• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve kahve akıntı sorunu

kedi67

anne adayı :)
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
30
-1
36
Antalya
akadaşlar merhabalar bende ekimin 23de kan testi yaptırdım ve hamile ldumuğumu öğrendim 5 haftalık çıktı daha doktor konturolune gitmedim bu cumartesi gidicem fakat internette hesapladığımda son adetimin ilk günü olarak baktığımda 7 hafta 4 günlük çıkıo nese bakalım doktor ne diycek benim sorunumda doktor bakteri ve mantar var demişti ilaçları kullanma demişti bi test yaptır oyle dedi şimdi o ilaçlarıda kullanamıycam fakat arkadaşında dediği gibi vajinamın içinde ince sızılar ve 2 gündürde sildiğimde sanki adetim başlıycak gibi kahve akıntı var neden olur korktum ama inşallah bişi yoktur acil cvp lütfen

akadaşlar merhabalar bende ekimin 23de kan testi yaptırdım ve hamile ldumuğumu öğrendim 5 haftalık çıktı daha doktor konturolune gitmedim bu cumartesi gidicem fakat internette hesapladığımda son adetimin ilk günü olarak baktığımda 7 hafta 4 günlük çıkıo nese bakalım doktor ne diycek benim sorunumda doktor bakteri ve mantar var demişti ilaçları kullanma demişti bi test yaptır oyle dedi şimdi o ilaçlarıda kullanamıycam fakat arkadaşında dediği gibi vajinamın içinde ince sızılar ve 2 gündürde sildiğimde sanki adetim başlıycak gibi kahve akıntı var neden olur korktum ama inşallah bişi yoktur acil cvp lütfen
C
Canım seni korkutmak deil amacım ama kahve leke düşük belirtisi olabilir hemen dr git o tabi daha iyi bilir ben düşük yaptım düşükten önce kahve leke geliyordu benden hatta akmıyo peçeteye sildikçe geliyo dimi eğer öyleyse hemen dr git

vakit kaybetmeden doktora gitmen gerekiyor. benim de öyle olmuştu, kürtajla aldılar bebeğimi. vakit kaybetme bence.hemen gitmek gerekiyor bu durumda. ilaçlarla belki fayda olur.

doktora gittim dediki çok dikkatli olucaksın ilişki yasak 4 aya kadar ağır kaldırma ani haret etme
felan bidenormal ilaç yazdı vajinal jel verdi düşük riskine karşı 15 adet onu kullanıyorum folik asit ve vitamin kullanıyorum bebeğim 11 günlük küçükmüş oyle dedi inşallah toparlar :(

İnşallah toparlar canım sen kendine dikkat et sadece bebeğini düşün ev işi falan yapma kendini yorma nacizana fikrim:93:

bende de aynı seylar vardı korkma canım dikkat et kendine bebek rahimine tutunmak için tırnaklarıyla cırmalıyo yani böyle demişti doktor bana sende bebiş için dikkat et ben tam iki hafta yattım eşim yemek yaptı bana baktı kimsem yoktu benim ama düşürmedim oğlumu şimdi 15 aylık delikanlı allah yardımcın olsun kendine ii bak

destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar sağolun dün muaneye gittim artık 12+2 haftalık hamileyim ama bebeğim daha 10+4 haftalık dedi ama kalbi felan iimiş güzel atıo ultrasonu üstünde gezdirirken birden zıplayı verdi :) dönüp ultrasona bakıo göz çukurlarını gördüm :) oan kebdimi çok tuaf hissettim :)

Benim 2 hamileliğimde kahverengi kanamalarım oldu.Düşük riski var: ağır kaldırmayacaksın , ilişki yok,üzüntü yok.Kahverengi renk bebeğin hala canlı olduğu işaret ediyor eğer açık kırmızıysa düşük.

cnm bende 2. hamileliğimde kanın her rengini gördüm.kırmızı, kahve bazen kahvenin telvesi gibi...
4 ay boyunca yattım.düşük tehlikesi var demişti dr.
6. ayıma girene kadar bu böyle devam etti.sonra kesildi.hiç bitmeyecek sanıyordum.
hep korku içindeydim.benim bildiğim kanın renginden ziyade ağrılı ve kanamanın çokluğu düşük belirtisi oluyor.
benim hiç ağrım yoktu.kanamada hep az geliyordu.bazen birkaç gün gelmiyordu.ama tam olarak 6 ayda kesildi.
herkesin aynı olmuyormuş.genelde ilk 3 ayın içinde oluyor ve bitiyor.benimki istisna galiba.
umarım seninkide uzun sürmez ve sağlıcakla alırsın bebişini kucağına
...:49:

Back