir ama düşmez bebek dedi..ayrıca düşcek bebeğe ne yaparsak yapalım düşer,düşmiycek bebek de yoğun kan kaybetsen bile düşmez dedi..bende çokkk kanama geçirdim ama Allah a şükür şuan 3 ayı tamamladık..bende bebeğim de iyiyiz maşallah..geçen de bir arkadaşım anlattı..arkadaşı hamile idi..kadın birden bi kanama geçirmiş dizine inmiş kan..eşi hemen hastaneye götürmüş acile..ultrasonda bebeğe bakmış dr sorun yok demiş sadece düşük riski demiş..hatta eve gelince pantolonu çöpe atmışlar..kadın hayatımda hiç öyle kan görmedim demiş..o yüzden gelen kanla düşüğü bağdaştırma moralini yüksek tut..fazla ani hareket etme eğilme yükseğe uzanma..mümkün olduğunca yat uyumasan bile dinlen..Allah yardımcımız olsun hepimizin..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi..

Son düzenleme:
Kanamam kesilmisti.Dün geceden beri geliyor yine çok moralim bozuluyo görünce.:59:

Hepimizin başına aynı şeyler geliyor. Tam bitti diye sevinirken yeni bi kanama başlıyor. Artık napalım biz elimizden geleni yapıyoruz, kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız. Hepimiz için sürekli dua ediyorum. Sende bol bol dua et ve moarlini bozmamaya çalış canım. Bende ne kanamalar geçirdim, üzülme, bişi olmayacağı varsa hiçbirşey olmaz Allahın izniyle.

üzülme arkadaşım..bende çok yoğun bi kanama geçirdim..hatta dr kontrol ederken benden yere kan sıçradı..kanamam yoğun olduğu için dr a o sırada üzüntüyle bu düşük belirtisi mi yani düşükte az mı kan gelir çok mu dedim..dr da bana kiminde 1 damla kanda düşük olur,kiminde ise yoğun kan gelir ama düşmez bebek dedi..ayrıca düşcek bebeğe ne yaparsak yapalım düşer,düşmiycek bebek de yoğun kan kaybetsen bile düşmez dedi..bende çokkk kanama geçirdim ama Allah a şükür şuan 3 ayı tamamladık..bende bebeğim de iyiyiz maşallah..geçen de bir arkadaşım anlattı..arkadaşı hamile idi..kadın birden bi kanama geçirmiş dizine inmiş kan..eşi hemen hastaneye götürmüş acile..ultrasonda bebeğe bakmış dr sorun yok demiş sadece düşük riski demiş..hatta eve gelince pantolonu çöpe atmışlar..kadın hayatımda hiç öyle kan görmedim demiş..o yüzden gelen kanla düşüğü bağdaştırma moralini yüksek tut..fazla ani hareket etme eğilme yükseğe uzanma..mümkün olduğunca yat uyumasan bile dinlen..Allah yardımcımız olsun hepimizin..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi..

Saol canım amin ins sağlıkla alırız kucağımıza.
Hepimizin başına aynı şeyler geliyor. Tam bitti diye sevinirken yeni bi kanama başlıyor. Artık napalım biz elimizden geleni yapıyoruz, kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız. Hepimiz için sürekli dua ediyorum. Sende bol bol dua et ve moarlini bozmamaya çalış canım. Bende ne kanamalar geçirdim, üzülme, bişi olmayacağı varsa hiçbirşey olmaz Allahın izniyle.

Bende hep dua ediyorum.İns en kısa zamanda geçer kanamalarımız.

Bugün sabah çok kötü bi ağrıyla uyandım.Sağa dönüyorum sola dönüyorum kanamam geliyo kalktım hemen tuvalete gittim yine büyük bi parça düsürdüm.Moralim çok bozuk yine biran önce kesilse artık.:43:

Bugün sabah çok kötü bi ağrıyla uyandım.Sağa dönüyorum sola dönüyorum kanamam geliyo kalktım hemen tuvalete gittim yine büyük bi parça düsürdüm.Moralim çok bozuk yine biran önce kesilse artık.:43:

Nasıl oldun arkadaşım, merak ettim. Dr.a gittin mi. Umarım hemen kesilir.

Dr a gitmedim bikez daha gelmisti büyük bi parca bisey dememisti dr.Simdi biraz daha iyiyim kanamamda bugün olmadı ins kesilmistir iyice.

İnşallah, zaten psikolojimiz alt üst olmuş durumda, Allahım bize acısında iyileşelim biran önce. Dışarı çıkıp hamile elbiseleri alıp gezmek istitiyorum deli gibi:49:

İnşallah, zaten psikolojimiz alt üst olmuş durumda, Allahım bize acısında iyileşelim biran önce. Dışarı çıkıp hamile elbiseleri alıp gezmek istitiyorum deli gibi:49:

İns canım ya düsük tehlikesi gecer ins .Dısarıda hava çok güzel herkes dısarda bende hamile elbiseleri alıp giyinip gezmek istiyorum.İns son dönemlerimizde iyi oluruz.

gecmiş olsun.ilk 3 ay düşük riski çok fazla. o yüzden sürekli dr kontrolünde olup dinlenmelisiniz.

İns canım ya düsük tehlikesi gecer ins .Dısarıda hava çok güzel herkes dısarda bende hamile elbiseleri alıp giyinip gezmek istiyorum.İns son dönemlerimizde iyi oluruz.

Sana bunları yazdım pembebeyaz. Sonra akşam yemeği için oturmaya çalışırken birden bi akıntı hissettim. Hemen wcye gittim, nasıl bi kanama. Aynı senin gibi bi parçada düşürdüm. Dr.u aradım sabah gel dedi. O geceyi düşün artık. Neyse ki bebişim iyi. Ama bi korku daha atlattım. Dr. 9 ay bu kanamalar devam edebilir, artık kendini bu kadar yıpratma dedi. Gel de yıpratma:5:

Sana bunları yazdım pembebeyaz. Sonra akşam yemeği için oturmaya çalışırken birden bi akıntı hissettim. Hemen wcye gittim, nasıl bi kanama. Aynı senin gibi bi parçada düşürdüm. Dr.u aradım sabah gel dedi. O geceyi düşün artık. Neyse ki bebişim iyi. Ama bi korku daha atlattım. Dr. 9 ay bu kanamalar devam edebilir, artık kendini bu kadar yıpratma dedi. Gel de yıpratma:5:

Geçmis olsun canım bende parça düsürdüğümde o gece geçmemisti.Allah a sükür yinede bebeklerimizde bisey yok.Benim dr umda dedi bazı hamilelerde kanama olurmus.Alısmamız lazım kanamalara moralimizi bozmamamız lazım İns 9. aya kadar sürmez biran önce geçer.

Geçmis olsun canım bende parça düsürdüğümde o gece geçmemisti.Allah a sükür yinede bebeklerimizde bisey yok.Benim dr umda dedi bazı hamilelerde kanama olurmus.Alısmamız lazım kanamalara moralimizi bozmamamız lazım İns 9. aya kadar sürmez biran önce geçer.

Teşekkürler cnm. İnşallah bunlar son olur. Korkusu yetiyor bana zaten. Allahım yar ve yardımcımız olsun hepimizin.

Back
X