Hamileyim ve eşimin kızıyla ne yapacagız

Hayır ama annesi sağ onun o neden sorumluluğundan kaçıyor nasıl bana güveneniliyor ben yedi kat elken, ben bırakmam çocuğumu kimseye oda bırakmasın genç ve sağlıklı

Cocuk sadece annenin mi? Cok buyuk konusuyorsunuz yapmayin. Olur da bosanirsaniz siz de babadan beklenti icinde olmazsiniz madem. Ne de olsa cocuk annenin. Cocuga bakmak istememenizi de anlarim ama o zaman kendiniz gibi hic evlenmemis biri ile evlenmeliydiniz.

Hayır ama annesi sağ onun o neden sorumluluğundan kaçıyor nasıl bana güveneniliyor ben yedi kat elken, ben bırakmam çocuğumu kimseye oda bırakmasın genç ve sağlıklı

Sorumluluk dediginiz nedir ya? Kız babasının evine geldiğinde önüne bir tabak yemek koyacaksınız bu kadar. 12 yaşında bir çocuğun size ne tarz bir zorluğu olabilir ki? Gözünüzde fazla büyütüyorsunuz bence.

Zaten sizle kalmıyormuş. Siz daha gelmesin istiyorsunuz. Biraz empati, biraz vicdan.

Eşim bir süre sonra getiririz dedi yeni evlendiğimiz için, anneside gezmeyi tercih ediyor ve asla istemiyor kızını, o böyle yaptıkça bende inada bindirdim ben doğurmadım onu cunku

Ulu konuşma. Çoluk çocuklu yaşını başını almış admalarla evlenip ailelerini yok saymasini bekleyemezsiniz.

Tamam da o zaman çocuklu bir adamla evlenmeyecektiniz işte. Kabul etmişsiniz bu şartları. İlk defa bu heyecanları yaşamak istiyorsanız sizin gibi evlenmemiş biriyle olmalıydınız.

İyi de kız zaten sizden pek haz etmiyormuş anladığım kadarıyla. Öz babasının evine gelmek istecek diye ödünüz kopmuş.

Hamilesiniz, bu kadar stres iyi değildir.
Kız gelmek isterse gelir, odanıza çekilirsiniz siz de.

Bir kap fazla yemek yaparsınız o da sizin ahlakınızın güzelliği, sevabınız olur .

Kimseye bırakmamış zaten babasına bırakmış size kimse bakın demiyor ama babası sahip çıkabilir. yazık 12 yaşında bir kızın babaannesiyle olması çok üzücü... Kadında evlense babası kızını bırakabilecek mi o eve güvenebilecek mi elin adamına..

Kız için çok üzüldüm ben. Neler hissediyordur kim bilir? Anne de, baba da bakmak istememiş göndermişler babaanneye. Yazık değil mi? Tam ergenlik çağında, ilgi ve sevgiye en çok ihtiyaç duyduğu zamanlar bunlar. Muhtemelen kafasında annemde, babamda beni istemiyorlar, sevmiyorlar diye kuruyor ve malesef haklı da. O kız çocuğu umarım ailesinde göremediği ilgiyi dışarıda yanlış kişilerde arayıp daha da zor zamanlar geçirmez.
Siz bunu bilerek evlenmediniz mi? Yazı dilinde bile kızı hiç istemediğiniz belli. Bence biraz daha vicdanlı yaklaşın. Bakın sizin de çocuğunuz olacak. Empati yapın.
Pedagog eşliğinde söyleyebilirsiniz. Haa kızın tepkisi, kıskançlığı muhtemelen olur. Çünkü benim sezdiğim kadarıyla sizin tarafından sevilmiyor, babası tarafından yeterli ilgiyi göremiyor. Ve bu çocuk yeni doğacak çocukla kendini sürekli kıyaslayacak. Babaannesinin baktığı çocuğa babası nasıl her ikisini de aynı şekilde sevdiğine inandırır bilemem...

Sakın boşanmayın siz olur mu, ne olursa olsun. Yoksa sizin doğurduğunuzu da babaannesine atar babası.

Hayır öyle değil bir hafta yaz tatilinde geldi ve ev aldı başını gitti ben çalışıyorum çünkü mutfaktan yağlar damlıyor salondaki camlar parmak izi yerlerde kırıntıydı, 9-7 çalışıyorum el insaf evde oturuyor çocugunada baksın yani objektif olmak lazım Allah aşkına

Ağaç kovuğundan çıkmadı o çocuk. Evlenirken eşinizin bir çocuğu olduğunu biliyordunuz. O çocuk için hissettiklerinize dikkat edin. anne olacaksınız ve sizin de evladınız olacak.
Allah sizin vicdanınıza merhamet versin

Çocuklubbiriyle bekqr birinin evlenmesi yanliş. Denk olmaliydı. Artik ceremesini çekeceksiniz ama olan 12 yaşinda cocukla dogacak beveğe oluyor

Babası da çocuğuna sahip çıkabilir. Çocuğun sorumluğu sadece annede değildir. Annesi tek başına yapmadı bu çocuğu, anne ne kadar hatalıysa babası da aynı oranda hatalı

Evet annesi kötü ve sorumsuz. Ama buradaki tek kötü ve sorumsuz kişi annesi değil, o çocuk aynı zamanda kocanızın da sorumluluğunda.
Ben annenin kötu olduğunu sanmıyorum. Konu sahibi gözünde canavarlastirmis. Adam çocuğunu red etse göbek atacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…